67

Мдаа

преди 4 месеца

Това преведено означава че не вижда в скоро време да има пак покачване а даже намаление на цените. Който е искал е взел с кредит или в кеш, сделките вече са много малко и продължават да намаляват. Корекцията наближава все по бързо :-)

66

Анонимен

преди 4 месеца

Тенденцията? Това какво означава драги Ново Пакистанци?

65

Ей, 66

преди 4 месеца

Много ангелчета ти се въртят в главата! Хапчетата и лягай! Не вмирисвай медията!

64

Движим Имот

преди 4 месеца

До специалистите по НИ: радвайте се, че БГ е все още държавата на един много малък, но много *** народ, който, съвсем логично, си избира много прости, но меркантилни и продажни, управници, които да го яхат, *** с камшика и ***, когато им е кеф. За да им е кеф, освен всичко друго, те поддържат една изключително несправедлива данъчна система за таксуване на НИ. Не съм проверявал, но бас хващам, че и в най-пропадналата африканска дупка не е така.

63

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Децата в ученическа възраст ще бъдат настанени във военни лагери, където ще изучват военното дело и където ще им бъде постоянно напомнено, че трябва да мразят Русия и руснаците! Така ще им се промиват мозъците! Негодните за военна служба, както и старците и стариците ще бъдат принудително настанени в общежития (пансиони) от концлагерски тип и ще служат като жив щит на американското командване!

62

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Всички мъже и жени на възраст от 18 до 60 години ще бъдат мобилизирани на фази (5 на брой) и пратени на фронтовата линия. Малките деца (под 4 години) ще бъдат евакуирани в САЩ с аргуманта, че им се осигурява безопаността им. Там след като им бъде променена самоличността и им бъде издадено американско гражданство, ще бъдат продадени на хомо двойки, защото според американската конституция и те имат право да имат и отглеждат деца.

61

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Една вечер когато се приберете в собственото си жилище, пред входа ще ви чака човек във военна униформа с поставена лента на лявата ръка на която ще пише "ВП" (Военна Полиция)! Тя или той ще ви връчи повиквателна заповед с настъвления кога и къде трябва да бъдете и какво трябва да носите! Ще ви дадът 30 минути да си приберете личните вещи от вече бившето ваше жилище, защото то вече ще бъде собственост на американската армия!

60

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Да ви успокоя малко! Стопирането на икономиките и превръщането във фронтови държави се очаква да засегне следните държави: България, Румъния, Молдова, Полша, Латвия, Литва, Естония и Финландия! Чичо Сам просто ще жертва тези държави за да запази тези от втория ешалон. Би посегнал и на Унгария и Словакия, но те са неблагонадежни, защото не се управляват от васални правителства!

59

едно ангелче ми каза

преди 4 месеца

Моето ангелче (AI) комуникира с други АИ-та през празниците и достигна до много интересна информация от АИ-то на пентагона! Ако си мислите, че сега сте окупирани, то изчакайте когато по късно през годината ви въведат военно положение и в София кацне командния състав на 5-ти американски корпус на морската пехота! Очаква се всички жилища в южните и източните части на столицата да бъдат саквестирани за нуждите на американската армия!

58

baby shark

преди 4 месеца

До само да попитам :Защо очакваш нещо такова въобще да се случи?

57

само да попитам

преди 4 месеца

Какво ще правите когато въведат военно положение, гарнирано със задължителна мобилизация и саквестиране на движимото и недвижимо имущество?

56

Купувайте само

преди 4 месеца

Това, което ви е нужно. По възможност в стабилна некуромпирана от комунистите държава. Пари за жилище в Бг. са пари на вятъра. Софиянци бягат в провинцията, от провинцията стават софиянци. Какво ще стане, когато напиращата към столицата войнствена посредственост се осъзнае? Ей, хора, арабите бягат от война и не искат и да чуят за България! Децата ви ще ви съдят. Знаете ли колко е принадената точност в строителството?!

55

Голям смях!

преди 4 месеца

Ей сега погледнах в един сайт за имоти да видя как вървят гаражите в София. Гледам 1350 ЕВРО за квадратен метър. хахаха Средна цена на обявите 31 000 Евро. Значи тия са готови!

54

Анонимен

преди 4 месеца

Жилищата са надценени и то с над 50%, казаха го официално. Вече свършиха тези които ще се излъжат да дадат тези нереални цени. Всеки сам може да сметне колко излиза като цена един квадрат и как им режат главата.

53

baby shark

преди 4 месеца

До 50. Не знам от къде са тия статистики, пак личен пример давам. Живях 3 години в Манхайм, апартамент 3 стаен около 250 000 евро, колкото излезна и моя в софия. Ама градовете не са за сравнение, едното столица, другия университетски град с 300 000 население. Това имам предвид

52

Анонимен

преди 4 месеца

Баш. Чакайте още малко да видите как ще скочат цените. Особено в кварталите дето още нямат канализация и асфалт. Там най много ще скочат.

51

baby shark

преди 4 месеца

Ама защо да продавам бе хора, аз съм го взел за да живея там. Говоря попринцип каква е статистиката спрямо другите европейски столици. Най-елементарното нещо за сравняване при положение че идеята в ЕС е всичко да е що годе едно и също. Аз не казвам че на заплатите отиват тия цени, но това е истината. Пак казвам взех преди акт 14 на 1500 евро, скоро говорих със строителя и ми каза че почват нов обект на 1700 евро преди да има една лопата ударена в земята. Говоря с личен пример

50

А като върнат орките

преди 4 месеца

Съвсееееем ще се упокои. Пълен покой!

49

Анонимен

преди 4 месеца

До До 46 1997 цените спаднаха и можеше да се купи тогава беше апартамента около 3000 $. Сега е 3 милиона $.

48

Анонимен

преди 4 месеца

baby shark, ами баш от западна Европа гледам и се чудя колко е скъпо в България.В момента и в Германия може да се купи по-изгодно и по-хубав имот от БГ.За Франция, Испания, Италия да не говорим.Ти си купил едно нещо в държава без институции и съдебна система, без инфраструткура, купил си и с много общо части, тоест на чисто квадрат ти излиза поне на 30 процента отгоре, тук цените са само на чиста жилищна площ и спекулантите препродавачи им се слага допълнително до 40 процента данък от печалба