25

Ангелина

преди 4 месеца

Един от най- уродливите представители подвизавал се в "службите" ,ще ги реформира. Сред тях ,колкото и невероятно да звучи ,има и свестни.Ако службите ще се променят по "образ и подобие" на Атанасов по-добре да си останат такива ,каквито са .Ако трябва да има основен критерии за промяна на "службите ,то като "образец" за това трябва да послужи "Атанасов" - всички ръководни фактори в службите и техните служители трябва да не са ,като "генерал Атанасов"....

24

Анонимен

преди 4 месеца

Пишат "ала-бала" стъпки и приказват по телевизиите високопарни лъжи, а помежду им разговорът е: "Да ударим този, онзи, да сложим наши хора по службите, да се бетонираме с престъпни закони завинаги във властта, да си правим далаверите необезпокоявани".

23

Анонимен

преди 4 месеца

Каква стана тя:Събраха се един остарял милиционер с един възпитаник по Право от ЮЗУ и един престарял прокурор и тримата заедно управляват Съдебната власт, специалните служби, а ББ и Пеевски определят и политиката на държавата. Таков чудо беше по Татово време, но там тази дейност се вършеше от ЦК на БКП, който наброяваше няколко десетки души. Сега тримата се оказаха най-умните и учените люде в БГ. Халал да са ни!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Този старец едва събира мислите си, които иска да изговори, но се бута да е на власт вече 33 години. И като бивш прокурор такаеа злоба е събрал, че когато говори все едно, че змия мамба съска. Като добавиш към него Дъртия Милиционер и Потурнака - синчето на Ирена Кръстева, разбираш, че нас ни управляват люде, мразещи България и всичко българско. Хора, които преди две седмици ядоха за десерт торта с гарнитура от човешки органи, включително детска главичка...Варвари - В.Тодева, Т.Трайков!

21

Прожектор

преди 4 месеца

Крайно време е да се постигне най-малкото баланс между представителите на санкционираните по "Магнитски" и представителите на ПП-ДБ в службите, ако искаме САЩ и ЕС да ни имат поне малко доверие !

20

Анонимен

преди 4 месеца

Селянин от село Батин Русенско - като К-урнелия от село Крушовица :)))

19

Анонимен

преди 4 месеца

Наско жабата иска да овладее службите,за да започне преследване на политически неудобните както е било едно време по време на хитлеризма и после комунизма.Вие представяте ли си както едвам хващат 4% да ни се правят на диктатори?Хората дълго няма да ги траят.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Гномъъът не се спря с тия"рИформи"ако нещо трябва да се реформира,то е,че такива всезнайковци като теб трябва да бъдат изхвърлени от власта!

17

донос.бг

преди 4 месеца

Кукунела Снайпера пак из6ъл8а пореден 6ъл804 с възхвала и богоговение към генерал Гном,добре познатия от възродителния процес "демократ".Словестната безсмислена диЯрия на гнома изразена в 8-те точки е поредното доказателство,че ни управляват болшевики и с66ьркани жълт00па8етни пациенти от Карлуково!Бог да пази България от родните алчни национални предатели и техните лакеи - медиите!!!

16

Анонимен

преди 4 месеца

Не съм сигурен дали следващ парламент няма да възстанови положението.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Муа ха ха ха ха. Какво да го коментираш това същество. Ха ха ха.

14

Анонимен

преди 4 месеца

А реформа в полицията няма ли да има! До кога ще я управлява онова недоразумение?

13

Анонимен

преди 4 месеца

Ликът на Г енерал Атанасов трябва да бъде на новата банкнота 5 евро.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Този "генерал"е най-противния член на сглобката,след банкянския индивид.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Унищожението на българите е главната цел на това правителство ръководено от посолството

10

Анонимен

преди 4 месеца

Иска всички служби да се управляват от хора с двойно гражданство

9

Анонимен

преди 4 месеца

В България всичко е трябва и ще...и така вече 30г. Бла,бла....само приказки. Какви служби като сме като разграден двор? Който не е решил той не е влезнал и излезнал когато си иска. И тия само плачат ама си взимат заплатки и после пенсии за какво? Какво вършат? Тър.теи с пагони

8

Христо Христов

преди 4 месеца

Какво сте ревнали,про'с'таци неграмотни? Вие гласувахте за евроатлантизъм.

7

реформа

преди 4 месеца

Пипи слагат техни хора за да подслушват

6

Анонимен

преди 4 месеца

Демек, службите ще служат на управляващото мнозинство. Голям контрол наистина...