26

Анонимен

преди 4 месеца

Това е американската култура и идол - цар долар. За пари са готови на всичко: избиха индианците, заграбиха земите им, сега могат да продават свободно дрога, да изпробват директно върху хората ваксини, да правят войни на чужди територии, да свалят правителства, да измислят всякакви способи за тотален контрол - пълна дигитализация, криптовалути, изкуствен интелект. Всичко цели да вкарат хората не във филмова, а в истинска Матрица.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Навахите да вдигат въстание.

24

До 29

преди 4 месеца

САЩ налагат вето върху влизането на Навахо в космическия Шенген. Ес се солидализира със САЩ. Навахо са опасни за опазване на евроатлантическото-космическо цивилизационно развитие:-))

23

Анонимен

преди 4 месеца

Племето навахо нема да влезе у космическият Шенген с тия искания!

22

Анонимен

преди 4 месеца

Гърция става за пръв път Държава през 30 те години на 19 век!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Не съм сигурен ... кога Тютюна е пренесен от Траките от Америка.... от преди между 5 хиляди години и 2 хиляди ходини преди новата ера или след 16 век от новата ера, понеже в Родопите се отглежда огромно количество Тютюн и населеленито на Европа цялото пуши тютюн и електронни цигари, а в Америка рядко може да видиш някй да пуши Тютюн, а такива елктронни цингурети въобще не съм виждал някой да ти пафка!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Траките са отглеждали Царевицата и Пуйките - Мисирките по Египед и Родопите още от 5 хиляди години от преди Новата Ера .... като Траките с лодки са пренесли яйца на Пуйки от Америка и като са се върнали обратно в Египед и Тракия на Балканите са ги сложили на кокошките да ги измътят.... А не както днешната пропаганда пише, че Царевицата и Пуйките - Мисирките са биле пренесени след 16 век от Америка. От Америка след 16 век се пренасят Картофите, Слънчогледа, Доматито, Чушките....

19

До 22

преди 4 месеца

Целият свят е болен.

18

Професор Кънев

преди 4 месеца

Никъде не се спомена за древните предания на Навахо,получени от най-стари времена.Още от времето на най-старите индиански легенди,може би по-стари и от Гръцките Митове,се знае,че ако от Луната се донесе на Земята дори и ,,една песъчинка",хармонията на живота няма да бъде вече същата никога.Ще има вулкани,наводнения и излизане на моретата,ще дойде огън от небето,а Земята ще се отвори до недрата си.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Знам един, към когото могат да се обърнат за помощ, но трябва първо да научат арменски

16

Анонимен

преди 4 месеца

Америка е болна. Американската нация е болна.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Когато е имало Навахи. Гърци още не е имало. Траките са познавали Навахите още от преди 6500 година преди новата ера до около 2000 година преди новата ера..... като връзката през атлантическия океан между Траките плуващи с лодки до Америка е била прекъсната от Данайците - съвременните Гърци и след това отново Тракът - Българинът Драган Охридски открива отново през 16 в. н. ера и Навахите го посрещат с цветя!

14

Нане

преди 4 месеца

кравите след, кат почти унищожиха индианците, сега се канят и да замърсяват и луната... ===)))

13

Тео

преди 4 месеца

Ще ме извиняват Навахо, ама ако толкова се чувстват засегнати, да отидат на Луната и да ги върнат обратно!

12

до 5

преди 4 месеца

Май изобщо не знаеш какво говориш, хал хабер си нямаш нито от цената на златото, нито от цената на извеждане на килограм в космоса.

11

Македонеца

преди 4 месеца

Я па тия, Луната е изконна макодонска земя, от има няма 70 000 години!

10

Анонимен

преди 4 месеца

"Луната е част от нашето духовно наследство." - тези още не са разбрали че Луната е древна собственост на северните македонци.

9

аС

преди 4 месеца

Ааа...Индианците да си налягат парцалите! Тяхна била луната! Много добре знаем чия е. На античарите, разбира се !

8

rambaldievskievich

преди 4 месеца

А, пък, ти и подобните ти, 8, как сте додеяли на всички!... Мани, мани...

7

Бай Илийчо

преди 4 месеца

Не барайте месечината от тя от време оно е македонска територия.