29

Анонимен

преди 4 месеца

Идва война за независимост на Република Сръбска и Северно Косово. Република Сръбска ще обяви независимост, но някой трябва да я пази от НАТО. Докато Путин громи евроатлантиците на Източния фронт, Сърбия ще подкрепи независимостта на Република Сръбска.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Войниците във война са само пушечно месо, с дронове ще ги избият. На Бг не и трябва тая служба,

27

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 30...тоя за 20 минути е избегнал с 200 в Русия

26

До20

преди 4 месеца

Моли се, да не стане най лошото. На, бойното поле ти давам 20мин.а, този с шкембе то ще знае как да се опази

25

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 20 И ако някой нападне България, кой да те защитава бе, мaмyл? Някой друг да иде да загива вместо теб и сина ти ли? Щото си много ценен? Кой ти каза, че точно ти си интелигенцията, недорасъл късопишковец? Или отсега си се приготвил да се нaдynuш пред всеки, който би нахлул тук? Хайде марш на майка си зад полата и не се мешай с мъжете, мъжеподобие плиткоумно!

24

Анонимен

преди 4 месеца

До Христо Христов 24 Ти мислиш, че пишеш остроумия, но всъщност си написал нещо, което трябва да стане задължително. Всеки здрав човек трябва да е обучен да може да направи нещо полезно за себе си, за близките си и за страната си, ако не дай Боже враг нахлуе в държавата му или стане катастрофално природно бедствие. На мен най-много ми допада примерът с Гражданската гвардия на Швейцария. За жените също има подходящи полезни дейности и за няколко месеца могат да бъдат обучени.

23

1234

преди 4 месеца

До Ddt така е но има ибор или военно или цивилно служене, свери си часовника. Военното обучение в 21 век е доста остаряло тълкование, света върви напред не назад, към войните и насилственото задължение.

22

Сата НАТО

преди 4 месеца

ВСИЧКИ трябва след няколкоседмичен курс да бъдат пратени на фронта да защитават евроатлантическите си ценности! ------////------ А кой ще мобилизира ВСИЧКИ евроатлантици, ти и такива като тебе ли?

21

Ddt

преди 4 месеца

В долнопробната упадъчна Швейцария, анти шенгенска Австрия, смотана Гърция и т.н. тоталитарни страни наборната служба в армиите им не е прекъсвала. Срам...

20

Христо Христов

преди 4 месеца

У нас трябва да има задължителна мобилизация на евроатлантиците. ВСИЧКИ гласували на 2 Април за ЕС и НАТО, от 18 до 70 години, мъже и жени - ВСИЧКИ трябва след няколкоседмичен курс да бъдат пратени на фронта да защитават евроатлантическите си ценности!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Наборна армия за нищо не става!

18

БКП

преди 4 месеца

И в България трябва да се върне, две години, както си беше.

17

Таня

преди 4 месеца

Време е и тук да се върне казармата за да обере децата на русофилите. После путинчо да ги мобилизира и да се свършва.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Има разни, подкрепящи казармата. Тотални аутсайдери, снишени страхливци. На шамар живот. Казармата най-големият им успех в живота хахахаха. Гледаме го обществото ни на какво мяза и какъв слугинаж неграмотен е отгледало. До един сте били шкембаците в казарма. Резултатът се вижда- неграмотна нация от слуги за ЕС. Добре че има и не малко интелигенция да дърпаме бачкерите напред, че иначе катастрофа. А сръбският пpocтак е пръв антипример в Европа.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Скоро и в България

14

Анонимен

преди 4 месеца

Сърбите ги разглезиха в изкуствената държава Югославия. Повярваха си, че са все едно най-важните и всеки трябва да се съобразява с тях. Почнаха да ламтят за чужди земи, да убиват хора, да се опитват да посръбчват околните народи. Дори и т.нар. Република Сръбска в Босна е като все едно оставена на таймер и чакаща своето време да се взриви. Не трябваше да позволяват така да се нарича тази република. Този сръбски шовинизъм и мания за великосръбска държава е нещо опасно.

13

Анонимен

преди 4 месеца

До27. Написал си една глупост без да познаваш Сърбия . България е богата държава с най бедния народ в ЕС . Точно противоположно на Гърция затънала в дългове , но гърка винаги е добре . Има богати сърби но държавното устройство е такова , че не могат да ги стрижат както българския народ го стриже Държавата. Във Войводина. Автономната и Свободна територия е към ЕС . Най богатия фараон - арендатор в България е в пъти по беден от частния земеделец във Войводина . При това и свободен .

12

1234

преди 4 месеца

Това със задължително налагане нещо против волята на един човек, е контрапродуктивно, особено що се касае насилствено да караш някого да се занимава с военни глупости, както и да проповядваш - защита на родината. Който иска и му е мила да си я защитава и да служи , аз не пипам нещо, което отнема човешки животи, бил съм в казармата и по-голяма нелепост и простития не бях срещал, пълна изродщина.

11

СТРАНДЖАТА

преди 4 месеца

Помня че задължителната военна служба много помогна на Югославия.

10

Анонимен

преди 4 месеца

всичко лошо е задължително в ПЪРДИЯ