44

Анонимен

преди 4 месеца

Ето това са "ценностите" които ни набутват марионетките на посолството!!! Содом и гомор.

43

Стига бе

преди 4 месеца

Най голямата проституция е в русия. Макар и незаконна тя е обществено допустима и уж прикрита, а рускините са най търсени и в Западна Европа.

42

Анонимен

преди 4 месеца

НЯМА ДА БЪДЕМ КАТО ГЕРМАНИЯ С БОРДЕИ- ЩЕ БЪДЕМ КАТО РАША- ОГРОМЕН БЛАТЕН БОРДЕЙ!

41

Aaa

преди 4 месеца

Мда, много соц и руска сггган се е изсипала. Който обича комунизма и Русия, обрича децата си на проссритуция

40

Искам като Германия

преди 4 месеца

Нали нашия еталон е Германия! Искам като се прибирам за някоя друга седмица още на летището да ми дават листчета с най новите и модерни с нов персонал публични домове, а не някакви си информации за 5-стайни коптори строени от мутри, където ми броят и част от тротоара за жилищна площ! Това искам, тогава сте европейци и сте узряли за еврото и Шенген иначе си оставате балкански изтърсаци!

39

Серсема

преди 4 месеца

Че няма все до Тайланд на екскурзии да ходят.

38

Анонимен

преди 4 месеца

То си има и база германките са като троловете във властелина на пръстените ,кои нормален мъж си ляга изобщо с тия

37

Анонимен

преди 4 месеца

Проституцията е древна професия за задоволяване на естествената мъжка нужда от секс. Това е нещо като естествената нужда да ядем месо като сме гладни. Целта на С.рос чрез забраната на проституцията е да ни лиши и от двете - да ни превърне във виртуални *** къде ядем бръмбъри и червеи.

36

Анонимен

преди 4 месеца

Тук долавям нотка прикриващ се феминизъм със с.росоиден оттенък - да не забравяме че много мъже не отговарят на критериите на префърцунените кифли и си заделят пари за секс услуги. С.рпсоидните феминистки нпо-та искат да подтикнат такива мъже към изпедврастяване като ги лишат от единствения начин за хереросекс

35

Анонимен

преди 4 месеца

Проституцията ви е най-малкият проблем. Либерастията ви сложи на колене, от най-силната икономика ви превърна в най-жалката европейска държава. Ако не се отърсите от това сатанистко третополово опиянение, ви пишем бегАли.

34

нафърфорий

преди 4 месеца

Тази на снимката с "плаката", пише, че "проституира с кеф"!!! -))))) Ами бравус..., сигурно е превърнала Хобито си в Професия, а това са най-щастливите хора!!! -))))

33

Рекетьор

преди 4 месеца

До Анонимен 34 -- Така е и с танцьорките из разни стриптийз барове в САЩ. Когато мъжката част е пияна, предлага на танцьорката четирицифрена сума в долари. Познавам наша "танцьорка", която си купи ликър стор за спиртни напитки в Манхатън, купи къща в Куинс и втора къща в Стетън Айлънд, всяка година ходи по два пъти на почивка на Карибите и се връща с още повече суха пара в чантичката. Тук май някои завиждат.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Защо ли си мисля, че тая Шурле с произход България преди да стане Шурле е овършала няколко студентски общежития? Достатъчно е да завършиш социология, да се присламчиш към някое НПО и вече си активист. Само Шурле забравя, че проституцията в Германия е легална.. А ромалееее, че не плаща данъци, здравни осигуровки и не може да си напише името самостоятелно си е негов проблем. Има си полиция - да звъни там. Да ходим да плачем на чужди гробища ли сега?

31

Един

преди 4 месеца

Аз съм ИТ специалист и изкарвам 7 хиляди, но и 1000лв да изкарвам предпочитам да имам достойнство. Явно много от нашенките нямат.

30

до 90%

преди 4 месеца

не си наясно пич, най-голям е броя на полякине, украинките, след тях рускините, ние сме някъде накрая!

29

Анонимен

преди 4 месеца

Българките пpocтитутки в Германия вкарават повече пари в България отколкото всички ИТ специалисти и ИТ фирми, те колко са има няма 20-30 хиляди ИТ и то само в София.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Немецът ходи в публичния дом като клиент, турчинът да чисти, а чехът да се види с жена си.

27

до Един

преди 4 месеца

Българките работят легално, за себе си, цивилизовано и никой не ги закача. Около 50 евра за 20 минути блазен унд фикен. Плащат си и осигуровки, води им се за стаж. Има дори и учителки с висше, и млади женени българки които пpocтитуират в Германия за да си хранят децата и безработните мъже в България. С няколко клиента на ден една българка може да изкара 5-6 хил евро месечно и като си плати таксите и осигуровките храна и квартира остават и чисти около 3 хил евра - това са 300 хил рубли само за един месец.

26

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен Ами грешиш, Хитлер е имал проблеми със секса, но това не му е пречило, да сътвори закон за чукането, жените и създаване на много деца, като в инкубатори, щото са му трябвали деца за асимилация и за пушечно месо!

25

90%

преди 4 месеца

90% от пpocтитутките в Германия са българки.