98

Кочо

преди 5 месеца

След като бъдат осъдени убийците от предишната ковИд-кампания, можем да помислим заслужавате ли доверието ни.

97

Анонимен

преди 5 месеца

Това наистина някои вярва ли го - 'Неговата практика показва, че при ваксинираните пациенти няма случай на разболяване' ? (от статията) :)

96

Само за информация

преди 5 месеца

Лекарството, за което се говори в текста, че липсва в България и е вдигнало президента Байдън за два дни е Паксловид на Пфайзер. То е било на цена 1390 долара за един курс на лечение в САЩ октомври миналата година - 'Pharmaceutical giant Pfizer is setting the price for a five-day treatment of Paxlovid ' - 27.10.2023 , AP news.

95

Анонимен

преди 5 месеца

Ковид-19 продължава да ни прочиства от антиваксъри и антимскари.

94

Анонимен

преди 5 месеца

Не се опитвайте да заместите билките с лекарства. Противопаразитните медикаменти могат да бъдат изключително токсични, дори в необходимите малки дози. Освен това те не унищожават всичките стадии на параразитите.

93

Анонимен

преди 5 месеца

Как се унищожават Параразитите? - чрез Обвивки (шлюпки) от плодовете на черен орех (от дървото черен орех), Билката Пелин и Карамфил (от карамфиловото дърво).

92

Анонимен

преди 5 месеца

В органите на човека се натрупват изопропиловия алкохол, някой често срещани токсини като арсен от пестициди, използван в домакинството полихлорирани бифенили, фреон, метали като мед, кобалт, ванадий, живак и никел. В къщи сами трябва да направите три неща: 1) Унищожете параразита и всички негови стадии. 2) Спрете притока на изопропилов алкохол в тялото си. 3) Отмийте металите, токсините и бактериите от тялото си, за да се почувствате добре.

91

Анонимен

преди 5 месеца

Преди да започнете, седнете и помислете малко. Защо този параразит се размножава с такава скорост във вашоите органи вместо да си живее кротко в червата ви? Защо Пропиловия и Изопропиловия алкохол във вашето тяло му позволява да се развива вън от червата ви? Човешкият Чревен Параразит прави само това, което правят всички живи същества - оцелява и се размножава. Не е дяволската природа на Параразита, която ви е довела Рака, а Изопропиловия алкохол, натрупан в организма Ви от пиенето на Бира!

90

Анонимен

преди 5 месеца

ИЗБАВИ СЕ ОТ ПАРАРАЗИТА. ИЗЛЕКУВАЙ СЕ ОТ ИЗМИСЛЕНИЯ РАК!

89

Анонимен

преди 5 месеца

А защо докторите не тестват параразитите в дебелото черво? Те са над 200 най - различни параразита, а ги поддържат да си живуркат, чрез най - различни видове хапчета, за да има болнави и парички!

88

Анонимен

преди 5 месеца

Цитат: Неговата практика показва, че при ваксинираните пациенти няма случай на разболяване....,Е, така показва практиката по света, не само неговата практика.

87

Анонимен

преди 5 месеца

Как да мислят за КОВИД, когато не могат са мислят?!

86

Анонимен

преди 5 месеца

"При възрастен човек с температура над 38 градуса - мислете за Ковид-19", призова медикът" - този трябва да бъде разстрелян с онези забранените патрони, публично, в пряко предаване по БНТ

85

Анонимен

преди 5 месеца

Антиваксъри, ваксинираните надминават 5,5милиарда. Няма смисал да се хабите.. явно нищо не можете да направите. По добре си трайте.

84

Анти кромид

преди 5 месеца

Забравих да кажа, че е не съм ваксиниран и нямам никакво намеренуе да го правя!

83

До моля се

преди 5 месеца

ЕЛА ДА СЕ ПОМОЛИМ ЗАЕДНО! ЕЛА, ЧАКАМ ТЕ!

82

Анти кромид

преди 5 месеца

Ковида го изкарах есента за една седмица. Започна с болки в гърлото, кашлица, отпадналост, малко висока температура и накрая загубих вкус и обоняние. Антибиотици не съм вземал. Докторът да спре с пропагандата, по-добре да си гледа пациентите!

81

Саса

преди 5 месеца

защо минджов е цял ден на първа страница?

80

До 70

преди 5 месеца

Не тъка съм жив съм и. Най вероятно не съм един само много сме ама иначе префект съм времето още е хубаво и спортувам редовно неваксан и най важното не тестван с хидрогела на DARPA!

79

Анонимен

преди 5 месеца

Ковид се лекува със яко кекс. С по три тека на ден, през ден.