56

Терористите

преди 4 месеца

От БКП и мвр

55

Е

преди 4 месеца

Как ще има като узпьлняват порьчки на емилиту и на тия вампири

54

Стара

преди 4 месеца

Загора и Велико Търново и Варна тротинетки

53

Те

преди 4 месеца

Така действат у не вярвам да са уволнени и не е само той това е секта с тяхно участие

52

Аз не съм му адвокат

преди 4 месеца

На убития сигурно е бил някаква мутра и бок лук но нямат право да го убиват!

51

Шефа на Шефилд

преди 4 месеца

Шефа на Ушевото в Старазагора трябва да го съдят за лъжесвидетелстване е запади такива хората мразят полицията!Но вие ушевите аутисти Неможете да го осъзнаете!

50

Ушеф Пе де раз

преди 4 месеца

Але Алеее

49

СуругатДегенератите

преди 4 месеца

Са психопати и комплексари в униформи които убиват българи увеличете им заплатите и да взимат не 20 заплати при пенсиониране а по 40 направо!Майкя ви дИ Б!

48

Фотографа

преди 4 месеца

Акцентира се, че бил шампион по борба. Е, бил е. Преди 40 години. Ако му разгледате снимките в момента е нисичък и слабичък човек. Ама бил ммутра? Ама той е работил до последно в рудник на някакъв вулканизатор бе!

47

Не че нещо

преди 4 месеца

Абе за какви уволнения и оставки говорим въобще ?!?! Става дума за доживотни присъди бе хора! Убит е инвалид по особено жесток и мъчителен начин! И то от правоприлагащи органи!

46

Г557дт

преди 4 месеца

Причиняването на физически вреди на човек от полицай е оправдано само, когато този човек все още представлява опасност за някого. Когато е проснат на земята е безмислено да го линчувът, това е насилие и превишаване на правомощията на полицаите!

45

пасарела

преди 4 месеца

Пак ви казвам граждани видиш ли полицай , бягяй в миша дупка !! Между тях има и съвестни хора ,, но повече са като този от видеото където скача като петел на предното стъкло на автомобила , и забележете от дясната страна , сигурно автомобила е с десен волан ! Е , искат увеличение на заплатите заповядайте,,20 заплати при пенсиониране заповядайте , за благодарност бой по гражданите !!!

44

Анонимен

преди 4 месеца

"няма данни смърта на Пламен Пенев в Стара Загора да е вследствие на агресия при ареста му"ако не за друго точно за това престъпно словоблудство,директорът на ОДМВР Стара Загора трябва да бъде уволнен!

43

Анонимен

преди 4 месеца

Тези полицаи са " проверили документите" този мъж по най-бруталния начин. Нахвърлиха му се отгоре като разярени *** и са го убили. На видеото изглеждаха като силно дрогирани. Как е възможно да отидеш на работа изпълнен с толкова силна омраза към непознат човек? Девет екипа го преследвали.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Осем патрулки с поне двадесет куки гонят и трепят един възрастен човек,и това ако не е някакъв личен мотив здраве му кажи,ако тия безхаберно и бяха толкова активни когато действително обществото имаше нужда от тях,България щеше да бъде рай и с нулева престъпност!

41

Анонимен

преди 4 месеца

Който мнение е, че полицаите просто са престъпно некомпетентни. Всичките са там с връзки, без образование, без обучение. Не знаят какво да правят, ако не е да напишат някоя глобичка или да се скарат на някои чичка за силна музика. Но са гледали филми, играли са игри и импровизират, когато се наложи. Това е резултатът от калинките и корупцията.

40

дододододо .).

преди 4 месеца

Кажи как стааа , всички теб чакат бе да кажеш бе! Ей голем си бе!Аз така щях да си откарам да мисля че така стааа бе! Евалата бе!

39

Анонимен

преди 4 месеца

Ми Стара Загора си е червен град, пълно е с потомствени руснаци и русофили с комунистически убеждения. Те там са научени да крият истината и затова ги е страх да свидетелстват.

38

до 40 дододото

преди 4 месеца

Не говори така на баща си! Ако си го преведеш правилно се изписва със звездички ;)

37

Анонимен

преди 4 месеца

До до до до 34 до додод. Ти па да не би да знаеш бе смешен ?