14

Анонимен

преди 3 месеца

Който поддържа терористи, ще плаща скъпо! Дано не е последно!

13

Некъф

преди 4 месеца

Едни психота избили други психота. Добра вест

12

ъъ

преди 4 месеца

Нали ореваха света,че израел е извършил терористичниякт,за който ислямска държава преди минути пое отговорността.Иранските мюсюлмани се ще си признаят ли грешката пред света?Мюсюлманска безочливост,омраза и наглост.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Грам не ми дреме за тези, ама грам! След като имаха наглостта да дойдат в мирна България, да взривят автобус и да убият български баща, че даже и мюсюлманин, да си сърбат попарата. Религиозни психо*пати, намират се на 1000км от Израел, нямат обща граница с тях, само ненормалната им религия ги води към джихад. Разбирам, ако имаха някакви териториални съседски спорове, но това са жи*вотни, които не подбират.

10

баба мара

преди 4 месеца

сега западът да се сърди на себе си за тези атентати отговорът следва

9

Ирански поет

преди 4 месеца

Аз съм от Хамас и съм мюсилмански ........, обичам да се черпя със сладки обичам и немити мъжки ......, обичам аз живота във Иран, но често отзад съм с ... съдран. Това ни е съдбата нали сме мюсилмански братя.

8

Дядо Стефчо

преди 4 месеца

Ще падне черпене със сладки.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Евреите им го казаха - Хамас ще бъде ликвидиран. Те какво очакват, че точно атаманите им ще оцелеят ли?!

6

АнонимеН

преди 4 месеца

ИСРАЕЛ НЕ ПРАВЯТ НИЩО БЕЗ ТО ДА Е ОДОБРЕНО ОТ ЦРУ ! ТЪЙ, ЧЕ ПАК Е ЦРУ :D

5

АнонимеН

преди 4 месеца

АКО ЩЕТЕ МИ ВЯРВАЙТЕ НО ТОВА ЗА МЕН Е ОРГАНИЗИРАНО ОТ ЦРУ :D МАЙ СА НАМИСЛИЛИ ДА СВАЛЯТ РЕЖИМА В ИРАН :D ИРАН ПОДКРЕПЯ ХУТИТЕ И ПРАВИ МРЪСОТИЯТА В ЧЕРВЕНО МОРЕ И ИРАН ПОДКРЕПЯ НАЙ-МНОГО ИВИЦАТА НА ГАЗА ВСЕ НЕЩА Н УЩЪРБ НА ФАЩ!

4

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

Малко е ! Предвиждам дори да няма кой да трауризира в Иран след бомбите,заметресенията и химията,които ще им се изсипят.Иран теокрацията! И къде е Тео-то в тая банална и глупава мохамеданска история? Оня с чал.***.та ли ?

3

Анонимен

преди 4 месеца

Абсурд е Израел да имат нещо общо с това, по-скоро са някакви американски служби, египтяните или саудитите. Тия изстъпления с отвличането на кораби в аденския залив водят до последствия, Египет са загубили 12% от БВП заради такси от Суецкия канал и никак не са доволни. Целия район там очевидно са в тежка психоза, всичко се решава по първобитен начин.

2

12345

преди 4 месеца

С тяхните камъни по тяхната глава! Като се базикаш с лудите евреи, така става! Още много атентати ще има, няма да остане жив лидер на Хамас! А Иран тепърва ще си плаща сметката, защото реално те са спонсорите на Хамас!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Когато и да превърнат в стъкло са-танин-ската ивичка крадена земя, все ще е късно.