252

Див Петел

преди 4 месеца

Ненормалния се държи като екшън герой от холивудска продукция и организира опасно авотомобилно шоу по улиците на града, а накрая като го арестуват се съпротивлява бясно, за да се стигне до това задушаване и сега някой трябва да му е виновен, че си е търсил белята. В цял свят който се заяжда с полицията получава специални мерки за обездвижване. Само в нашата родина решителните противодействия на полицията са повод за скандали. Трябва да се запитате защо е бягал от полицаите и защо прави родео.

251

Анонимен

преди 4 месеца

Каквито и закони да има то е все тая, народа е мър ша. Нали българинът е измислил лафа,,Закона е врата у полето, кой е улав да минава през нея"

250

Анонимен

преди 4 месеца

Нарушителя претърпя ПТП ,след което полицая трябваше да опре пистолета до страничното стъкло и да му заповяда да постави ръцете си на волана. Възможно е дори след ПТП-то да е имал нужда от помощ.

249

Анонимен

преди 4 месеца

Защо се допуска непрекъснато медиите да повтарят какви заболявания има починалия човек. Това е нарушаване на неговите права и то на човек който не може да се защити. Според мен близките трябва да поискат компенсация .

248

Анонимен

преди 4 месеца

Не че не се спазват законите. Спазват се. Законите са такива. Разберете го това е демокрацията. Вече не сме народна република вече сме демокрация.

247

Анонимен

преди 4 месеца

Уточн. Има лоши закони които точно защото са лоши създават впечатление за неспазване на законността. Просто голяма част от хората не разбират че такава е реалността и че години наред плащаха на депутатите за да приемат сорросоидно законодателство което в извесен смисъл е антинародно факт .

246

Анонимен

преди 4 месеца

Голямо разочарование от водещи по медиите. Пълна посредственост.

245

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 4 месеца

Убийците В Затвора .......при Наркоманите в Една Килия........ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

244

Анонимен

преди 4 месеца

Продължение... Случаят с Пенев е по-сходен със случая сега от Франция, където почина човек, защото полицаите са му пуснали 10-12 електрошока от тейзъри и той е изпаднал в кома, и починал.

243

Анонимен

преди 4 месеца

Не е същото като с Флойд в Америка. Той е изваден от колата, за проверка и единият от двамата полицаи го атестува на земята като му стъпва на шията/гърлото без Флойд да се съпротивлява на ареста.Тук, човека е имал псих.разсътойство и 5 човека да му се качили отгоре и повече, за да го укротяват. Просто можело е без натискане и човек обикновено си казва, че не може да диша. Но те не са искали да го чуят а само да го ступат и групата полицаи са го убили без да искат. Не са реагирали адекватно.

242

Анонимен

преди 4 месеца

До В страна без закони става така... Не съм съгласен. България не е страна без закони. Напротив има закони и не е верно че не се спазват. Спазват се.

241

Анонимен

преди 4 месеца

Във филма под прикритие се вижда ниското ниво на полицията която освен това е жестоко корумпирана. Те са едни хладнокръвни убийци това е видно.

240

Дежа Вю

преди 4 месеца

Направо е нереално. АБСОЛЮТНО съвпадение със случилото се преди няколко години с наркомана Флойд в САЩ . Измъкнат насила от кола , натискан до задушаване от полицаите , същото "народно недоволство" и призиви на полицаите да им бъдат ограничени всички правомощия .... Сега какво ? Да очакваме ли бунтове , палежи на коли и разбиване на магазини ? Хм, всъщност, надали. Колите ни са стари а в магазините ни само залежала турска стока с изтекъл срок на годност. Ще поврякаме по медиите ... и толкова.

239

Анонимен

преди 4 месеца

В страна без закони става така. Първо е абсурдно на човек лежал няколко пъти в психиатрия да се дава шофьорска книжка. Вероятно няма закон,който да отнема книжката на разболял се след взимането и. Второ подготовката на полицаите е такава,че са допуснали емоциите от преследването да им вдигне адреналина и са си изляли нервите. Обикновенните хора често след едно засичане скачат да се бият. Полицията обаче трябва да може да се владее. И сега като осъдят държавата за 200-300 бона ние ще ги плащаме.

238

......

преди 4 месеца

Пак го казвам и в друга статия,просто този човек не се знае какви лекарства е вземал след като е имал психо заболяване или нещо друго и вследствие силния стрес и адреналин може да е получил инфаркт или инсулт,не че полицаите го били ,,задушили" ,кой иска да има умрял човек ,никой.

237

Отговор

преди 4 месеца

До ....232 Кой нормален човек няма да спре на палката...? Така е , но този е с психично заболяване и от него не се очаква нормалност и адекватно поведение.Това обаче не е повод да бъде убит.

236

борчет0 бабаит

преди 4 месеца

го намери....следващите шАмпе0нЕ.

235

Кочо

преди 4 месеца

До Веселинь 71....Веско, навсякъде си пишеш ЕГН то и някой хитрец така ще ти натряска някой заем, че цял живот ще го плащаш като поп.

234

Анонимен

преди 4 месеца

Най страшното е че властимащите , разследването и правосъдието мълчат...

233

Анонимен

преди 4 месеца

До Колко акъл трябва да имаш когато от години си навикнал да дерибействаш да правиш каквото си искаш напълно безнаказано да държиш хората в подчинение да използваш мутри и трафиканти за целта.