61

Сата НАТО

преди 4 месеца

Откъде пък намериха тоя адвокат?!?

60

Гумичка за триене

преди 4 месеца

Бившият министър да пита що е бягал ???? Що се опитал да прегази полицай ? Или сега не му е до тези въпроси????

59

поредната

преди 4 месеца

стъкмистика и наглост от страна на мвр

58

ДОЛНЮ

преди 4 месеца

УБИЙ ИЛИ ОСАКАТИ БЪЛГАРСКИ МИ.ЛИ.ЦИОНЕР ИЛИ НЯКОЙ ОТ СЕМЕЙСТВОТО МУ ...ИЗПЪЛНИ ГРАЖДАНСКИЯ СИ ДЪЛГ И СПАСИ ЧОВЕК...ТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ...ТРАФИКАНТИ..НАЕМНИ УБИЙЦИ И БИЯЧИ...КАРАТ ДРОГИРАНИ И ПИЯНИ И НАД ТЯХ ИМА ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР...!!!!

57

Гуфу

преди 4 месеца

Йорданов да каже защо е бягал от полицията и е било нужно да го преслвдват? Мани какво е на записа има ли нож няма ли нож. Всеки, който не се подчинява на разпореждане на служител ня МВР заслужава това. Никъде в записете не се вижда да го ротат или удрят.

56

Обективен

преди 4 месеца

Мое лично мнение е ,че няма сигнал до 112 , а някое синче на полицай се е обадило на баща си ,че са заплашвани с нож. И бащата е събрал ултрасите на МВР да пречукат човека.

55

Обективен

преди 4 месеца

Калин пак си трае. По-голяма мижитурка е от шефа си Денков. Зко дъщерите на убития от полицаите не бяха се появили по телевизията ,щяха да заметат всичко по случая. Дори и сега се опитват.

54

ДОЛНЮ

преди 4 месеца

ЯСНО Е ЧЕ Е АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ С ЦЕЛ УБИЙСТВО...ЗАТОВА ЧОВЕКА Е БЯГАЛ...УБИЙ МИЛИ.ЦИОНЕР СПАСИ ГРАЖДАНИН

53

Анонимен

преди 4 месеца

Обикновено ако си невинен няма какво да криеш. Колкото повече неща се крият от МВР, толкова повече станалото започва да прилича на убийство. Кой и кога е подал сигнала? Да кажат веднага. Този, който е подал сигнала защо не каже "аз съм, казах това и това"? Какъв е бил сигнала? Нека да го чуем, не е строго секретна информация предполагам. Защо е било нужно човекът да се издърпва със сила от колата, при положение, че е нямало как да продължи където и да било с нея или пък да избяга от нея?

52

така се прави

преди 4 месеца

9 патрулки това са 18 полицая , сега да попитам , отсранени ли са от работа до приключване на проверките в частност следствието , според мене редно е да се отстанят от работа да им бъде иззето оръжието защото видяхме как убиха човека и сега могат да попречат за разнищването на случая така се прави

51

Анонимен

преди 4 месеца

Може би подателя сигнала да свързан с милицията или синче, рода на голям шапкар.

50

Анонимен

преди 4 месеца

112 от въвеждането си в България,е трън в очите на ушевите корумпета, като всячески го саботират, защото всичко минава през трета страна и остават следи, години наред престъпниците внушаваха на хората,че даже пречел и да се звъни директно в рушветчийното,та да потулват лесно нещата. Цялата старозагорска банда корумпиран бaшuбoзyk да се разтури незабавно. Убийците нямат място сред хората.

49

АНОНИМЕН

преди 4 месеца

И никоя мисирка не пита, разпитани ли са тъй наречените непълнолетни, кои са те, в какви роднински или други взаимоотношения са с полицията и пр.и пр. Нали от този сигнал е тръгнало всичко, защо ги няма в картинката, ЗАЩО! Тука смърди от всякъде!

48

Анонимен

преди 4 месеца

В САЩ преди години бе убит 7ли се само задушил цветнокож с криминални престъпления . Процеса бе много известен за обществото . И полицая бе осъден на 18 г. затвор. Че по непредпазливост едопринесъл за сметка на криминално проявения цветнокож

47

Анонимен

преди 4 месеца

за смелите ни полицаи в ромските гета няма престъпност и престъпници, само бели българи данъкоплатци са, не виждам да има действия срещу ромите, които имат огромни палати, а са безработни, срещу ромите, които изнасилват бабите ни и пребиват дядовците ни за 2 лева

46

Анонимен

преди 4 месеца

"Униформените не са проявили каквато и да било агресия спрямо лицето или автомобила ние друго видяхме от клипа, даже трошиха стъклото на колата

45

? Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО

преди 4 месеца

НЕ Е ИМАЛО НИКАКЪВ СИГНАЛ. ЧЕНГЕТАТА СА СЕ ПРАВИЛИ НА ВЕЛИКИ. ЗАПЛАШИЛИ СА ЧОВЕКА И ТОЙ ПОБЯГНАЛ КЪМ КЪЩИ. ДРУГОТО ГО ЗНАЕМ.

44

Сашо

преди 4 месеца

В България няма нито един осъден полицай който да е лежал в затвора. Винаги всичко се прикрива. Цялата система трябва да се подмени. Ако мирише на лаина , изглежда като лаина значи са лаина!!!

43

Анонимен

преди 4 месеца

До :), има камери, ама сега ще се окаже че точно тая не е снимала в момента или всичко се е развило в мъртватта точка, от личен опит ти го казвам

42

До 45

преди 4 месеца

И 35 хиляди лева разноски по делото.