9

Анонимен продължение

преди 4 месеца

Опасност се крие и в обстоятелството, че волята да лекуваш и да помагаш", която откриваме у много хора, посветили се на другите, твърде често изразява потребност от власт и стремеж към могъщество, спотаени под желанието да вършиш добро".И най-сетне трябва непрекъснато да си повтаряме, че противно на тестото за хляб, душата на човека не може да се меси до безкрай...Каква е тази книга?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Премного млади хора се записват да следват психология, за да разберат самите себе си" или за да разрешат афективните си проблеми. Мотив, достоен за уважение. Но резултатът се разминава с поставената цел. Студентът се запознава с някои аспекти на различните течения в психологията, но знанията му остават повърхностни, тъйкато не е провел необходимата работа над себе си. А и съществува рискът да превърне в догма частичните истини, които са му били преподавани.

7

вгз

преди 4 месеца

Моята цел е да направим 4-ка с 3 каки на белот.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Прав е човекът, трябва да си поставиш материални, интелектуални и физически цели. Аз замених телевизията преди лягане четене на техническа литература, за другите две съм в процес на изясняване

5

Анонимен

преди 4 месеца

Цел номер 1 е да оцелеем физически в България! Глад и мизерия!

4

Бат Жоро

преди 4 месеца

Психолога да пие една студена вода, наздраве

3

Куфражист

преди 4 месеца

До Крачмар земеделец Пробвай се в строителството строиш за 200 Е на кв. метър продаваш за 3000 Е метъра. Така един гараж в София струва колкото къща с двор на брега на морето в Испания или Гърция.

2

Крачмар земеделец

преди 4 месеца

Кви цели буле в тая лудница. Правиш цели наливаш 300 бона за нови мебели, хоп лок-даун, местиш се на морето хоп война, отиваш в земеделието земи това украинско зърно.

1

Анонимен

преди 4 месеца

цел едно - да изпия 100литра домашна. НАП да не чете ;))