34

Анонимен

преди 4 месеца

Вива Иран.Слава на Хизбула.Свобода за Палестина

33

Анонимен

преди 4 месеца

Тая година Хамас и Кремъл, догодина Хисбула и Ислямска държава. Много се нароиха терористите, време е да бъдат отстранявано по реда си.

32

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Хамас много си повярваха

31

Анонимен

преди 4 месеца

В Газа през 1947 живеят 90.000 палестински араби, днес са 2.3 млн. Не знам кой кого е изселвал, ама са се размножили като едни животни, които живеят в каналите и разнасят чума. И защо се говори за 70 години? Газа беше част от Египет до 67', а западния бряг беше Йордания. Те изгониха християните и евреите от Палестина за 20 години, общности, които са били оттам отпреди арабските нашествия и дори преди създаването на исляма.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Те в Газа имат държава от 2005г. Израелците не само се изтеглиха, изселиха всички евреи, ами даже и гробищата си преместиха от Газа. Две години нямаше гранични проверки, палестинците си работеха в Израел. Ама си избраха Хамас и това е резултатът. Не знам защо никой не говори за 100.000 християни, които живееха в газа, сега са останали 800! С ислямизъм у джихад не се стига далеч.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Стои си в катарския хотел за 10.000 долара нощувката и не спира да бълва глупости тоя. Ами нали вие обявихте войната и я започнахте, какво ревете сега? Очаквахте да влезете в чужда държава, да изколите 1200 цивилни, да изнасилвате и горите бебета и да ви дадат баклавички ли? То да не са плюшените мечета на баба Меркел? Големи мъже, ама скрити в канали и дупки.

28

Joker

преди 4 месеца

Зареди едни 6 часа радост, сега ще има 6 години мъка! Не знам за пари или от глупост, но това което направиха Хамас счупи ***! Просто се самоубиха! Дано поне на палестинците им светне, че със сила немогат да имат държава!

27

Талибан ерджолан

преди 4 месеца

Движението ойнамас също! Никой не иска да побеждава патканите, просто ще бъдем натикани в дупките от които сме изпъзяли, така, че да не се мъчим да изпълзим поне няколко стотин години!

26

Българин

преди 4 месеца

Браво на Израел! Заслужено отвръща на непровокираната терористична атака на Хамас над Израел, в която зверски клаха, изнасилиха и се гавриха с телата на над 1000; над 200 отвлякоха; над 100 още държат.Израел не бива да спира до освобождаването на всички отвлечени и до унищожението на Хамас като военно и политическо присъствие. Навсякъде, където се крият - Газа, Ливан, Турция, Катар, Иран...

25

Анонимен

преди 4 месеца

Докато си харчи богатствата някъде на сигурно е пуснал пропаганда за надрусаните бъдещи "мъченици".

24

Анонимен

преди 4 месеца

За седемдесет години Евреите изселиха и избиха милиони Палестинци. Хамас е част от пъзела,за заблуда на противника! Палестина е обречена,Арабите и обърнаха гръб,Иран не иска да влиза във война в която резултата е ясен. Ционистите са зло , прокълнати от Бог

23

rambaldievskievich

преди 4 месеца

До Анонимен Вярно е, 18. Спри да пишеш.

22

rambaldievskievich

преди 4 месеца

"Движението "Хамас" никога няма да бъде победено, заяви неговият лидер" Вярно е. Ще бъде унищожено непобедено.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Никои и не очаква да победи терорист... Просто ще ви намалят до нула. Горките обикновенни палестинци:(((((((

20

Той

преди 4 месеца

и зеленски такива ги говори...

19

Дони

преди 4 месеца

На снимката клоун и двойка тираджии... Представям си, как смръдкат на козешко с кисел сос... Бляк!!!

18

Анонимен

преди 4 месеца

Ликвидираните терористи не са мъченици, а просто неутрализиране. Същото ги чака и терористите в кремъл.

17

кукуяга

преди 4 месеца

Движението Хамаз ще бъде забравено,защото няма да съществува

16

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 16. С писане на глупости не стаа бе

15

Анонимен

преди 4 месеца

До 9? че защо не ние как сме си направили