16

Анонимен

преди 4 месеца

АРАБИТЕ И РУСНАЦИТЕ СИ ПРИЛИЧАТ. ЛЪЖИ ОТ ХИЛЯДА И ЕДНА НОЩ.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Сутринта едно.Сега друго.Нали уж бяхме рекордьори по износ на сурово олио.

14

Джени

преди 4 месеца

Защо внасяте тези шитни като знаете че в украината се бомбят с обеднен уран , а изнасяте българското качествено слънчогледово семе ? Всичко се плаща !

13

Asasin

преди 4 месеца

Статията ни информира, че в Украйна няма реална война...Всъщност ВОЙНАТА е в България, видно от стоките в българските магазини. Всичко е внос..., все едно сме пустинна държава и нямаме никакви условия за производство на каквото и да е било...А същевременно срокът за отглеждане на пришълците от цитираната страна е удължен за пореден път....Вероятно хората са безкрайно наивни, след като вярват на медиите и "правителството"...Това е трагично и не говори добре за нас българите..

12

Анонимен

преди 4 месеца

Престанете да вкарвате тези карцерогенни продукти от Украйна !!! След 20 години ще има бум на раково болни в България.Да им купуват продуктите американците!

11

баба мара

преди 4 месеца

при засилен внос защо днес олиото е 2.20 лв за кг като беше под 2 лева а вкауфланд 1.95 лв ама ако имаш нов телефон с приложение а нашите телефони сани набори какво приложение значи да купуваме скъпото да ама не

10

оптимист

преди 4 месеца

Предвидено е да ни утилизират с ускорени темпове. Тъй като гледам, за 4-5 години. По-добре, то това от последните 35 години вече не се трае.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Едно не мога да разбера,за каква война ,нашите медии,всеки ден ни информират ,че е имало в Украйна,като увеличаваме вноса на слънчоглед от Украйна,историята не помни такива аномалии,по време на война нападнатата страна,да увеличава износа си.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Стига сте внасяли тази отрова,изтровихте българския народ.

7

ДОЛНЮ

преди 4 месеца

ПОДАРЪК ОТ ХА.ЗА.РО ЮД.Е.ЙТЕ....ЗА БЛАГОДАРНОСТ ЧЕ ГИ ХРАНТУТИМ ПА.РА.ЗИТИТЕ ПО ХОТЕЛИ КАНЦЕРОГЕНЕН ГМО СЛЪНЧОГЛЕД И СЪЩИТЕ ЯЙЦА УЖ ОТ ПОЛША...И НЕ ТРИЙТЕ МОЛЯ

6

токмак

преди 4 месеца

Добрич е задръстен от украински камиони....идват, чакат, пълнят олио от рафинерията, която е румънска собственост и заминават. Реално България не печели нищо в момента. БГ слънчогледа стои в хангарите. Олиото, което консумираме в България е направено от украински слънчоглед(чието качество е неясно).

5

Анонимен

преди 4 месеца

У нас слънчоглед колкото искаш, ама не, украински ще ядем. Щот е по-богат на разни работи и още по-полезен.

4

Зрител

преди 4 месеца

От контранастъплението някакви новини ?

3

Реалист

преди 4 месеца

Какъв лиценз. режим очаквате от най-корумпираната страна в света - Украйна, ейй че не се появи някой като Орбан да защитава бълграския интерес, аман от поп Кръстьовци!

2

Анонимен

преди 4 месеца

България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие само ако се събори срамния паметник на Шипка и на негово място бъде построен мемориал на геройския турски башибозук, защитавал прохода от руските нашественици и сепаратистите опълченци.

1

евроатлантист

преди 4 месеца

Да внасяме,нека да помагаме на нашите братя украйнци, а правителството да си продължава с политиката на широко затворените очи и да пуска нормално вноса. Така е най-добре за всички нас.