372

Анонимен

преди 4 месеца

лудия сам си е виновен. полицията само му е помогнала

371

анонимен

преди 4 месеца

Дъщерите му е трябвало повече да се грижат за баща си, след като държавата се е отказала да го лекува в клиника! Защо е бил навън, сам и болен?! Сега реват, но да бяха помислили! У дома имаме възрастен чавек с деменция, ако го пуснем на улицата сам, кой знае какво ще се случи! Трудно е, но се справяме, поне за сега!

370

Анонимен

преди 4 месеца

МВР- Морете , Вандали ,и Рушете

369

тъпомер

преди 4 месеца

Е сега знаят що за шеф имат в рудника,играйка си с мафията.Готин шеф с мед да го мажеш.

368

Пепи

преди 4 месеца

Ама той не е загинал, а е убит..

367

Иван

преди 4 месеца

Ако ще и от още 100 болести да е страдал. Въпросът е защо беше убит? Някой го боляло зъб,и го утепали куките после,.......било го боляло зъб разбираш ли.

366

И почвам да бегам

преди 4 месеца

Тоя дето го няма е виновен.

365

Бре

преди 4 месеца

Да започнат да раздават табели за врата на тези, на които им е разрешено да погазват законите, за да не се намесва полицията. Как иначе да ги разпознае човек. Или направо златни значки, За да се движат със стил.

364

Анонимен

преди 4 месеца

Не спират очернянето на убития мъж. Колкото и да насъскват обществеността против него, че бил особено опасен, факт е, че го убиха за нищо. Няма оправдание за убийците му.

363

Анонимен

преди 4 месеца

Държавата на абсурдите! При това положение моля компетентните органи да обяснят как и защо лицето се е сдобило със свиделество за управление на автомобил! Защо се застрашава живота на случайни граждани, като се позволява на шизофреник да шофира?

362

Totenkopf

преди 4 месеца

Поредните лъжи, ако наистина е имал психическо заболяване, то защо не са му отнели шофьорската книжка?

361

Анонимен

преди 4 месеца

дъщерите му са най-виновни и единствени защото не са следили за баща си и са му позвлили да управлява автомобил.

360

Анонимен

преди 4 месеца

кой му е позволил да кара след като човека е бил психично нестабилен??? и заради това стана пълна каша. Той починал, полицай обвиненени и сега ще търсят под вола теле защо е починал. Не са виновни полицаите, виновен е този които е му е дал медицинско за книжка и дъщерите му са най-виновни защото те не са следили за баща си.

359

не сме неграмотни

преди 4 месеца

Аутопсията е показала асфиксия-недостиг на въздух.Според мен,макар,че не съм лекар е получил миокарден инфаркт от натиск върху гръден кош-достатъчно е да видят червените точки по склерите да да се установи задушаване.Това,че е имал параноидна шизофрения обяснява и неадекватното му поведение.Вината е и в държавата,която отписа тези хора и са на свобода по улиците,без да пият лекарства.Да се радваме,че не е убил дете.

358

do 321

преди 4 месеца

До АнонименКаква перфектна маневра бе, ако го беше вкарал в насрещоното, колко човека още щяха да пострадат? Само на бордюра в случая да разчиташ не е нормално!

357

д-р Иванов

преди 4 месеца

Здрави хора няма, има неизследвани....

356

Анонимен

преди 4 месеца

ПОЛИЦАЙ = УБИЙЦИ !!!

355

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен само че, той не е убивал никого... излезнал да разкарва кучето си, а те го подгонили!

354

Ангелина

преди 4 месеца

до анонимен под номер 369- "майнд контрол оръжия " - явно "контролират само мислите и действията " на правораздавателните и правоохранителните органи ,заедно с техните себеподобни ,с които не се отличат по поведение и действие от охранителните фирми и крими контигента. Гледай да не попаднеш и ти под "майнд контрол оръжия"...За всички агресивни престъпници и убийци- винаги се намира "оправдание".Проблемът е в кадровия подбор на полицаите ,но това важи и за техните началници .

353

Анонимен

преди 4 месеца

Фактите са, че в цяла Европа са разболявани и убивани хора с лъчеви оръжия, има дори закон срещу това, но не не го спазват, а и няма как да докажеш нещо невидимо за човешкото око, като лъчения например или изкуствен интелект. Трябва да има служба, която да следи за такива престъпления!