27

Александър

преди 3 месеца

Във Варшавския договор бяхме със старо оръжие, а сега в НАТО и оръжие нямаме! Тез, дето на спираха да ходим на църква,СЯ СА ВЪРЛИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ!

26

Анонимен

преди 3 месеца

КАК ША СТАНЕ НОМЕРА, КАТО НА МОСТА НЯМА ЖИЦА! ТИЯ, ДЕТО ПИШЕТЕ, МАЙ СИ НАДПИСВАТЕ РЪЦЕТЕ? ТОЕСТ ЛЯВА И ДЯСНА! ОБАДЕТЕ МИ СЕ, КАТО ТРЪГНЕ!

25

Анонимен

преди 4 месеца

Руси ше пие вече кафе на топ гъзарията у Букурещ :)))

24

Анонимен

преди 4 месеца

Шенген в пълния му смисъл ще се случи. Еврозоната ще се случи. Както се случи НАТО и ЕС. И ако не слушате руската пропаганда, а погледне каква е била покупателната ви способност 2006 г и каква е сега, ще се сетите, че е добре за България.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Абе този от снимката какво прави там на релсите, влака идва ще го сгази не го ли вижда.

22

опетков

преди 4 месеца

До Може Има само паспортна проверка и то само от едната страна на границата. При Русе е от румънска страна на излизане.

21

Гиб Мелсън

преди 4 месеца

Докато София тъне в корупция, съседите се развиват. Имам роднина, който често пътуваше до Норвегия през Русе и от Русе до летището в Букурещ с автобус, явно в София няма директен полет до Норвегия.

20

Анонимен

преди 4 месеца

До До 19 Ми то от България само София остана. Махнете и София - и остава нищо.

19

До 19

преди 4 месеца

Не съм се замислял над този въпрос, но всъщност си прав. София е вредна за България. Очевидно българите не сме способни на собствена държавност.

18

българина

преди 4 месеца

идеално, остава русе да мине към румъния, както половин България, когато всички се отървем от софия, тогава ще де оправим

17

Buna dimenieta

преди 4 месеца

Русе е благодарно на Букурещ и Румъния. За жалост с тази лоша инфраструктура крайно райони трябва да разчитат на съседите. А и те много дръпнаха, за разлика от нас, които особено последните три години не знаем къде да застанем и какво да правим. Румънците изпревариха унгарците и вървят към средата на ЕС. Ние клепем на опашката, както винаги.

16

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Нали е очевидно ? Мисля,че достатъчно очевидно . Е, вероятно само плъховете в Софийското метро не си обясняват румънските ромски апетити към България. На никой Българин не му е дотрябвало да има железопътна връзка с ромски Букурещ . Интересно е да видим сега реакцията на сефардските роми като Мария Габриел , които са в абсолютна война с Ашкеназката пробългарска политика на САЩ и Израел.Ако Габриел не обвини публично пред ЕС и Българите румънските териториални апетити към България,то ОСТАВКА!

15

Бай Дрън

преди 4 месеца

А бяха времена, когато пътувах до Гюргево и обратно без билет...То докато дойдеше кондуктора да си вземе бакшиша, трябваше вече да се слиза. Шенгена беше при началника на полицията в Гюргево. Кой колкото пари има и иска, му дава. Отстрани на влака вардеха с автомати и пак се е случвало да минаваме без билет. Ама румънците бяха евтини в сравнение със сърбите. тотинки да му дадеш, стигат му. Сърбина искаше в марак по 3000 на автобус.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Тива с половин шенген е като израза: Тате, Марийка е малко бременна. Лъжат ни, тъй като заявихме с румънците, че ще си отворим вътрешните сухопътни граници за български и румънски граждани. А останалите от или не ЕС ще си чакат паспортната проверка. Може и сега да стане. Нищо не пречи. А като влезем и в сухопътния му вариант, тогава ще могат и другите от ЕС да минават. Просто е.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Същото се получава и от Видин до Крайова.

12

Анонимен

преди 4 месеца

До Може Без гранична проверка ще влезнат много повече чужденци в бг и няма да може да ги изгонат после. Бг ще останат и без работа.

11

С такси до Букурещ

преди 4 месеца

Географски Букурещ е кварталното летище на русенци. Варна е по-далеч и е по-скъпо за летене и зимата от Варна няма много полети. Букурещ има всякакви полети. Само да не беше тази проверка на гранницата.

10

Може

преди 4 месеца

Но понеже с румънците не сме в Шенген, влаковете ще трябва да минават през паспортна проверка. Пък Австрия забрани да си отворим локално гранницата и изиска засилени проверки. Нищо чудно сега и влака да подлежи на засилен митнически контрол. Резил. Вместо хората да летят удобно от Букурещ, ще се налага да пътуват чак до София през зимата.

9

Анонимен

преди 4 месеца

Ако беше още Бойко Борисов, щеше да го продължи до Търново, оттам до Стара Загора, София, Мездра, Пловдив, та чак до Цариград.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Аз раздавам caлами. Пляс един шпeк на масата пред кондуктора и пътувам без пари във влака. На митничаря дам един и никой не ми рови багажа. Харесам си някоя румънка продавачка и като извадя пред нея caламa и е моя. Каквото ми остане си го ям.