50

АААААА

преди 4 месеца

КАТО ИСКАТ ДА НИ НАТИКАТ ЕВРОТО.... НЕКА ДА ЛВ ЗА ЕВРО!!!

49

Алекс

преди 4 месеца

Свободни съчинения в стил "Гвоздейков".В споразумението с Австрия такъв ангажимент няма.

48

Вaсил Лeвски

преди 4 месеца

Всеки ден пeрдашим русoфилите с по една добра новина за България и лоша за Русия! Това си личи и по настроението им. :)

47

Щастливец

преди 4 месеца

Вярвам на министър Гвоздейков, само с Шенген и еврозоната веднъж завинаги ще се отскубнем от руската хватка, която ни задушава толкова много петилетки! Ще станем пълноценни членове на ЕС и НАТО и децата ни ще се гордеят с тези стъпки, които бяха отлагани толкова време! България ще пребъде само ако е със Запада и е колкото се може по-далече от ***! След правителството на НВ Симеон II това е правителството, което прави най-много за европейската ни интеграция! Дано изкара пълен мандат!

46

!!!

преди 4 месеца

Вече се оАквате с този Шенген. Малко инфо за сухопътнияhttps://home-affairs.ec.europa.eu/policies/schengen-borders-and-visa/schengen-area/temporary-reintroduction-border-control_en

45

Анонимен

преди 4 месеца

Дреме му на чичо от село, дали сме в ЕС или Шенген. Него го интересува да има да сложи нещо на масата и да може да поминува с пенсийката или заплатата до следващия месец. За него нищо няма да се подобри - и без това цените ни са най-високи от цяла Европа.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Значи, ако не се изиграе картата с децата и внуците, който ще плащат, за ба ли го, какво, веднага се хвърля козът с дедите, и, какъв срам сме им докарали. Най общо, дедите, тяхната ясна, няма ги, но за да има деца в тази страна, първо трябва да изтрием всяка следа от руски сантимент в племето. Ако продължаваме така, скоро ще стане, по един или друг начин. Дано

43

ЧНГ, тикволандци

преди 4 месеца

Прекръстете се на Тикволандия. Вдигнете паметник на Бойко и Пеевски и те да ви крадат доживот заедно с останалите американски слуги, докато си мислите, че са виновни руснаците, с които сме скъсали всички отношения и комунистите, каквито не съществуват в сегашното хилядолетие. Тиквииии, срам и позор сте за нашите деди

42

Анонимен

преди 4 месеца

Гвоздьо кефи. Пък и тия, дето ще ги докарат, като им отънеят гащите, може пък и да бачкат повече от българина. Така или иначе, из бизнеса все по се говори българи да не се наемат, че хем не работи, хем само претенции има.

41

мак

преди 4 месеца

Тоз да подготвя кинти да издържа поне 1 новодошло семейство. С какъв акъл се радваш на факта, че си използван и ти се подигравят, като австрийците и отгоре на всичко си благодарен?

40

Анонимен

преди 4 месеца

Много ми е смешно как отстрани на сайта има анкета какво очакваме през 2024 и един от отговорите е: "България най-после да тръгне напред, да влезем в Шенген и в Еврозоната" (за което са гласували едва 12% хаха). В смисъл до сега не сме вървяли напред? Нали един от основните наративи сега е, че вървим само напред и всичко се подобрява?

39

Анонимен

преди 4 месеца

Утре същите тия лъжци кагато напълнят с мигранти и тия почнат да, правят бели ще кажат нали искахте в Шенген но тогава, ще е късно дори да ги съдим

38

Анонимен

преди 4 месеца

Дали има наивни хора да им вярват след като инструктираи да лъжат от партийните централи се изредиха дори най незначителните хора от партийте да лъжат за Шенген и да премълчават цената

37

Анонимен

преди 4 месеца

Едва ли ще докарат по непригодна пап ла ч от повечето полудиви българи. Ще отпадне от обществения живот, то е ясно. Българите ще станат европейско общество и никой няма да ви пита, даже.

36

Отговор

преди 4 месеца

До Анонимен 22 85-та година. С дочени дрехи и петолъчки на челата на опашка до казана на площада за постна супа.Искаха да ни превърнат в животни.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Пффф да бе, тия си мислят ,че някои им вярва още.

34

ХоХо

преди 4 месеца

Гвоздейков ,тези ги разправяй на твоите съселски от Твърдица или на *** от Долна Трополия . . .

33

.......

преди 4 месеца

Предлагам да се заемеше с обслужване на нагона на афганистанците, или поне да помолиш жена ти.

32

Питам

преди 4 месеца

Тези двуетажни влака как ще преминават през тунелите , или само там където няма тунели.Чашата на оптимиста е на половина пълна.Блясък в очите.

31

Анонимен

преди 4 месеца

Кви нормални хора, бе, добре, че това правителство се избра, че нещо, нанякъде да мръдне. А до "нормалните" хора: Скоро ще се заемем и с вас.