8

JJIvanov Douser

преди 4 месеца

Eксperts must to make tests.. ДА СЕ ПРОСЛУШАТ ЗАПИСИ ОТ последните няколко дни преди земетресението. ЧУват се заповеди за провеждане на проучвания с земетресения.

7

и с джапан и

преди 4 месеца

с турки сме на различни магма плочи . има едно дребно съвпадение . на всеки 3-4 големи труса за 5 години и бг се раздрусва здраво . не съм много сигурен но ще е добре да помислим и за ново бг земетресение . А това там е силно . те са свикнали . е има загинали , което не е добре . да не се стои в сграда, под дърво . писали са инструкции .

6

Анонимен

преди 4 месеца

Просто ще си имат нови острови, няма да им текат лигите за други и би се избегнала световна война.Сащисаните са им обещали острови ако се включат.Всеки,който иска световна война и да страдат невинни ще гори в ада.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Разгневили са духовете.Трябва да си припомнят историята и да видят на кой помагат сега...пращат защитни ракети на онези,които им пратиха атомни бомби.

4

Танев

преди 4 месеца

Сега е Япония, следва го Ню Юорк. Някога бях писал, че надтежалите селища около океаните ще започват да потъват. Там литосфера и земна *** заедно са твърде тънки. Някои места - десетина километра. Плюс това, че Астеносферата е изтъняла, вследствие нарасналите енергийни процеси във втрешнота на Земята. Визирам Магмата.

3

Pilot

преди 4 месеца

Даже и самолетна катастрофа е станала.

2

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 1. И аз това се зачудих. Сякаш по тая къща е стреляно.

1

Анонимен

преди 4 месеца

Добре е да се вглеждаме в картинките, илюстриращи текстовете.