7

всеки има и

преди 4 месеца

лоши дни . папараците веднага описват и преписват всичко . в англия бизнеса им е свързан с ми 6 , 7 и 8 . примера на спортистите звезди не е добър . дрога, пянстване, гонки , изневери . това е англия . ако имаше бодигард сега нямаше да се оплаква . навремето парцалев загина в транвай 5 по същия начин .

6

Спомняте ли си

преди 4 месеца

актьора Лъчезар Стоянов? В Италия бил подготвян за каскадьор, после стана киноактьор. Имаше характерна физиономия, можете да го видите в доста филми от времето на соца. Преди 32-33 години и на него му се случи нещо подобно, но с фатален изход. Бяха го намерили на улицата пребит и ограбен, липсвало скъпото му кожено яке и парите му. Установено било, че е бил много пиян. Почина след една седмица без да дойде в съзнание и да каже какво точно се е случило.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Последно ограбен или не ?

4

Анонимен

преди 4 месеца

Ужасна странА ...човек не може св напие веке

3

Анонимен

преди 4 месеца

Факта че е още жив буди недоумение! При такъв стил на живот си заминават като станат на 30, а Гаскойн е почти на 60 години. Чудо!

2

Цецо Кинжала

преди 4 месеца

Има слухове и че накрая са го изплющяли.Доста уиски е изпил,направо е бил пияна гарга.Парите че са му взели не са проблем,ама че са му отнели честта си е сериозно нещо.От Гаскойн вече стана Гаскойнка.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Пиянска му работа!