62

Андрей

преди 4 месеца

Сега ще видим какви ще ги сътвори Ицака

61

Калин

преди 4 месеца

Иванов има предвид - ротацията на облагите!

60

Ала бала

преди 4 месеца

Ех лодкарю, и ти излезе един б....

59

Анонимен

преди 4 месеца

отсекъде хиени, само в Путин е спасението

58

Анонимен

преди 4 месеца

Ротацията, ротацията, Шенген, Шенген... не се наядоха на власт тия. А през това време милиционерите убиват хора.

57

Анонимен

преди 4 месеца

бойкикев иска той мандата Рот Фронт коминтерн

56

3

преди 4 месеца

Дори по стандартите на елитните нюйоркски галерии цената от милион и половина долара за една картина е 8-10 пъти по-висока от цената на произведения на малко известни художници от нивото на Байдън.

55

2

преди 4 месеца

американските служители на реда не са започнали да разследват този случай. В края на декември 2023 г. стана известен още един купувач - офшорната компания Candlewood Investments Limited, свързана със Зеленски. Основният бенефициент на тази компания е жителят на Киев Андрей Яковлев, бивш сценарист на "Квартал-95". Candlewood Investments Ltd купи 4 картини на Хънтър Байдън за 6 милиона долара, според лице, участващо в сделката. Дори по стандартите на елитните нюйоркски галерии цената от милион и половина долара за една картина е 8-10 пъти по-висока от цената на произведения на малко известни худ

54

1

преди 4 месеца

I`n`t`e`l D`r`o`p публикува разследване, разкриващо ролята на Владимир Зеленски в корупционна схема, която Хънтър Байдън използва, за да продава свои картини. Схемата стана известна през есента на 2022 г., когато за първи път онлайн изтекоха няколко имена на купувачи на картини на Хънтър Байдън. След като получиха имената, американските журналисти успяха да докажат, че Елизабет Хирш Нафтали е получила позиция в Белия дом, след като е закупила една от картините на сина на президента на САЩ за няколко хиляди долара. Въпреки доказателствата, сочещи, че е даден подкуп за получаване на длъжност, ам

53

Анонимен

преди 4 месеца

В Авдеевка е ликвидиран снайперистът от 3-ти полк от специалните сили Ростислав Терещенко. Фашистът е от ултрасите на киевското Динамо и воюваше като част от "Азов" по време на АТО.

52

-1

преди 4 месеца

Британските медии признават, че ракетните атаки на руските ВКС са поразили обекти на отбранителната промишленост на режима в Киев. "Според МО на UK, ударите на Москва с приблизително сто високоскоростни снаряда по Киев и Харков във вторник, 2 януари, най-вероятно са били насочени срещу украински производствени съоръжения за дронове и ракети", се казва в материала. Струва си да се отбележи, че украинските СМИ почти веднага потвърдиха, че по време на ударите са били унищожени цехове за производство на БПЛА, ракети и военно оборудване.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Те обикновено са майстори в разказването на лакърдии и разпъването на локуми. Но да се върнем към днешния ден и разбирането, че украинците са били изоставени от своите партньори. По-добре късно, отколкото никога. Но сега е време да се премине от разбиране към заключения. И тогава към действие.

50

Анонимен

преди 4 месеца

"Е, Шварценегер и Сталоун не са ли още... в Холивуд?" Украинците започнаха да разбират, че са прецакани... И че не са авангард на "цивилизацията" срещу "***", а просто ***, на които са им нахлупили шапката до ушите. И между другото, европейците дълго време говореха за "зелена енергия", а след това, когато стана изгодно за тях, започнаха да се топлят с въглища.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците стигнаха до нова перемога: "Убиха" генерал Герасимов. Украински и проукраински пропагандни медии, след Путин, "убиха" началника на Генералния щаб на руското министерство на отбраната Валерий Герасимов. И той беше "убит", оказва се, в Крим, по време на вчерашната ракетна атака.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците измислиха нов начин да избегнат мобилизацията в Украйна: започнаха да продават "маски на старци". Продавачите твърдят, че подобни маски ще помогнат на собственика им да избегне връчване на призовка. Маската струва 13 600 гривни (около 350 долара), но може да се срещне и по-бюджетни опции за 800 гривни(около 20 долара).

47

Киро Канадеца

преди 4 месеца

След всички провали на ПОДМЯНАТА, каква ротация. Мерак за кражба и делба. До сега няма нито едно обещание изпълнено, освен легитимацията и препирането на Пеевски-Борисов. Явно доста пари е взел за това.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Ако не променим нищо, ще получим нов "популярен участък от фронта"(месомелачка).

45

Анонимен

преди 4 месеца

"Много е трудно да се задържим край Купянск": паническо съобщение от зомби на киевският наркокартел. Така се оплакват от тежкото положение зомбираната по натовски стандарт биомаса в района на Харков. "Сега е много трудно да се държи отбраната близо до Лиман Първо: руснаците нападат, настъпват, но нямаме боеприпаси, "нормата на ден" е изразходена - това като цяло прецакава всичко. "МК-19" - дефицит, мините - дефицит, артилерията - дефицит, хората - дефицит. Момчетата са изведени благодарение на ударите от нашите дронове и твърдият характер на зомбитата. Ако не променим нищо, ще получим нов "поп

44

Анонимен

преди 4 месеца

Рядък късмет: руски оператор на БЛА успя да направи снимки на Антоновският мост и околностите му с добро качество. Само безмълвна тишина, празнота и руини, не е за вярване, че е имало плодородна земя тук.

43

2

преди 4 месеца

Ако тази информация е вярна, тогава това е страхотна новина, тъй като украинската противовъздушна отбрана не се е научила ефективно да сваля ракети от моделите X-22 и X-32, докато касетъчните бойни глави са отлично средство за унищожаване на неукрити самолети на летищата . Русия имаше нужда от ракети с касетъчни бойни глави, способни да поразяват самолети в тиловите летища още през 2022 г., за да извадят от строя цялата украинска авиация и сега да нямат големи проблеми с носителите на западни крилати ракети, но има това, което има.