112

бизнес с материли

преди 3 месеца

Фиктивни касации на фиктивни бизнемени прикрващи старческата република В кой агазин продават патешки дроб Муньофци

111

Анонимен

преди 4 месеца

100 процента жената на този бизнесмена с патешкия дроб е бивша компаньонка теглила кредит накарала го да регистрира фирма и изплатила му кредита, сега ще влезе в топ бизнесдами от въртене на дупенце!

110

Анонимен

преди 4 месеца

КАТО ГЛЕДАМ КОЛКО МНОГО ПАТКИ КЪЛВАТ В КОМЕНТАРИТЕ, СМЕ СЕДЕМКРАТНИ СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ ПО ПАТЕШКИ МОЗЪЦИ!!!...

109

Хахахахахахахахахаха

преди 4 месеца

До Шебек, нито летенето в космоса, нито производството на компютри е българско постижение. Едното ни е дадено по милост от руснаците, другото са го ривърсинжирернали от Макинтош. И в двата случа сме жалка нацийка с огромно количество малкопишковско самочувствие.

108

Анонимен

преди 4 месеца

От години се говори за зърнената мафия.Правителства се качваха.Правителства се сваляха Бойко дойде и се заканваше.Румен безпилотния пък юмруци вдигаше.Един пък се изцепи , да не купуваме.Един пък го хванаха на границата да бяга, уж щяха да го съдят за укривателство на Митю ,,очите"...Размина му се.Даже сега кандидатстваше за кмет на Бургас...и т.н....,,На всеки километър " ..От тук , та до края на Света...

107

Анонимен

преди 4 месеца

Алоооо ....зърнопроизводителите време.Що ревете тогава за субсидии бре.А олиото у нас е най скъпо.А пък украинците ни били виновни.Че не можем да свалим цената на олиото.Че били губещи Неконкурентно способни.Че била залежавала стоката.Ами ще ви залежава.Щото бентлите карате и още не ви достига.И стачки ще ми правите.....Вие ли бе.вие ли сте на репресираните граждани , до просеща тояга.Че с вас да се занимаваме .И правителства ще ми сваляте.

106

Друга гледна точка

преди 4 месеца

От икономическа гледна точка най-голяма печалба ни носят нерафинираната мед, суровото слънчогледово олио и маслодайният слънчоглед. . . . . . . . . От образователна гледна точка мисирките са по тъпu и от домашните гъски, защото изброените носещи печалба стоки са суровини! Всеки който има що годе образование или остатъци от такова знае, че след като суровините се обработят / облагородят цената им става в пъти по висока! По тъпоумие надминахте руските мужици! Европейци без мозък или по скоро обра

105

Друга гледна точка

преди 4 месеца

От икономическа гледна точка най-голяма печалба ни носят нерафинираната мед, суровото слънчогледово олио и маслодайният слънчоглед. . . . . . . . . От образователна гледна точка мисирките са по *** и от домашните гъски, защото изброените носещи печалба стоки са суровини! Всеки който има що годе образование или остатъци от такова знае, че след като суровините се обработят / облагородят цената им става в пъти по висока! По тъпоумие надминахте руските мужици! Европейци без мозък или по скоро обра

104

До Шебек

преди 4 месеца

Ако производството и мениджмънта са Ви били качествени все още щяха да са Ви живи индустриите. Но не са щото за нищо не ставате. И се обръщам на Вие защото на нормалните хора не им пука за бившите фасадните производства балонни успехи на кумунизите, да си знаете.

103

Шебек

преди 4 месеца

Сега берат билки римляните и 90 процента за износ баси прогреса.... А навремето сме летели в космоса и сме произвеждали компютри....

102

Сандо

преди 4 месеца

ей, произвеждохме рейсове - Чавдар! Завода е открит преди 100г и закрит преди 20г. ... а сега кво - спирачни маркучи. Е пак е нещо. След някоя и друга години ще правим само фитингите за тях ... ако въобще

101

Анонимен

преди 4 месеца

Стига с тия траки, че сте смешни вече.

100

Asd

преди 4 месеца

Никой не говори за гъски на село. Поинтересувайте се за птицевъдни ферми в България, идете, вижте. Стига мрънкане!

99

Анонимен

преди 4 месеца

Че ние имаме ли патки, че да имаме патешки черен дроб? Аз патки не съм виждал от дете на село от преди 30 години. Сега и там няма нищо. Не знам къде ги намират тези патки.

98

Нема що

преди 4 месеца

Ние не сме световен шампион по консумация, а по производство на патешки черен дроб. Белите господари го ядат, а хората у нас им осигуряват деликатеса срещу една минимална заплата, но не повече 800 лева на месец. Срам, срам, срам!

97

До 104

преди 4 месеца

Какъв бензин бе? Ходихме с влака, защото баща ми беше в БДЖ и пътуваше безплатно.

96

Дъдъ Сандо 99

преди 4 месеца

Ами явно ви е бил много евтин бензина, за да ходите до другия край на България за тоалетна хартия. Не мя сега не ходите до Одрин.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Атлантида не е потънала в океана след страшно земетресение, а е залязла тракийска цивилизация, т.е разпокъсаната Тракия (намираща се в постоянни войни с експанзията на гърците в тракийските територии по цялото Источно Средиземноморие) е била възпрепятствана и е престанала да контактува с Америка и хилядолетия наред не е имало мореплаватели от ранга на тракийците, които плуват до там. Така постепенно Атлантида (т.е Америка) потъва в забравата и за нея остават само легендите и чудновати измислици!

94

До 95

преди 4 месеца

Какви производители бе мой? Произвеждаха се с робски детски труд наречен ученическа бригада.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Предполагаме, че загадъчната Атлантида, за която споменава Платон (428-347г. п. н. ера) като се позовава на прадядо си Солон, а той - на египедските жреци, - е част от същата тази Америка открита от древните траки в разцвета на тракийската цивилизация, когато почти 2000 години те са владели Египет.