10

Дяволът

преди 4 месеца

Папи е мой верен слуга! Нали аз му прошепнах да благославя съединителите!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Затова днешия глобален елит толкова харесва Франческо, но за съжаление Христовата Църква възниква в борба с подобни глобалисти през 1 век.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Бенедикт беше готин.Каза че в Библията пише че пеерассите не са угодни на Бог защото са извращение. Веднага стана нацист хитлерист ксенофоб и подобна крап.Сега избраха ултра ляв папа- тича да целува краката на афро-арабски избягали затворници обяви обратните и трраверсите за много готини.Типичният ултра лев либерраст.

7

разбиращ

преди 4 месеца

Проблемът е стар колкото Църквата.Дали тя да е крепост в морето на един суетен и лош свят, да свети като фар на изгубеното човечество или да се хвърли в суетния свят и да стане като него.Ако обаче стане като света кой ще прави разлика между Църквата у същия този свят.И още по -важно, кой ще се нуждае от нея като спасение от злото.Бенедикт беше за първото, а Франциско за второто.

6

това

преди 4 месеца

е белият папа.............от него нищо не зависи вече............църквата на Запад се командва от т.нар. Черен папа- това е вождът на ордена на йезуитите.............има теории, че той е една от най-важните и влиятели личности в целия свят!!!Много богат, много властен, има връзка с масони, мафиоти, банкери, финансисти.........скрития елит на света............прочетете за Черния папа-върховния йезуит!!!

5

аха

преди 4 месеца

Католиците хич не са стока, а светът се командва от един елит, като една от най-влиятелните личност в целия свят е т.нар Черен папа- това е шефът на йезуитите!!!Четете бе............нищо не четете и нищо не знаете!!!

4

???

преди 4 месеца

Човекът си е казал мнението??Защо са го отлъчили???Католиците хич не са стока..............истината е в православието, католицизмът е секта на истинакста религия и вяра!!Папата бил заместник на Господ на Земята................хаха...............ще умра от смях, по-голяма глупост от това няма, знаем какви гадости са правели една голяма част от папите!!!

3

Църквата е:

преди 4 месеца

Общността на всички християни и всички в нея са равни. След апостолите и светците, евентуално. Тя не е сграда и не е институция с ЕИК. Няма как хора да те отлъчат от християнската църква ако желаеш да си част от нея. Според християнството, Господ прощава всичко. Какво остава за едно лично мнение.

2

Анонимен

преди 4 месеца

Вече и за изричане на истината уволняват.

1

Не се знае

преди 4 месеца

дали след време няма да се окаже прав тоя, отлъчения.