88

Самозабравил се kuku

преди 4 месеца

Страшен "пример" дава на внука си .Скоро да очакваме и проява от внукът. Дано да греша!

87

Анонимен

преди 4 месеца

Сега няма новини, че полицаите са превишили правата си. Може да ги удряш, обиждаш, тогава е ок. Ако отвърнат е проблем.

86

Дърти комунисти

преди 4 месеца

Не са разбрали още ме комунизъма умря

85

Анонимен

преди 4 месеца

Да го освободят за Банго Васили! Празник им е.

84

IQ 3.14

преди 4 месеца

тва което ми е интересно е, че днес се коментира убития в украйна българин, и некви хулигански прояви, а новините на он еър 10 сутринта бяха : вдигат лихвите, здравеопазването на трупчета, криза със сметоизвозването в столицата. сигурно е случайно

83

Анонимен

преди 4 месеца

Ееее Льо Льо приятен престой в ТВУто да се научиш на химия, че друго нема да имаш лилипут!

82

читалище заря

преди 4 месеца

мале, дежурния вече е лапнал гумичката...къде ги намирате такива...

81

IQ 3.14

преди 4 месеца

*** как бе, човека е добър дядо, просто е била афектиран и се е почувствал задължен да реагира. иначе е дисциплиниран, бивш спортист, пенсиониран застраховател

80

Анонимен

преди 4 месеца

Ако беше в Стара Загора 20 милиционера щяха да го ритат и да му скачат по главата докато умре. После щяха да пребият и 11 годишния запъртък. Да се кръсти и да пали свещичка, че не се е случила в Центъра на Вселената тази случка.

79

същите коментатори

преди 4 месеца

в новината с починалия при задържане яростно обясняват как полицаите са превишили правата си. този го навивам на кравай, белезници на ръцете и краката, и го пращам в багажника, после 72 часа на хладно да му минат нервите ;)

78

Анонимен

преди 4 месеца

До 78 - Понавам икономи, коитонса учили в престижни училища, но стресът от работата им е бил в юнлго и са се хвнали на тази си професия. Ама ... Рядко някои им слуша финансовите съвети :)

77

Рубини

преди 4 месеца

Ще бъде по-лошо от седемдесетте. Това не е просто краткосрочен феномен... Не вярвам на централните банки, когато казват, че ще се борим с инфлацията на всяка цена, дори и да има рецесия, дори и да има тежки последици: първо, ще не е кратка и плитка рецесия, тя ще се влоши и след това ще има финансови затруднения, финансова и дългова криза. Имам предвид, че това са пълни глупости, защото вече има дългове, които никога не сме виждали по време на предишни рецесии, цитира Bloomberg думите на иконом

76

ДОЛНЮ

преди 4 месеца

УБИЙ ИЛИ ОСАКАТИ БЪЛГАРСКИ МИ.ЛИ.ЦИОНЕР ИЛИ НЯКОЙ ОТ СЕМЕЙСТВОТО МУ ...ИЗПЪЛНИ ГРАЖДАНСКИЯ СИ ДЪЛГ И СПАСИ ЧОВЕК...ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ...ТРАФИКАНТИ..НАЕМНИ УБИЙЦИ И БИЯЧИ...КАРАТ ДРОГИРАНИ И ПИЯНИ И НАД ТЯХ ИМА ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР...!!!!

75

Анонимен

преди 4 месеца

До 74 - Ще види, как дядото го пускат, а ако някой му е лазал копче го уволняват. Като попнете да ми се правите, все едно на САЩ в Бродуей живеете ... ЙОК! В България сте! С парининвръзки, всичко се постига!

74

Анонимен

преди 4 месеца

Само бързо производство за хулиганство ли е образувано? Защо не са го убили направо на улицата? Защото е било светло /около 13,30 ч./ ли?

73

Детето

преди 4 месеца

Ще види как работи живота по принцип. Не както се иска на дядо му.

72

Анонимен

преди 4 месеца

До 69 - Живееш в голяма фантязия, ако смяташмче човек, който размята пистолети, дава на унуката да мара мерцедесани и не са го набили веднага, като се е правил на полицаите, ше го отнесе ... Сигурно са го спрели и са змаръзнали, като са го водели, но вепе са пусналонсигнала и е нямало как. Виждал съм го и дори съм изпитвал на свой гръб, какво е полицай да не смее да ти гъкне на някого.

71

Анонимен

преди 4 месеца

По-късно ше напиша имена и адреси, па може и снимки. Начо не успяхте да гомприкриете, няма да нприкриетени тезо

70

Георги

преди 4 месеца

Защо не му напукаха канчето? Сигурно е голям ербаб в скапаното село. Посяга ми и го гръмвам в миг... ***.

69

ПЕНКО

преди 4 месеца

КАТО БИВШ КОЛЕГА В КАЗВАМ : -ДВАДЕСЕТ /ОТ 24/ ГОДИНИ ПРАВИХ ОПИТИ НЯКОЙ ДА МЕ УДАРИ ПО ГЛАВАТА ПО ВРЕМЕ НА СЛУЖБА И НЕ УСПЯХ !!!! СРЕДНА ТЕЛЕСНА -6 ЗАПЛАТИ --- ЗНАЕХ ВСИЧКИ СИМПТОМИ ЗА КОМОЦИУМ !!!!ДВАМА МОИ ПОДЧИНЕНИ ГО ОТНЕСОХА НАИСТИНА -- ЕДИНИЯ СИ КУПИ ОПЕЛ , А ОФИЦЕРА ДОРИ НЕ ЗНАЕШЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА !!!!!!????????!!!!!!!!!!!