15

Николай

преди 4 месеца

Простотиите на добралите се до власт нямат край.

14

ЕЛИ

преди 4 месеца

БРАВО ТЕРЗИЕВ, ЦЯЛА СОФИЯ ТРЯБВА ДА Е ЗОНА ЗА ПАРКИРАНЕ,С ПАРИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОНИ ЩЕ СЕ ПОСТРОЯТ ДЕТСКИ ГРАДИНИ,ГРАДИНКИТЕ ЩЕ БЪДАТ ГРАДИНКИ А НЕ ПАРКИНГИ,ГРАДОВЕТЕ В ЦЯЛА ЗАПАДНА ЕВРОПА СА С ЗОНИ И ТО БЕЗ ПРИВИЛЕГИИ НА ЖИВУЩИ ТЕ,ИМАШ КОЛА ПЛАЩАШ, ТОВА Е СПРАВЕДЛИВО РЕШЕНИЕ

13

София е

преди 4 месеца

проектирана за 300 000. Те унищожиха енергетиката, изгавриха се с Конституцията, Записи. Отмениха рехерендум Белене. Забраниха референдум запазване Лев. Пратиха ни на борса ток от 2026. Подариха чисто нови реактори Белене, с платени лицензи, оборудване, площадки, проекти. За да купаг старо поколение за 120 милиарда лева. Та София няма да я унищожат. А идва цифрово евро, дългови спирали 12 милиарда, яден бръмбари, ГМО без етикети, отровно дърно Укр. Идват емигрантите, София става гето. Оставка!

12

Емо

преди 4 месеца

Презастрояването и пренаселването са истинския проблем, София не може да побере толкова народ, нито е здравословно, нито е нормално 2-3 млн. да се тъпчат в град, проектиран за максимум 1 млн.

11

КРУМ

преди 4 месеца

В СТОЛИЦИТЕ НА ЦЯЛА ЕВРОПА ИМА ЗОНИ,В ТЕЗИ ЗОНИ НЯМА АБОНАМЕНТИ,ИМАШ КОЛА ПЛАЩАШ ,ДРУГ ИЗХОД ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА КОЛИТЕ В ГОЛЯМ ГРАД НЯМА.

10

вгз

преди 4 месеца

А кога ще има кафява зона в София?

9

Анонимен

преди 4 месеца

Мафията прецака още един квартал на София

8

Joko

преди 4 месеца

Да му мислят тези , които гласуваха за Васил ДС-то и Спасителите !

7

силно замислЕна

преди 4 месеца

Да очакваме ли скоро платена зона и в пространството между Левски Г и Враждебна?!

6

Анонимен

преди 4 месеца

В нашия блок има един с две трошки, Сузуки Джимни и Форд Фокус и двете над 15 годишни, значи този човек единствената му цел е да премести колите на двете най-хубави парко места пред блока, нито има деца да вози нито нищо, единствено си ходи до Враца от време на време с едната кола. Та трябват и данъци и зони и много други "стимули" такива хора да си продадат колите.

5

баба мара

преди 4 месеца

спрете наи после строителството в софия и садете само дървета защо трябвабългария да се изнася към софия градът е в ужасно състояние всичко е разбитоболниците са наи зле застаряващо население с много болести мръсен въздухнекачествена храна от внос и резултата е налице

4

преди 4 месеца

цяла софия трябва да е зона, за да се разкарат повечето таралясници

3

Анонимен

преди 4 месеца

Предлагам и кв. Гео Милев. Паркирането е безобразно, има хора с 2-3 коли, които не се движат, всички от близките магазини идват на работа с колите си и за живущите няма места.

2

R

преди 4 месеца

Истината е че от както има зона в моя квартал (Лозенец) нещата се подобриха. Сега от известно време пак почна да става натоварено защото очевидно таксата е ниска. Но тези които са против са тези по няколко трошляка на улицата които нито ги карат нито продават, но има коли. Ако искате да сте европейци започнете да живеете по правила. Като ти е скъпо - ще се движиш с обществен транспорт

1

Анонимен

преди 4 месеца

Вземете да глобявате наглеците по кварталите които паркират безобразно, да сложихте колчета но те си продължават да паркират там до тях. При 3 такива нарушения за годината без книжка и толкова.