34

Анонимна

преди 4 месеца

Значи пица с ананас не може, а тази с прошуто, смокини и рукола може. Всеки има право, да яде каквато пица му харесва.

33

Анонимен

преди 4 месеца

"В България 99,99% като си купят пица, независимо с какви съставки е в нея и как и е името, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО слагат отгоре кетчуп, майонеза и горчица"------------Този прави пици с ананас и кетчуп точно за такива турбо селяни.

32

Анонимен

преди 4 месеца

"Манджа с грозде." - Китайско сладко-кисело пиле може, а пица с ананас не може. Ял съм такава и стига той да не е прекалено сиропиран, добавя една по-скоро кисела жилка. Освен това "италианците така, италианците онака" - и там можеш да пробваш различни пици - от невероятно вкусни, които нямат общо с нашите, до такива, които са някакво подобие на пърленка с нещо. И на мен душата ми се потриса като ми гаврътнат кафето на една глътка, но на тях не им пука, че много хора тук обичат да го пият бавно.

31

Анонимен

преди 4 месеца

"Хареса ми, прилича малко на суши в началото може да не го харесаш, но след това се превръща в фиксация."-------------Страхотна логика. Опитваш я и не ти харесва, но се насилваш да кажеш, че ти харесва и започваш да обясняваш колко тесногръди са хората, които не одобряват подобни извращения.

30

Анонимен

преди 4 месеца

В Америка има: Български ресторанти! Италиански ресторанти! Руски ресторанти! Японски ресторанти! Китайски ресторанти! Виетнамски ресторанти! Арабски ресторанти! Турски ресторанти! Гръцки ресторанти! Френски ресторанти! Германски ресторанти! Полски ресторанти! Чехски ресторанти! и Американски Ресторанти в които има толкова разнообразна храна, че се чудиш кое да си поръчаш! Освен това има Чисто Българско Кисело Мляко! Хляб с Квасни Бактерии! Има и Български магазини с българска стока!

29

Анонимен

преди 4 месеца

"За съжаление хората следват тълпата и се приспособяват според възгледите на другите хора или това, което чуват"... и за това той предлага американското клише?! Може и кетчуп да предложи за да угоди на туристите без вкус.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Бил съм почти навсякъде по света и единствено което мога да кажа: "Няма по - разнообразна и вкусна естествена храна от по Българсрските Ханчета - Ресторанти и по Ресторантите в Америка"!

27

Анонимен

преди 4 месеца

Бях в Италия, няколко дни. Интересна страна, но по ресторантите няма нищо друго освен най - различни видове пици. Три дена ги ядох и спрях въобще да се храня и понеже бях там пет дни, до края преминах само на червено вино.

26

Най хубавата пица

преди 4 месеца

Е в Италия!!!И е по евтина от Тази в БеГето.

25

До Супер Селтак

преди 4 месеца

Е, все пак това е древното санскритско окончание "ар", което означава "мъж". Ползва се и в българския и в английския език за образуване на професии.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Или добрата стара канадска "Хавайска пица' с шунка и ананас. Изобщо не е лоша и е още едно доказателство, че съвременната пица е измислена в Америка. Италианците продължвата да ядат хляб с доматен сос.

23

Правопис

преди 4 месеца

Неграмотно написаното от *** Христова се "превръща в фиксация"! "Във фиксация" се пише! Неграмотността на днес.бг!

22

Анонимен

преди 4 месеца

До Itsoами те са жабари бе ице кажи му пържени бутчета с яйца и това е

21

Itso

преди 4 месеца

Кажете на италиянец как се правят макарони на фурна и ще повърне. За италиянците комбинацията макарони с мляко е недопустима.

20

Хххх

преди 4 месеца

До 16Няма такава гадо...ст....вземал съм един два пъти....повече не...друга такава отврат е с аншоа....

19

Супер Селтак

преди 4 месеца

Мноо ми харесват тия новите термини дето си ги измислят драcкачите - пицар, зърнар, езикът обеднява и изпrостява също като тези, които го говорят.

18

фдхх

преди 4 месеца

Пица с ананас ...доста отвратителна....

17

Анонимен

преди 4 месеца

коокоро яде ананаса на спецофа вое ще ядете пържен въздух без ананас

16

не е по темата

преди 4 месеца

нали сте обективна журналистика ами напишете и обяснете в една статия да бъде наистина информирано обществото защо вашите хора от вашия холдинг окПОДТ инвест не искат да плащат рентата на хората по селата не им дават пари взели са им милиони декари под аренда и не искат да платят на хората...напишете една статия обяснете защо да не е че им спряха евросубсидиите и сега обикновените хора ще го отнесат...казвате друго си е да ни "информирате"с такъв тип статии...ще триите ли коментара или...

15

Верно, ли Нели?

преди 4 месеца

"в фиксация" ли сЪ прИвърна? *** фъф виксация, барем? Да ти имам ТОП новинЪтЪ!