80

анонимен

преди 4 месеца

знамето на Рожен ГО СКЪСАХА убедена съм в това

79

Анонимен

преди 4 месеца

Руски агент за влияние подигра се и с Българското знаме синвола на нацията Радев го забучи на един голям пилон да го брулят и разкъсват ветровете и да се вее като п а р цал

78

Анонимен

преди 4 месеца

Пилота избива комплекси за малоценност с тоя пилон родолюбието му е като накъсаното знаме да се вее като *** Малък злобен човечец с голям пилон обсебен и жаден за власт и величие

77

Алекс

преди 4 месеца

Знамето ще се подмени и пак ще се вее гордо над Родопите.Другарите да си гледат жалката партийка.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Нинова , как не се умори да злорадстваш и да си създаваш врагове . ! Ти не обединяваш , а разделяш , затова БСП изчезва . А може би това е указание от американското посолство !Ерам ме е от теб!

75

Анонимен

преди 4 месеца

Цитат: <Кой ще следи за безопасността? Според изнесената през лятото информация, пилонът е устойчив на вятър до 180 км/ч, а миналата година ветрове в почти цялата страна бушуваха със 150км/ч и предизвикаха множество щети, а в планините беше още по-страшно.>. :)):)):))

74

Анонимен

преди 4 месеца

Крадев няма да го смени, защото не му пука за знамето, но му пука за пилона, който е от невата истинска родина - Турция!

73

Анонимен

преди 4 месеца

Той президента иска да закачи руския флаг на пилона, а Митрофанова е обещала да му даде руското знаме без пари. Така пРезидента вместо да съкращава ще си назначи още един съветник с руски паспорт.

72

ТТттт

преди 4 месеца

До АнонименНямаш ли работа бе СЛИВА ЗА СМЕТ

71

ТТттт

преди 4 месеца

До АнонименМлък анонимен КОПЕ??К

70

ТТттт

преди 4 месеца

До УНИЖАВАМ русофилиМлък бе РОБЕ

69

Анонимен

преди 4 месеца

Тая интригантка *** как не се умори да сее злини и раздори?! Не миряса и на връх Нова година напомни за злобната си,*** душичка, заради която съсипа и БСП! Хистерясала е заради писанията,че Радев готви създаването на партия,която със сигурност ще помете и малкото,останало от БСП! А издигането на пилона и БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ беше страхотно решение и изпълнение! В безпътицата,в която ни потопиха продажните управници,поне БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ да ни напомня за хилядолетната история на РОДИНАТА ни!!

68

ТТттт

преди 4 месеца

До АнонименКато ги говориш тия глупости първо провери от къде са парите

67

Удо

преди 4 месеца

Интересно!В Турция защо ли с години,не съм видял скъсан национален флаг!!! Питайте,кухата лелка Нинова.Може и да знае,за което силно се съмнявам!

66

Берко

преди 4 месеца

Корни,вчера в тоалетната на Рожен,нямаше тоалетна хартия,че да знаеш де,няма само да папаш на софрата!Не се наяде и с глупости!

65

Берко

преди 4 месеца

***,вчера в тоалетната на Рожен,нямаше тоалетна хартия,че да знаеш де,няма само да папаш на софрата!Не се наяде и с глупости!

64

Огито

преди 4 месеца

Тя държавата се покъса и скъса тотално,ние плачем за юздата! Всичко е изтърбушена ***,но явно много от управляващите оли го френи имат интерес от това!Чакайте ордите и вижте цвета на знамената!

63

Анонимен

преди 4 месеца

Ами пилона не е издигнат от Радев, Корнела както винаги не играе честно.

62

Вече няма разходи

преди 4 месеца

Ако чак толкова се пестят, въпреки че не трябва да се скъпят толкова на дребно, могат да издигат и развяват знамето само в дните около фестивала. Но има кой да ушие и ново знаме. Сетете агитките се по стадионите какви големи платнища разпъват на някой мачове, покриващи цели сектори. Едва ли са особено скъпи. Какви глупости говорят БСП? Парите за конструкция, транспорт на тежка технка на връх планината, бетон, желязо, основи - ВЕЧЕ СА ПОХАРЧЕНИ!! Сега има едно хубаво знаме на едно хубаво място.

61

Справедлив

преди 4 месеца

До АнонименСлушай, анонимник! Аз не съм НПО. И не бях съгласен закъсали държавни фирми като БДЖ да ръсят пари за пилони. Това са пари от бюджета.Не всеки, който не е съгласен с вас е платен.