38

Анонимен

преди 4 месеца

Ами такае като няма бългпари в правителството че чакакме от явр.те (които тук на форума ни и бъ т милостиня

37

ТОВА

преди 4 месеца

Е СТАРА ПРАКТИКА НА ЧАСТНИТЕ ФИРМИ. ПРАВЯТ ГО ОТ 30 ГОДИНИ. ПРЕПАКЕТИРАТ ПОСТОЯННО СТОКИ С ИЗТЕКЪЛ СРОК И ПОСТАВЯТ НОВ. ПОСТОЯННО СМЕНЯТ ОПАКОВКИ ЗА ДА ПОСОЧАТ НОВ ПРОИЗВОДИТЕЛ. ЗАТОВА ИМА ТОЛКОВА БОЛНИ. ЯДЕМ ОТРОВА.

36

Грабеж

преди 4 месеца

Русия под санкции и в война,цена на 10бр,яйца в Москва-1,20$,мирна и европейска!!!България,София 10бр.яйца-2,50$.?!?!?!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Сега ли се сетихте !!! Ако български отдава да с по- голяма цена и за нидяния но птичи грип -а приръс в кокошките е с години !!!! а ние вървим в обратна посока за да внасяме защото чичко депутат внася от чужди страни с което и печели

34

Ал Тъпоне

преди 4 месеца

Това е работа на бай Иван Пилето.

33

Има да плющи

преди 4 месеца

народа . Яйца да има . За родно се смята вече и украинско, и европейско, и турско . Ами без . Високи цени и липса на стоки . Всичко изнася капитала за другаде . Като липсват много неща да ги компенсират .

32

Накратко му викат

преди 4 месеца

ИЗМАМА! Както в магазина така и в политиката! След като избиха преди няколко години пилетата, откъде кокошки за яйца! Не е необходимо висше образование, а само айдушки интелект! Къде са прехвалените ви сопи?

31

Весо

преди 4 месеца

Да , препакетират украински продукти, е знак на вечна и отговорна дейност, целяща да помагаме и то с риск за здравето на народа!Пословична и трудна за разбиране българска простотия!Вероятно и БАХ и Министерството знаят всичко,но комисионната покрива и здравето за народа ни!Подли,жалки и ненужни мижетурки ,кой ви пръкна, ама то и вие сте като кмета на София!Сполай ви,братя по участ и чест!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Как е маймуни, чувствате ли се европейци

29

Христо Христов

преди 4 месеца

По-добре украински яица, отколкото от холандски с фипронил.

28

Анонимен 8

преди 4 месеца

Вече внимавам за яйцата защото купих едни развалени и внимавам Гледайте какво купувате

27

Христо Христов

преди 4 месеца

До про'с'така мин-вал пост 20: дано наследниците му ядат само пестицидени холандски ягоди от лидл!

26

Анонимен

преди 4 месеца

Добре че имаме работливи и добри съседи на ни хранят! Да са живи и здрави най вече Турците и Гърците че от тях най много купуваме. Пък напоследък и от Македония доста храни внасяме гледам по пазарите всички ябълки са от там. Гроздето от Италия.... И също да благодарим на нашите приятели от Аржентина - без вашите замразени мръвки сме загубени! И разбира се специални благодарности за нашите приятели от Еквадор - заради вашите банани направихме революция и свалихме комунизма. Благодарим ви!

25

Анонимен

преди 4 месеца

Абе, дбес.бг, вие нормални ли сте, бе?!!! Откъде-накъде ще ми цензурирате думата "ко...ра" яйца? Тотално сте изплискали легена, хора!

24

аз да питам

преди 4 месеца

Понеже темата е малко земеделска, та аз да питам. Защо след като сме един от най-големите производители и износители на слънчоглед, всички производни от слънчогледа са толкова скъпи ?!

23

Боклук

преди 4 месеца

Мръсен

22

Анонимен

преди 4 месеца

Всеки месец ходя да виждам роднини в провинцията и си купувам по една *** яйца от съседката. Мога да ви гарантирам, че нямат нищо общо с които и да са яйца от магазинната мрежа, независимо дали са от свободни кокошки или някакви други. Така че не виждам защо всеки не прави така, вместо после да се чуди какво яде.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Във Великобритания в рамките на една седмица започва втора лекарска стачка. Защо в нашите медии нишо не се споменава? Лекарите и в Германия стачкуваха.

20

ген Атанасов

преди 4 месеца

Купувайте си био яйца бе шапшали! Не ми мързелувайте по цял ден ми бачкайте да имате пари за продукти! Аз по цял ден се трепя от бачкане за ваше благо у парламента, ся яйцата не им харесвали, шоуто на Кадиев не ги кефи, само мрънкане. И на мен не ми харесва храната в стола, и аз искам хайвер и шампанско, и аз искам да карам седмица 2024, но се задоволявам и със старите модели от преди 2-3 години! Компромиси изисква демокрацията, евроатлантизмът се нуждае от пари! И най-важното - Путин е виновен!

19

Анонимен

преди 4 месеца

До про'с'така мин-вал #20: дано наследниците му ядат само холандски фипронилови яйца!