8

Анонимен

преди 5 месеца

При моментна нужда от рехабилитация (травми разни) съм чувал, че на хората в някои системи им покриват 30 рехабилитационни процедури. За простия народ с направление и кандърми за него - само 7 посещения, което е едно нищо. Трябва да направиш няколко курса, но не може веднага, а трябва да изчакаш края на месеца, за да вземеш ново, щото ще вземеш да се предОбриш нещо. Ей това е системата.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Стига р'вали! Рехабилитация никога не е имало като хората - ни преди, ни сега. Никой не се интересува, че човек с увреждане понякога трябва да ходи на такива неща доживот и затова и няма центрове за възрастни. Има някакви за деца, но какво правят там е друг въпрос. Ако искаш да постигаш нещо, трябва да ходиш на частно, където има. Парите обаче са убийствени, а кой гарантира, че точно това е подходящата и най-добрата терапия за съответното състояние? Никой. Нещата са на принципа проба-грешка.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Геноцид насочен към реално работещия данъкоплатец.Много гърла му се събраха да изхранва.Ненаситни,зейнали гърла.И накрая отново няма за истински нуждаещите се,защото преди да стигне до тях,се разпределя по други правила.Продажна, 👽 поклоннически политика,обслужваща интереси различни от тези на хората,които реално осигуряват и плащат на тези,които УЖ трябва да работят за нас.

5

Анонимен

преди 5 месеца

За децата с увреждания няма,за инвалидите няма,за работилите ни по 40 години родители няма,но за калпавата политическа мафия и за избирателите им *** от всички знаем какъв произход,винаги има,за огромната неработеща държавна администрация с по 4-5 "зам .еди какво си"има,за охраната им също,за общински,държавни жилища,за качествена храна на смешни цени има,за коли,самолети,здравеопазване-специални,не като за простосмъртни-има.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Започват проблемите на запада - всеки е тарикат и няма бачкатори. Бачкаторите пък ги експлоотират като в "Животинска ферма" на Оруел и те напускат, умират или стават и те тарикати. Нещо като комунизма, но с възможност парите, а не държавата да ви превръща в роби.

3

Анонимен

преди 5 месеца

Асистентите са достатъчно, но все повече хора, които не могат да се пенсионират, защото не работят и не им достига стаж, прибягват до пенсиониране по инвалидност. А веднъж стигнали до заветния телк и процент инвалидност, те започват да ползват всички привилегии, които им се предоставят от държавата. Трябва да се премахне тази порочна практика. Така се източват пари, както от здравната, така и от социалната система.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Не достигали лични асистенти. Нямате ли вносни? Шенген няма ли да помогне?

1

Анонимен

преди 5 месеца

Въобще не е вярно, че липсват асистенти! Има много желаещи, но казват ,че няма места , за да се спестят пари! Един от примерите е община Нова Загора! Това е от лични наблюдения и сблъсък с действителността!