9

Анонимен

преди 4 месеца

Интересно, обикновено държавните служители са прецакани, както стана когато през 2000-та година намалиха заплатите на държавните служители и държавата пое и техния дял от осигуровките. Добре че поне данъцитв си плащат сами, че иначе прецакването щеше да е много по-сериозно. Разбира се и от тези две комисии трябва да са трета категория, както са държавните служители.

8

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Промените вече управляват това е честито

7

Анонимен

преди 4 месеца

Миниори няма сички са съкратени и закриват мариците.

6

Майора

преди 4 месеца

Калфин , тия разпоредби и закони са нсправени от НС , така че ако имаш претенции , обърни се към тях!Винсги има недоволни , с при нас всеки гледа образно казано в канчето на другия , без да види своето!

5

Анонимен

преди 4 месеца

Общата работа и таралежите не я харесват!

4

Честито стадо

преди 4 месеца

Над 60 000 държавни служители от 33г.не внасят лично данък и осигуровки по ЗДОО в НОИ а ползват куп привилегии и 1-ва група пенсиониране.Всичко се плаща от данъците на народа а те само консумират.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Обяснява се също с факта, че прибират сериозни рушвети и им трябва много свободно време да си харчат парите. Иначе се обезсмисля, да имаш милиони и на 70г. с памперса да тръгнеш да харчиш.....

2

Воден Въздухов

преди 4 месеца

Два милиона работещи хранят 800 000 деца, 2 милиона пенсионери, 1 100 000 роми, и 600 000 на държавна служба неплащащи данъци. Сивата икономика расте. Доят се секротите на светло - основно търговския и информационните технологии. Ще става по-зле.

1

Това се обяснява

преди 4 месеца

лесно - близо са до корупцията и това ги състарява и амортизира.