20

Анонимен

преди 4 месеца

Администрацията на парламента е деполитизирана.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Да не е първата дето губи работата си, защото закриват отдела и. Там горе на високото най-много духа. Митева се прояви доста добре в НС. Ще си намери работа. И за нея ли да плачем сега.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Парламента е политическа структура съставена от политици, членуващи в политически партии, извършващи политическа дейност. Всичко свързано с парламента е политическо! Това не може да е аргумент срещу уволнението и!

17

Анонимен

преди 4 месеца

Ива Митева: "Това е поитическа епесия"

16

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

И тази си повярва че е някаква политичка лелеееее

15

Правилно

преди 4 месеца

я махнаха. Тя е докторант на Емилия Друмева, съветник на президента по конституционните въпроси. Радев чрез нея и ИТН иска да смени формата на управление на държавата от парламентарна на президентска република. Не й се получи, и този национален предател е, сега се е вкиснал. Помните ли, че Гешев нахлу в президентството,заради руски агенти, оказа се прав.

14

Koko

преди 4 месеца

На Славчоу държанката пак иска да папка

13

Анонимен

преди 4 месеца

Абе чудя се дали сте разбрали статията за какво е. Митева работеше в парламента преди да стане депутат и след това се върна отново на работа в администрацията на парламента, тогава я уволниха

12

РАБОТЕЩ

преди 4 месеца

Митева е от типа "Пази боже сляпо да прогледа".Стана шеф на НС от ИТН(те друг кадър нямат) и си помисли,че е голямата работа.Спомняте си как Т.Дончева и суфлираше,защото си нямаше и понятие какво да прави.Отначало беше свита и после изведнъж си показа истинската същност.Няма нужда от нейната работа и дирекцията и си отива.Като е толкова кадърна да си намери друга работа.Що работници съкратиха,ама не подскачат и не занимават цялата д-ва,а търсят друго поприще.

11

ПП ЧАКАРАКА

преди 4 месеца

ТАА ЛИ ДЕТО ПЛАЧЕШЕ ОТ НЕЗНАНИЕ И БЕЗСИЛИЕ ВСЯКА ПОЧИВКА? МИ КАТО НЕ СТАВАШ ЩО СЕ БУТАШМА? ДА Я ВЗЕМАТ В 7/8 В БАЛЕТА.

10

Анонимен

преди 4 месеца

След като не става за индивидуална работа. Вижда , че трябва да влезе в колектив и да кръшка . Сега Уволнение реве . Какво ревеш , бягай не си за ППромяна влез в друга партия. Партии много.

9

Я ПА Я

преди 4 месеца

ОТ ТАААА ОСВЕН ДА АААААКАА КАТО ГОВОРИ ДРУГО НЕ СЪМ ЧУЛ

8

Анонимен

преди 4 месеца

А кой я беше назначил на тази служба? и за шеф на парламента не става . Така че от ПП правилно са я уволнили и са закрили тази измислена длъжност.

7

Пенсионер

преди 4 месеца

Нека види как боли,защото и мен съкратиха,не получих 6 заплати преди пенсия,учреждението е дало много пари на ВКС .защото до окръжен съд печелих.но е и кмета който ме освободи и той напълно своя гроб.аз ще напълня моя, но човещината остава.сега е ред на зам.кмета и новия кмет.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Ива Митева беше най-читавия депутат от ИТН. Беше чужда на високомерието и превзетостта на Дългуча и имаше собствено мнение в ИТН. Беше една работна пчеличка. Със сигурност има много опит в парламентарните дела и администрация. Най-вероятно ще ги осъди, но е напълно загубила каквато и да е партийна подкрепа и няма шанс да се върне!

5

rambaldievskievich

преди 4 месеца

ГГЗ, 4.

4

aZ-ът

преди 4 месеца

Без да в познавам съм сигурен, че е права. Това съм го виждал много пъти и в държавния и в частния сектор. Идва някакъв комплексар, става шеф и започва да чисти неудобните. Разчита , че няма да отвърнат, няма да съдят. А ако някой по-отворен все пак реши да те вкара в съда - е кво от това , няма аз да ги плащам тия пари а фирмата/държавата. Аз съм убеден, че тия дето са я изгонили са наясно, че ще ги осъди, но не им пука - няма те да плащат, а ние

3

Анонимен

преди 4 месеца

Защо й беше да се муши в политиката, след като си имаше службица в парламента?

2

Майора

преди 4 месеца

Жалко , щом закриват отдел , ще има и съкращения! Нас пита ли ни някой , когато съкратиха толковахора от армията , в това число доста специалисти и ни принудиха да станем обикновени охранители!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Малееееееее, тази мома не я ли искат в частния сектор