32

Анонимен

преди 4 месеца

"Ако някой си мисли, че такива работи не се случват в Русия, значи е много наивен." - Оправдание от типа "Ама той и Гошко прави така.". На колко си години, щом използваш оправдания за 5-годишни? Това, че не само в САЩ се случват престъпления означава ли, че престъпленията на известните личности от САЩ са по-малки престъпления? Все ми е тая, че това се случвало и в Русия. Важното е, че идолите на такива като теб са най-обикновени престъпници, но с много пари и власт. Това говори и за ВАС самите!

31

Анонимен

преди 4 месеца

не случаино е самоубит в затвора=ама сега главната цел е трьмп и за това са пуснали дьльг списьк ужким не е само за него

30

Анонимен

преди 4 месеца

избори избориии идат=това е само началото=те краварите са си извратеняци ама ще пишат само за тия които трябва не за всичките

29

гошо

преди 4 месеца

Сатанисти и извратеняци,които заслужават само едно.

28

Световният “ елит”

преди 4 месеца

И това са И.зрод..ите, които управляват света или дават пример как да се живее

27

Анонимен

преди 4 месеца

Бил Клинтън, Ал Гор, Джордж Лукас, Дейвид Копърфийлд, принц Андрю, Кевин Спейси, Андрю Албърт Кристиан Едуардс, херцог на Йорк са посещавали педофилския остров.

26

Анонимен

преди 4 месеца

До 25: А стига УААА. Мчи туй вярно лии? Да не би оня от Алпите да ги кастрил тези модерни и да се окаже прав а? Па л я чооооо.

25

!!!!!!

преди 4 месеца

Пак ни се представя някъкъв тюрлюгювеч от дЖурналистката дето чака Пулицъра! Истината е че на пиклите са им предлагали много пари за да спят с известни личности! Клинън е бил на острова 51 пъти за да *** а връзката със Тръмп е че го изгонил от Мар Ларго след като са го хванали да уговаря щерката на негов служител! Ама всеИзвестната дЖурналистка трябва да пише за Тръмп че да изкара малко денги!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Ако някой си мисли, че такива работи не се случват в Русия, значи е много наивен. Това е световна мафия - САЩ, Европа, Русия, Китай, навсякъде, няма значение. Имаше един блогър с потресаващи клипове за яндекс търсчаката, но го свалиха от ютуб. И в Русия ги има същите, но там не се дава гласност. Путин нали затова нападна Украйна? Лов на млади момичета и деца! Наивниците си мислят, че за някакви ценности воюват хахахах

23

Анонимен

преди 4 месеца

И Ди Каприо ли бре??? Всичките в тоя списък, които са все още живи, трябва да се изтрепят по бързата процедура. Тръмпича също, и той е замесен.

22

Анонимен

преди 4 месеца

С компромати от този остров държат и Бил Гей.Ако си мислите,че е ставало въпрос само за кекс извращения там сте в грешка.Вършили са сатанински ритуали.От там идва злото включително решението да пуснат на свобода лабораторно създаден вирус,за да "съкращават" населението.Да "съкратят" сами себе си,а не другите!Онези подрастващи,които са търпяли унижение всекидневно са бесни на целия свят и човечеството,защото си е затваряло очите за гаврите с тях.

21

100% Бай Ганьо

преди 4 месеца

И Марта Вачкова е била там.Виждал съм голи снимки от плажа

20

Анонимен

преди 4 месеца

Хората затова мразят богатите, те преминават всякакви граници, вместо да са пример за един достоен живот.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Защо?

18

Сър Стенли

преди 4 месеца

До аз "Аз за съжаление не съм бил там."Като компаньонка нали ?

17

тренер

преди 4 месеца

Майкъл Джаксън е виновен:)))))еййй...не се спряхте 15 години след смърта му да го ровите.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Погледнете имената .Тези хора налагаха масовата култура години наред .Сега стана ли ви ясно всичко

15

Анонимен

преди 4 месеца

ЛОЛ Стивън Хоукинг кажи честно :D

14

КЛИНТОН

преди 4 месеца

Хе, хе, хе Големо важно!Я, едно време у добрите си годин, коги бех Президент на USA си прайх таквиз купончета и забави у Белио дом.Некакви прокурочета се занимава после с мен, ама язе ги изпързалях, с лъжи като на дрът циглар. Хе, хе, хе един пат се живее, мамо стара.

13

Анонимен

преди 4 месеца

С тоя списък е ясно, че няма как да не се е самоубит.