6

Познавам няколко

преди 4 месеца

семейства, към всяко едно от които се е прикачил по един калпав роднина, който редовно иска неголеми заеми и НИКОГА не ги връща. Всеки един от тези заемоискатели си е нагодил някаква тема, чрез която въздейства на съвестта и роднинските чувства на близките си - или малките му деца, или болната майка, или високите сметки през зимата и т.н. Но всеки един от тези първо е създал проблеми, после чака някой да му ги реши без да си даде зор да се развие като професионалист, за да печели повече.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Научете се да казвате "Не!" Има хора, които нямат никакво намерение да връщат това, което искат назаем. Първо помисли, след като не е бил в състояние да спести сумата, която ти иска, защо има претенции да я похарчи? Когато ти искат вещ назаем, помисили дали по този начин искащият просто не се оборудва завинаги с онова, което му е нужно? Специално към младите момичета - часто пъти злобни завистчийки ви искат назаем нещо хубаво с едничката цел да ви го върнат повредено.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Значи тия разсъждения са повърхностни и доста женски. Казвате на полувинката нещо хубаво, а той е тъжен, замислен, мислите си ау той не ме обича вече, а той си мисли как да печели по 1000 лв на ден примерно. Или мисли как да си ореже лозето за 3 дена, вместо за 6 колкото е нормално. Пък вие си мислите че ви зарязват едва ли не.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Темата за заемите е огромна.

2

НеСамоКогатоРазбере,

преди 4 месеца

че ви се случва нещо хубаво. Интересно е как реагира, когато научи, че ви се е случила беда. Няма да забравя как за секунда злорадо се подсмихнаха две кокошки, когато наивна наша обща позната почти през сълзи сподели, че е била измамена от младеж, на когото много държеше. Уж едната от кокошките беше сред най-близките й приятелки, а другата уж беше добронамерена. Онова момиче не знам дали обърна внимание, но продължи да се доверява на едната и след 2 години замалко не бе измамена имотно от нея.

1

Анонимен

преди 4 месеца

С повече внимание.