330

Сомунист

преди 4 месеца

До Анонимен Мене ако питате, на всеки който ви пречи да живеете свободно, трябва да му отнемате живота. Има хиляди начини, а от *** *** полза няма...

329

Анонимен

преди 4 месеца

Мене ако питате още по-твърдо трябва да действат полицаите при всяко бягство и неподчинение.Че тука в тая разпасана държава всеки си прави каквото иска.

328

Други боклуци

преди 4 месеца

останаха ли в Зарата?

327

Анонимен

преди 4 месеца

Ще измислът още много фалшиви номера зада оправдаят куките.

326

Анонимен

преди 4 месеца

Виновните полицаи до живот в затвора.

325

Анонимен

преди 4 месеца

Не се казва ЕМАНУЕЛА, а адвокат МИМИ.

324

Гумичка за триене

преди 4 месеца

Защо адвокатът Емануела? Не пита ЩО Е БЯГАЛ ЩО БРЕ НАЛИ СПОРТИСТ НАЛИ ПРИМЕРЕН ЧОВЕК??????? Или сега е го изкарат лабилен и се плаши от светлината? А защо се е опитал да сгази и почти е сгазил служител на реда??? Що не пита тоз бившия????? Продажници братче кво да ги правиш!!!!

323

Анонимен

преди 4 месеца

"По сигнал на неговите колеги в края на 2022 г. е откаран принудително в болницата за психични заболявания в Раднево."_____________"По сигнал на негови колеги" Каква е била причината за това доносничество? Не стоят ли лични мотиви (нещо като саморазправа с неудобен човек)зад това принудително въдворяване , защото съществува такава практика у нас!

322

Анонимен

преди 4 месеца

Цялото правителство трябва да подаде оставка заради това убийство, но както винаги това няма да стане, а ще изгърмят някои местни за Стара Загора бушончета.

321

Анонимен

преди 4 месеца

Полицейските репресии в Бг са системни. За това се говори само когато убият някого, а защитата на жертвите срещу репресиите и издевателствата им са на парче. Ако близките не се примирят, ако потърсят медиите, ако някой адвокат се съгласи да ги поеме и т.н. В провинцията адвокатите не защитават хората, които са жертви на полицейски и прокурорски репресии, за случващото се се мълчи. Докога с този тормоз? Кога ще се предприемат законови мерки срещу силовите репресии?

320

Анонимен

преди 4 месеца

Денков защо не подава,оставка или поне вътрешния министър? Правителството уби човека, а те даже оставка не подават.

319

НЕ СЪДЕТЕ

преди 4 месеца

Нека не търсим виновни. *** в случая е, че полицията е с "озязани" права в подобни ситуации. Което от друга страна е добре, понеже много от униформените не са "на ниво" за да им се дадат по-големи правомошия. Едно е важно в случая: както е казано "НЕ СЪДЕТЕ".

318

Анонимен

преди 4 месеца

МВР УБИЙЦИ

317

маалатъ

преди 4 месеца

Ся, заралийските милици..., ъъъ, полицайчетъ тренирали хватки по борба с бореца и малку не му дали да диша ... абе за некви си 3-4-5 минути... и чилякъ взел, че умрял без да иска ама не нарочну! Ама те момчетата съ още млади джандари и не знаели, че човек може да умре ако не диша, е, вече знаят и обещахъ да не правят повече така!

316

Ники

преди 4 месеца

Чудно ми е тука как защитават борец-шизофреник, който бяга от полицията и прави катастрофи. Ами с перо ли да го галят полицаите?Ако осъдят полицаите, при друг подобен случай, те ще се направят на ударени и ще пуснат лудия да избяга.После ще има, ама защо полицията не работи.

315

Анонимен

преди 4 месеца

Тия и тримата лекари лъжат ,вчера Директорът на МВР в Стара Загора старши комисар Лазар Христов каза ,че няма насилие при задържането на човека .Веднага друга експертиза ,ама да не е тройна ,че да не стават грешки ....

314

Строител

преди 4 месеца

Милицонерите са го убили, въпрос на доказване е как се е получило, дали от некадърност или от незнание, еничарите са прекалили със силата, която са употребили. Съдебните лекари казват, че петима ушеви са го натиснали на земята, което е около 400кг (ако сметнем, че един ушев тежи 80кг). Децата подали сигнала са излъгали за ножа, вече са разпитани от следовател. Важното сега е да не им се размине на башибозука в униформа. Трябва да има ефективни присъди, иначе ще продължават да убиват тия еничари.

313

Алов

преди 4 месеца

Пишете го нещастен случай и толкоз сега ще се чудят как да измъкнат полицаите

312

Сата НАТО

преди 4 месеца

Лъжат, купени са и тези. Искайте още една експертиза. Искат да изкарат, че следите от боя са получени при катастрофата.

311

Анонимен

преди 4 месеца

В България почти няма тежки престъпления без участието на полицай! Навсякъде са замесени. В кражби, рекет, наркотрафик, *** , лихвари, поръчкови убийства, прикриване на престъпници, прикриване на злоупотреби с държавни пари..... абсолютно навсякъде ако се разровиш да се направи истинско разследване, навсякъде ще стигнеш до замесени полицаи и хора от съдебната система.