21

Анонимен

преди 4 месеца

Аха, добре. Хванете ме..

20

Напълно НеВаксиниран

преди 4 месеца

май най-много има с умствени заболявания и проблеми, ама нали и лидерът бай дэн е сред тях!

19

Анонимен

преди 4 месеца

тамифлу действа само на грипА и грип Б,на Ковид не.,на респираторен вирус не.защо тук Paxslovid,таблетки струва 2600лв в Германия 60 евро,това е лекарството срещу Ковид.защо?

18

Анонимен

преди 4 месеца

дъщеря ми изкара Ковид доказан с тест,после респираторен вирус,който е различен от грип А и грип Б,кашлици,хреми,болки в ставите 10 дни всеки,почти няма разлика в симптоматиката.отпадналост,много неприятна работа.рентг.снимки,опашки по лекари и лаборатории.

17

Болен

преди 4 месеца

Аз пък навремето бях болен едновременно от жълтеница и хепатит.

16

Свети Игла

преди 4 месеца

Седмоигленик Кунчев казА, че ковидът е изял грипа, тази семпла женица какви ги разправя..? Защо игнорира компетенцията на светилото на сектата на Ваксинистите от последния ден...

15

noFreeman

преди 4 месеца

колко сте ми смешни тия докторчета платени дето крякат от сутрин до вечер по всички гну.сни медии за нещо, което не е доказано...

14

Анонимен

преди 4 месеца

В Пъкъла е мястото на лъжците , които всяват паника на слабите характери между хората !!!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Долни лъжи изречени от Долни хора без души

12

бг смешки 2

преди 4 месеца

добри доктори почти няма !

11

bg smeshki

преди 4 месеца

u BG стане ли ти нещо по-сериозно с и занимаваш ! така стана с баша ми ин година !

10

Сарказъм Радомирски

преди 4 месеца

"терапия, която има уникален ефект" - В превод на български - терапия, която е дала ефект в единствен, неповторим случай. Поне така пише в речника... P.S. Прав е Моканина "Колко мъка има по този свят, Боже"

9

ниско прелитащ

преди 4 месеца

Айде , пак извадиха плашилата !М-м-м да, като свикнеш на лесни кинти ,пък дори други да страдат от това , ти се иска още , и още , и още !Мъжът на снимката ви го казва в прав текст ...

8

Случаен минувач

преди 4 месеца

То сигурно има и пациенти с Ковит и трипер едновременно, но статистиката в тази посока не работи толкова активно. Аз се чудя тази женица кога успява да си стигне до кабинета от ходене по телевизионни студия.

7

дo 6

преди 4 месеца

Не сте врагове, а заблудени. Пак една мъдрост гласи: "Там, където подозирате злост, често става въпрос за липса на интелигентност." Много хора заместват чувството за несигурност с измислената "сигурност" на паралелната реалност, иначе не могат да преглътнат света. Като измислиш едни НПО-та, сороси, и т.н. и всичко си идва "на мястото" в един доста сложен и изпълнен с неизвести свят.

6

Анонимен

преди 4 месеца

До 5 В очите на нагаждачите и рупорите на НПО контрола, всички против официалната линия са врагове с маломерни главички, гласи българската мъдрост. Дерзай!

5

Анонимен

преди 4 месеца

До не се ли напечели От какво да заработва, бе, тя си е GP. Нали трябва говорител. В маломерните ви главички, все за "парички" ви иде акъл. Една японска мъдрост гласи: "В очите на животните, всички са животни."

4

цане

преди 4 месеца

А най-сложно е като се комбинират и дупебол

3

не се ли напечели

преди 4 месеца

Пак взе да заработва тая.

2

маските се

преди 4 месеца

завръщат . вчера 3 *** видях . кашлица с охрачване . няма лекарство . бан взеха 500 милйона и не можаха . смъртността е както при катастрофи . в румъния е същото .