33

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 28. На постера на Sports Illustrated за 1996 е Манон фон Геркан (модел, актриса и дизайнер на бижута). Според Уикипедия е родена 1972 в Хамбург, Германия.

32

Itso

преди 4 месеца

На Плейбой се търсят най много :-)))

31

Анонимен

преди 4 месеца

А в Русия населението използва тоалетна хартия втора употреба.Поради липса на внос.

30

Споко

преди 4 месеца

Ей такъв календар каква работа вършеше в казармата...Колко въздишки и задоволство са отнесли тези страхотни каки, вече лели, но без силикон , Истинско време, Нямаше ЕС и НАТО, ама и Чалга нямаше!

29

Гaля oт nocoлcтвoтo

преди 4 месеца

Гa нe e c Koнчитa Bypcт, нe ми ro xвaли!

28

До 30

преди 4 месеца

Сега имаш много пове възможности за добър и богат живот, а в оная мизерия и беднотия нямаше и храна в магазина.

27

до 29

преди 4 месеца

сега е супер, ще ядем червеи и скакалци и искуствено месо и яйца

26

Анонимен

преди 4 месеца

Туй Памела Андерсен ли е на календара :)))

25

Анонимен

преди 4 месеца

добрите стари 90те , най доброто време за живеене, след черния лебед 11 септември, нищо вече не е същото

24

Анонимен

преди 4 месеца

Едно време като отидеш в гумаджийното си имаше плакат на Камелия по цици :)))

23

Еееее

преди 4 месеца

Сега такива класически календари не са политически коректни, много меки нежни души се навъдиха и раздават морал наляво и на дясно

22

Анонимен

преди 4 месеца

За 2025 си купите календар от 1997. :)))))) бъдете крачка напред

21

Честита 24

преди 4 месеца

Ами, тези от Днес не ни знаят. Но пък, ние си се познаваме. А и си го помним. Изобщо не му беше лесно да ни направи от хаймани футболисти. Но пък, и ние си го помним и още сме му благодарни. Просто няма как да не го помним и да не си го споменаваме с добро. Тези, неговите си бяхмие, а и още сме си хаймани от Ловешката област Зурлите, кларинетите, а после и гайдарите.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки си мечтае за 90 те години, преди да се появят тия ислямистки ***, Путин, тази луда ДП на Обама,Клинтън и тн.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Искам календар със Смешка Робева от 1957 година!!!

18

Футбжол, 2024

преди 4 месеца

Ами, една вяра си я имаме с г-н Валентин МАРКОВ. Така ни е научил, той. А и, не само нас. Такива хаймани си бяха, БЯХА но веме не са. Като Петьо, Цапето, Дицзо, Цанко,у Тинко. Особено последния. Ами, те са прияатели с г-н МАРКОВ. Както и аз съм от хайманите му. Когато бях ученикщ в Ловеч. Вече не съм нито ученик, нито пък студент. Ще се пенсионирам след цели 7 г.

17

Радков е, Митов

преди 4 месеца

Една вяра имаме. СУКМАНЧЕТО. Ами, не съм нито от помаците, нито от политиците им. Нито пък съм от Северната им Македонията им. От Северната ни БЪЛГАРИЯТА НИ СЪМ. Както и г-жа ГЛОРИЯ СИ Е РУСЕНКА. Аз съм от по южните области на Българията ни. Там, някъде около Ловеч града. А г-н Вальо МАРКОВ СИ МИ Е ПРИЯТЕЛ ОТ детството. Той е от Слатина, а аз съм си от Баховица. При един и същи треньор сме го играли футболя. Хаймани си бяхме, но вече не сме.

16

Спас

преди 4 месеца

Добър ден! Календарът е циклично нещо. На всеки 28 години се повтаря. По същия начин календарът за 97-*** ще работи за 2025-та и т.н.

15

Певец, от народните

преди 4 месеца

Ами, Глория я пее малко по-добре от мен тази за БЕЛИТЕ НИ МАНАСТИРИТЕ НИ. Но пък, на тази за ИМАЛА МАЙКАТА, тя ще ме слуша, когято я запея. Честиа на Глория. Взел съм си жена, но не е от Крушовене. Давай г-жо Грория. Ами, ката си ги знаем писните, съвсем норвално си е и да си гжи пеем. Мене са ме давали по телевициите, още когато бях на около 10-ина. Не съм ожт най-известните, но ги пея по-добре от тях.

14

Анонимен

преди 4 месеца

4 по 7 - значи има 28 различни версии, но всяка година си има достатъчно съвпадения. Удар би било да извадиш календар от 1940 със стария правопис:-)))