79

Кой ще спре терора?!

преди 4 месеца

Кой дава гласност дори и в държавни медии на ЕС и в ООН на престъпници срещу човечеството правосъдието, мира и Бога, каквито са управляваните от дявола ислямски терористичнигрупи за лъжливата им клеветническа пропаганда, насаждане расова омраза и за организиране на терористични нападения над граждани на демократични не-мюсулмански държави Израел САЩ ЕС, и то без никакви защитни мерки от БГ сили за сигурност и на ЕС, но и на международен съд и ООН сякаш вече са се продали на терористите

78

Христо Христов

преди 4 месеца

Да припомня, че основите на ИД бяха поставени в Правец от Николай Младенов в ролята му на външен министър при Борисов. Факт.

77

Ист.....

преди 4 месеца

Внимание!!! ИД е създадена от САЩ и Израел с цел бизнес!

76

Ислямисти=Сатанисти

преди 4 месеца

Дяволските зли дела на ислямските терористи като измамна пропаганда пожелание, окупация и грабежи на чужди земи, пари чрез искане на подкупи за терор, откупи за отвлечени деца, жени чрез отвличания изнасилвания, сексуална неморалният като изнасилвания, педофилия, блудства, хомосексуализъм, предумишлено убийства на невинни, постоянен терор, масови кланета, садистични зверства, военно престъпления, идолопоклонство и др грехове срещу 1! Истински Бог на Израел доказват че ислямисти служат на Сатана

75

Антисемити=Сатанисти

преди 4 месеца

Има само един истински Бог небесният вечен Творец и Господ а небето и земята и Той се е открил на създаденото от Него човечество само на и чрез един народ Еврейския свят народ и е дал на Израел Своето Слово Библията, Морален Закон Тора и изпратил Своя Син Месията на Израел за Спасител на човечеството, но само вярващите в Него ще се спасят заедно с Израел !Така че всички други народи са управлявани от дявола нечестиви корумпирани с фалшиви религии, престъпни дяволски дела като всички антисемити.

74

Ислямисти=Терористи

преди 4 месеца

Нито Израелски Мосад, нито християнска Америка създаде терорист. групировка Палестинска автономия съюз на много ислямски арабски терорист. групи лъжливо наричани Палестинци Йорданци и др. измислени нации каквито никога не е имало а са само фалшиво имена на ислямски терористи с цел незаконна окупация, ограбване, терор на 1! земя дадена от Бог само на Израел. още по-малко изцяло обсебените от дявола джихадисти от Ислямска държава, а всички терор.групи са ислямски в съучастие с ООН про-терористи

73

Нищо такова няма да

преди 4 месеца

стане в България. Имаме достатъчно добри отношения между етносите, с малки изключения, дето еврейската общност зае странни позиции в последно време, но вярвам, че ще им мине. За извън страната ни не ме интересува - да се бият колкото искат, но като са у нас да мируват.

72

Един Българин до 60

преди 4 месеца

Най-омразната религия към друговереца - гоя е юдаизма! Всеки ден юдеите го доказват!

71

Призивът

преди 4 месеца

Ще се превърне в истински бумеранг, ако сега не само в Европа /но най-вече там/, но и по цял свят раздадат по едно копие на всеки мюсюлманин в християнска държава и бъде върнат там, откъдето е дошъл.Гарантирани вътрешни междуособици в тая религия, която друго не знае, освен да мрази.

70

ами обратното

преди 4 месеца

Ами ако се случи обратното. Ако всички християни и евреи по цял свят започнат да говорят като тези умопобъркани фанатици. Ще стане религиозна война. Но пък поне ще спре ислямизацията на Европа.

69

Анонимен

преди 4 месеца

Християните какво общо имат? Евреите не признават Христос, само малка част от тях. Дълбоката държава пак мъти водата.

68

гошо

преди 4 месеца

До ЕдинственотоА ако зартвориш границата си за тия отпадъци,бутнеш гетата,екстрадираш дюнерджиите...Какво ще направят ФАЩ?Ще пратят посланника си да се взриви ли?

67

гошо

преди 4 месеца

Идил=САЩ.

66

Единственото

преди 4 месеца

Единственото, което ни спасява от тези нашественици и терористи е, че сме не по-малко бедни и нещастни и смачкани. Не сме интересни. Дори да ни думнат няма да има такъв отзвук като да ударат Белгия, Франция, Германия, САЩ и др. Толко сме смотани, че и терористите не ни бръскат за слива...

65

карачанаков

преди 4 месеца

,,О, лъвове на исляма, хванете вашата плячка сред евреите, християните и техните съюзници по улиците и пътищата в САЩ, Европа и по целия свят", каза в аудиообръщение говорителят на ИД Абу Худхайфа ал Ансари.,, И този има нужда да го посети едно дронче,ама колкото се може по скоро.

64

Ами ако

преди 4 месеца

Палачинката се обърне и утре някой от "Християнска държава" призове за убиването на мюсюлмани тогава какво?Това ли е пътят и с какво света ще стане по-добър ако мюсюлманите избият евреите и християните, или пък християните унищожат мюсюлманите? И кой после е на ред - будистите, хиндуистите,или някой друг? Това е толкова глупаво и толкова грешно, че дори техният Бог гледа отгоре и се мръщи!

63

русски

преди 4 месеца

За щастие в Россия имаме над 8000 джамии и там это не касается !

62

Браво

преди 4 месеца

това със звездичките го направиха *** и то е --ЧЧЧЧалллМММа

61

Браво

преди 4 месеца

Браво на Поляците-нито един с *** имат в Държавата си и никой дори Германците не могат да им кажат какво да правят.

60

Анонимен

преди 4 месеца

ИДИЛ беше създадена от бивши висши офицери на Саддам и членове на партията БААС, на които американците развалиха живота с унищожаването на режима на Саддам. Тези офицери бяха завършили образованието си в Москва (БААС беше дружествена партия на КПСС). Естествено връзките между тях и руското разузнаване никога не са били прекъсвани. Всеки ако се потруди може да намери тази информация в различни източници.