46

Анонимен

преди 4 месеца

Браво. Ха сега дайте да вкараме в кочинката ни още милион такива. И тогава ще стане такъв купон. Че си викам даноооооо.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Откъде знаят,че са сирийци,да не би да са минали през ГКПП с легални документи,потвърдени от посолството им,че са бежанци като те всички прииждащи през оградата са сирийци или афганистанци,понеже там се водиха и се водят войни граждански по обяснения за смяна на режимите с интервенции за подържане на бойни действия от противоборещите се и участващите към тях по различни причини въпреки,че посолствата и посланиците на всички са едни,които могат да потвърдят,че са техните граждани бягащи от война.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Еми вече са си евроатлантици...

43

Анонимен

преди 4 месеца

Софиянци ще викат руската армия да ги освобождава пак от сирийци и афганистанци.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Градските десни жълтолеваци от Подмяната ще наводнят София със сирийци и афгани.

41

до 42

преди 4 месеца

Сирия не са в БРИКС, козяк, опитай пак. От Иран и С.Арабия бежанци не идват. Идват от твоите господари, от Сирия, Афганистан, Ирак и прочие, там където краварския крак е смачкал всичко.Да не забравиш да им върнеш центовете, ппподлогго.

40

БРИКС.... РУСИЯ....

преди 4 месеца

БЕГАЙТЕ В БРИКС.. ТАМ СА СИРИЯ, ИРАН, САУД. АРАБИЯ, ..... ЩО РЕВЕТЕ БЕ, КОПЕЙКИТЕ.....??

39

до ?

преди 4 месеца

а къде са ултрасите на оранжевите прасета? Или те чакат надддуппени пред армията техните арабски братовчеди да ги навървят. Все пак да не забравяме, че турция е ВАШАТА родина.

38

Барон Мюнхаузен

преди 4 месеца

На родните ***,украинците им са виновни,а за талибаните няма проблем да са в нашата страна и да ги издържаме.Марш при Ленин,майце продажници....

37

до 32

преди 4 месеца

Този, дето пише за копейки, не го мисли. Той няма как да има дъщеря, понеже никоя нормална жена не би погледнала такова същество. Индивида или е на "хапчета" или е на центове от "Козяк", но и в двата случая едно е ясно - мъртва душа. Остава ние нормалните хора да се чудим какво може да се случи с децата ни докато минават из ЦЕНТЪРА на столицата от и на училище. Срам и позор.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Нека! Това са резултатите от недалновидната политика която водят нашите политици. Сега след като клекнаха на Австрия и тук скоро ше дойдат още повече подобно индивиди тогава познайте какво ше става. Ама нека! Тея са като скакалци отиват и оглозгват всичко. Като не им хареса нещо. започват да безчинстват ми така или иначе те на друго и не са научени н

35

Анонимен

преди 4 месеца

А сега правителството на коалицията ДПС-ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ отвори широко вратите за няколко милиона сирийци, афганистанците и куп други от същите.

34

До 26

преди 4 месеца

Вечерен час ли? Расате се опита да установи граждански контрол. Веднага ревнаха разни НПО-та, както и нашенски мекокитковци и плиткоумни женици, решили да са съвременни, ама не знаят как. Ще си спомните вие за инициативите на Расате. Ха дано събитията по естествен път да родят някой още по-решителен водач и сподвижниците му да стават все повече и повече.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Тия путин им дава руско гражданство и ги взима в армията.

32

абе

преди 4 месеца

Научен спор са водили някакъв. Ядрени физици за какво друго да спорят.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Какви копейки ви гонят бе? Тоя дето то пише тия кеф ли ще му стане да изнасилят дъщеря му в Борисовата градина подред бял ден? Какви копейки те гонят...не виждаш ли какво става?

30

ПУТИН ДА ГИ СПРЕ..!!

преди 4 месеца

САМО НЕГО СЛУШАТ ЖИТЕЛИТЕ НА СИРИЯ, ЙЕМЕН , ПАЛЕСТИНА, ИРАН.......КОПЕЙКИТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТ ВРЪЗКИТЕ СИ С ЖИВОТНОТО....

29

Анонимен

преди 4 месеца

Това е евроатлантическото бъдеще на България.. ще се изколят за един дюнер.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Искате ли такива новини ВСЕКИ ДЕН? Да кажем НЕ на приема на такива у нас!

27

Анонимен

преди 4 месеца

След месец 2 като пристихнат арабите, тогава да питаме Тагаренко и Денков, дали още смятат, че БТРите на МВР са с отпаднала необходимост..