60

струва ли си

преди 4 месеца

Нинова прочете скритото споразумение -приемаме мигранти без ограничение. Честито на гласувалите за тия управляващи!!!

59

Анонимен

преди 4 месеца

А от 2025 година щели да ни приемат и в "Шенген по канализацията"

58

Анонимен

преди 4 месеца

Е колко са минали през Румъния и как са стигнали до там......:))

57

НАРОДА

преди 4 месеца

Правителството внася дезинформация. В този протокол пише, че те са поели ангажимент: "Незабавно обратно приемане на всички кандидати за убежище, за които България и Румъния носят отговорност. В срок от 3 дни България трябва да даде отговор, а в срок от 1 месец и незабавно да ги приеме без никакво право на мнение по отношение на броя на хората, които ще дойдат тук. Затова не трябва да има никакви ограничения, що се отнася до броя на хората, трябва да бъдат приети в рамките на 1 месец. Това се отнася в особена сила за хората от Сирия и Афганистан", посочи Нинова.

56

Анонимен

преди 4 месеца

До 55. Анонимен. Хората в този форум сте толкова зле, че няма на къде повече. Ако някой знае английски да влезе на сайта на ЕК, там е публикавано колко молби са подадени, какви националности и тн. Направете си сами изводите, но недейте вярва на Костадинов, защото и той лъже. . . . . . А защо не на български, всезнайко? За мен не е проблем, защото съм на три език и пет говорими такива? И защо се миеш с Копейкин след като 1:1 пише ще приемаме мигранти, бегълци и нам ква си па плач?

55

Анонимен

преди 4 месеца

До 55. Анонимен. Хората в този форум сте толкова зле, че няма на къде повече. Ако някой знае английски да влезе на сайта на ЕК, там е публикавано колко молби са подадени, какви националности и тн. Направете си сами изводите, но недейте вярва на Костадинов, защото и той лъже. . . . . . А защо не на български, всезнайко? За мен не е проблем, защото съм на три език и пет говорими такива? И защо се миеш с Копейкин след като 1:1 пише ще приемаме мигранти, бегълци и нам ква си ***?

54

_|_

преди 4 месеца

Голям праз, като пътувам със самолет това ще ми спести 5 минуи от гранична проверка. Няма особена файда. Виж за камионите с БГ регистрация би имало голяма финансова изгода, но лобитата в ЕС няма как да се навият. Другото са кьорфишеци за хора които ги мързи да мислят.

53

Шефкет

преди 4 месеца

Твърдо съм против!

52

Анонимен

преди 4 месеца

Пържолата без мръвка вече е факт.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Хората в този форум сте толкова зле, че няма на къде повече. Ако някой знае английски да влезе на сайта на ЕК, там е публикавано колко молби са подадени, какви националности и тн. Направете си сами изводите, но недейте вярва на Костадинов, защото и той лъже. Просто много лае и се надява, че никой няма да провери сам късокраките му лъжи

50

Да са ви честити

преди 4 месеца

Дрончетата на КПП-Ростенец.

49

Депесари ще си

преди 4 месеца

Мие питичките гратис и по въздух през мрежата ще получава пакетчета?

48

е сега

преди 4 месеца

мигрантите няма да имат проблеми да пътуват към Австрия по Дунава :)

47

Анонимен

преди 4 месеца

Айде на война - шенген ще избие местните и ще вкара свежа номадска кръв

46

:)

преди 4 месеца

Честит Шен-ген на подводничарите и пилотите на ракети!

45

Баба

преди 4 месеца

Ленче,щерка ти и ти ще ложите афганистанци,сирийци,мюсюлмани и д-р.баба никой няма да я иска.мисли с главата си ,а не с това което е между краката.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Да благодарим сърдечнона другарите Кирчо, Денков, Боков и Пеевски за новата придобивка. Да са живи и здрави и да ни водят все така към светлото бъдеще под ръководството на братския американски народ и братската американска демократическа партия, начело с великия вожд Байдън. Бурни аплодисменти......ето в тоя стил са коментарите на бг "политиците", "политолозите", "социолозите" и ***. Нещо не се е променило. Просто мазниците се прехвърлиха в другия лагер.

43

Куку

преди 4 месеца

Въздух ще имат ,а водата която увеличиха ние балъците ще им плащаме,ще я пилеят на поразия.баба си прави сметката колко да изразходва,и си я плаща а тия аборигени ние ще им я плащаме.тия горе ни вземат за балъци.ще дойде видов ден господа управници.горе ще ви съдим, защото тука сте властни,там ние ще сме.

42

Нидерландия

преди 4 месеца

Шегуваме се ама вие не загрявате. Сега да не си помислите че сме ви пуснали в клуба на богатите? Вашето място е отвън пред вратата. Да посрещате неканените гости от изток и да не ги пускате.

41

мак

преди 4 месеца

До Анонимен34. Долавям ирония. Тези, които дърпат конците в ес са лицемери, предпочитат ор.ди от цял свят пред споменатите руснаци.