199

Някои си купуват

преди 4 месеца

КПП-РОСТЕНЕЦ,ТЕЦОВЕ,сараи строят,зимни-летни с курорти и хотели ГРАТИС,без данъци да плащат и 90% от еврофондовете се субсидират и 1 завод не построиха,освен кресливи диреци от данъците излишни за които плащат Българите 1 стотинка помощ не видяха от преизбиращите се сатрапи.

198

Престъпните нямат

преди 4 месеца

СРАМ!34г.османската демокрация на махараджата затри всичко Българско и родно със любезното съдействие на ББ,които затриха политици и бизнесмени!

197

Анонимен

преди 4 месеца

Преди комунистите забраняваха религията и преследваха свещенослужители, и граждани, но след 10 ноември 1989, първи влязоха в църквите с големи свещи в ръка. Без капка свян.

196

Анонимен

преди 4 месеца

Имената на допринеслите за възстановяването, или изграждането на храм, кокто и на дарителите се изписват върху стена от храма. Борисов, освен че е направил много за организирането на ремонтна сейност е даряват и лични пари, но не го е афиширал. Да припомним, че цялото семейство на Батков, с малките му деца, бе изографисано на сгена в български храм.

195

истината

преди 4 месеца

Човека още е жив но според мен спокойно можем да нарушим канона и да го изберем за светец макар и не с този езически прякор.

194

Сенеката

преди 4 месеца

Забелязал съм че всички криминали и *** са големи християни ...досега не съм чул някои престъпник да се самоопредели като сатанист примерно ...всичките имат пряка връзка с юдейския месия....това говори много за естеството на християнството....

193

да уточним

преди 4 месеца

И други хора са помагали за храма с пари, труд и усилия, но незнайно защо техните имена ги няма изписани.

192

Св. путка банкянска

преди 4 месеца

Да се свети маслото му!

191

Анонимен

преди 4 месеца

Аве да не би той да е отишъл и да си го е написал ве? Така са решили от църковното настоятелство, така са направили. Някой друг направил ли е повече за православните църкви у нас, па макар и със заделени пари от бюджета? Не! г-н Зелен Чорап и служебното му правителство направиха, построиха ли нещо въобще в тая държава дори и с пари от бюджета? Пак, не!

190

Православен

преди 4 месеца

Вместо да лаете и да плюете, вземете ВИЕ С НЕЩО ДА ПОМОГНЕТЕ на Светата Българска православна църква. Да, г-н Борисов е човек, има слабости и недостатъци, каквито има всеки един от нас, но въпреки всичките си недостатъци е направил много за Православието в България, в качеството си на политик, и Светата БПЦ и вярващите българи това го оценяват. Защо е този негативизъм точно навръх Богоявление??? Отново поръчкова атака срещу Църквата???

189

Православен

преди 4 месеца

Напълно е редно, да се изографисват на стените на храма имената и образите на: ктитори, ДАРИТЕЛИ, приложници и благоукрасители на храма. Дарил ли е г-н Борисов средства конкретно за този храм? Ако отговорът е "да", според църковните канони има право да бъде изписано името му. Също така може да бъде изписан и като приложник, ако е съдействал да се разрешат някакви административни трудности при строежа. Вместо да лаете и да плюете по човека, вземете вие с нещо да помогнете на Светата БПЦ.

188

предлагам

преди 4 месеца

Дивна простащина! С чужда пита лесно се прави помен! Тези пари са от държавата, не лични на ББ. Да бъде заличено името.

187

Байдъна

преди 4 месеца

Я Мелания станала монахиня?!?Тоз Тръмп много я е ядосал явно!

186

Анонимен

преди 4 месеца

Където и да стои името на Боко, на всякъде е редно. Виж, на путинака обаче името е редно да се споменава само заедно с това на Хитлер със знак на равенство ама не баш. Втория за 6 месеца е сгазил половин Европа, за разлика от първия, който след 2 год пълномащабна война не може дори Херсон да превземе който е на 100тина километра от Крим и не контролира изцяло нито една област от анексираните територии и то срещу 25 пъти по-малка държава.

185

Дедо

преди 4 месеца

Ако е дал лични негови пари,декларирани по КПКОМПИ и НАП може, но ако е с държавни пари той е бил просто администратор и не заслужава името му да бъде изписано.

184

Анонимен

преди 4 месеца

А парите от чекмеджето ли ги е извадил,или от нашите данъци?

183

Анонимен

преди 4 месеца

Кой може да се похвали, че 4-*** папи са го галИли по главата? Само Бойко! И кой го е погалил, при Господ е отишъл. Това значи, че мястото му е преди Христос в храмовете и навсякъде. Дори в сърцата на православните, католиците и мюсюлманите! Един е Бог и Бойко е неговият пророк!!!

182

Анонимен

преди 4 месеца

В такива храмове бог нее той е във всеки от насв душата и сърцето.Това са сатанински изпълнения.

181

Емигрант

преди 4 месеца

На това се казва "КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА", типично за комунистически държави ! Нищо чудно, че сме сравнявани с карикатури на "КЕНЕF" или "СТАДО ОВЦЕ", това не ни пречи за да развиваме рогресивно простотията ! След някоя друга година този бандит от 90-те ще го виждате като "икона" в черквите за радост на чалгарската опростачена нация !

180

Анонимен

преди 4 месеца

Какво прави правешката принцеса Людмила на стенописа в зала 7 на НДК