11

Анонимен

преди 4 месеца

До 12: Гражданското общество го разрушиха и направиха бачка тори комунистическа партия след 1945. Така че не знам какви въптосчета задаваш. Също така *** и по живей в държави от западната част от Европа и Централна Европа както и Гърция, Италия, Испания, Португалия и виж какво означава общество. Затова и не ни искат с Румъния в шенген и не мога да разбера защо сме в ЕС и НАТО. Е по милост като зиганчето да не пук не на улицата.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Щом хората които разбират като Рашков казват скоро ще върнат член 1 в който се казва има една партия и тя управлява чрез сглобки и пак не ви е ясно накъде отива държавата?

9

Gogo

преди 4 месеца

Всички заедно извършиха най-голямото предателство в историята ни: и парламент, и правителство, и опозиция и президент ! Всички заедно родиха мерзостта да могат чужди граждани(лица с двойно гражданство) да гласуват да ни въвличат във войни, да вземат заробващи заеми, да сключват неизгодни за народа и държавата ни сделки и прочее гадости! След това чуждоземните палачи ще си харчат безнаказано кървавите пари в другата родина.

8

Незнайко

преди 4 месеца

Питам се защо не станем чрез промяна в Конституцията щат на САЩ.Гласуват го нашите тикви и готово.Посолството е поставено пред свършен факт,и тогава нашите айдуци може да ставят и сенатори,и президенти на САЩ и да участват в "ГЕПИ" в особено големи размери. Сетете се бе маскари.Дайта го по мащабно,по международно.Вижте се какви сте левенти,а се занимавате само с тази дребна България. Наслука

7

Анонимен

преди 4 месеца

Депутатите са все умни хора. Големци. Образовани. Там има даже и професори. Щом така са ги измислили промените, значи ще е за добро.

6

Анонимен

преди 4 месеца

до 3: дреме ли ти? Ще ни върнат няколко десетки хиляди тарамбуки. Една вечер ще се прибереш. В двора ти ще има араби. Ще те свалят на земята с лопата. Ще изнасилят жена ти. Ще ти изпият ракията. Ще ти откраднат кокошките. Идилията свърши.

5

Обяснявам

преди 4 месеца

В следствие на правилната политика на САЩ, използвайки списъка Магнитски, най-перспективният млад български политик - Делян Пеевски, започна да провежда разумна политика, стремейки се да излезе от списъка. Това е основната причина промените в Конституцията да минат и така България бързо да дръпне напред в правилната посока на европейските ценности и на евро-атлантическите системи за колективна сигурност.

4

Ала бала

преди 4 месеца

Ще мине всичко,дори да гласуват,че само освидетелстван *** може да стане депутат или държавен служител.Като се има в предвид какви *** са на власт,нищо не може да ни учуди.Не,извинявам се,може.Как до сега не са предложили обожествяването и построяването на храмове,на Бойко,Шиши,Агата и още 10 тина крадливи ***.Това е пропуск господа депутати.Няколко се боговете и Сарафов е техен пророк.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Дреме ми. Аз имам пpace. Чорбар се казва, викаме му Чорбо на галено. Жената го храни, храни и кокошките. Жената работи в общината, та имаме и заплата. Купуваме си брашно и грозде за ракия. Жената не пие ракия, та ни стига. Жената сутрин направи кафе и закуска, приготвя обяд, нахрани животните, после отива на работа. Като се върне, омеси хляб, направи вечеря, пак нахрани животните. Прави салата, вади ракия за мен. Събота и неделя не ходи на работа, та стегне нещо по къщата. Идилия!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Една "ала-бала" е всичко. Само корупцията е истинска!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Питай Пocoлcтвoтo...