31

Alex

преди 4 месеца

Скъпи господин Златанов, а колко ще назначите в канцелар ийте? А на ПРОЛЕТ пак ще тръгнат КЕРВАНИТЕ, нали!?

30

Анонимен

преди 4 месеца

Ша има наплив ами. Иначе трябва даотидат някъде да бакат. Пък като полицай, ще си изкара дежурството без да прави нищо. Заплатите не са по 1200лв. Никой полицай не взема под 2 бона. По интервютата казват основната заплата, ама никой не казва колко взема. 30 дена командировка на границата - 1200лв. са само дневните. Допълнителни заплащания за почивни дни нощни и др. И се пенсионира млад. А мното работят нелегално в почивките,които са много.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Като сметнем по колко рушвет са щипнали от всеки кандидат - не се учудвам че иска да удължи схемата за още 4 години

28

Анонимен

преди 4 месеца

Наплив но ,знаем как се назначава с връзки и с пари ,обществена тайна

27

Анонимен

преди 4 месеца

Стига сте лъгали, може и някъде да има наплив в райони с висока безработица, ама демографската криза си казва своето. Навремето се даваха пари за работа в службите, а сега няма желаещи

26

Анонимен

преди 4 месеца

До пияница мистик Е, като знаеш , как стават работите, защо не си там?

25

Анонимен

преди 4 месеца

Службата е отлична ,биеш хората у ти плащат

24

БЯГАТ

преди 4 месеца

Чудят се как да избягат от жените си хората, па и да вземат някой лев.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Тези ще пазят мигрантите да не вземат да избягат пак в Австрия.

22

цон кай хой

преди 4 месеца

А защо се пропуска неудобната истина от кои два етноса са три четвърти от заелите тези места? Щото в момент етнически небългари ни пазят ;)

21

:

преди 4 месеца

Преди години имаше голям наплив за митничари , в държавата на Пеевски всеки иска да е в схема. Не знам колко е за хвалене МВР ...

20

Анонимен

преди 4 месеца

И за Украйна има голям наплив особено сред татуираните клиенти на социалната система телешки мозъци...

19

Анонимен

преди 4 месеца

Често си ходя до Бургас, за 5,6 години, кварталните бабити, синовете на наборите, не яко дръпнаха, направо се нафъчкаха с кинти, коли, къщи до Бургас и това само и единствено от трафик. Няма лошо, като може, що да не. Не се гаси, туй що не гасне. Изгрев е Бургас

18

някой

преди 4 месеца

ако си по играе в страницата за конкурсите на МВР и преброи бройките ще види, че нещо не е съвсем така. От както е новото правителства има конкурси за гранична за над 300 човека, Преди това има също конкурси, пуснати по време на служебното правителство за далеч по-малко бройки, които са назначени от новото правителство. Който иска да провери фактите. А може и да види дали бройките на спечелилите конкурси съответстват на бройките от процедурата и да не се забравя, че предстои и обучение

17

Асо

преди 4 месеца

Ти да видиш, откъде толкова млади мераклии за 1200лв. заплата да гонят бежанци по горите. Не ми звучи като истина, на фона на "2 бона са ми малко, за нищо не ми стигат, искам нещо в офис да работя"

16

Анонимен

преди 4 месеца

Залите езици говорят,че неук терлик първа категория лапач,махащ крачоли по браздата,на смяна сгъва около петдесет бимберици от инджинерите на меркелица, всяка смяна. За една година е пара на която и топ експерта по усвояване (крадене) боркоборис суджуклиев би завидял.

15

Решението

преди 4 месеца

Гърция няма сухопътна граница с Шенген, т.е. и те по обективни причини за в въздушния само. Трябва да се разберем с тях и Румъния да си направим мини Шенген, и да го кръстим в града, в който се разберем за него. И да си пътуваме без граници на Балканите. Онези и без това си връщат контролите по границите си, защото явно толкова си имат доверие. А за тировете докато няма Шенген, бойкот на Австрия, на всичкия им бизнес, Билла, Омв, солидни проверки и глоби, докато или влезем, или се махнат.

14

Чук и Гек

преди 4 месеца

Не го слушайте! Винаги е имало наплив на кандидати и назначаване на нашите момичета и момчета, останалите да се реализират както могат! Сержант от закрито поделение от армията кандидатства два пъти със съответните разходи, не го одобриха и стана професионален редник. Незаетите бройки нарочно си ги държат, така наречения ,,недокомплект", за да имат какво да съкращават, когато им поискат съкращения на щата, наречен ,,оптимизация" и да реват, че няма хора, следователно пенсия и заплата оправдани!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Защо България и Румъния не се споразумеят да падне границата между тях помежду си? Защо трябва да питаме Брюксел като някакви ученички?

12

Анонимен

преди 4 месеца

България е най полицейската страна в Европа с най много полицаи , жандармеристи , бопаджии , дансаджии и всякакви такива лапачи на народна пара. А по селата хората си плащат за частна охрана от набезите на бхатайците . Естествено че ще има наплив. Още повече всякакви психопати които си мечтаят да убиват както онези в стара Загора им се дава легална възможност да го правят.