37

Eeee

преди 4 месеца

До Петър То и нацистите се обърнахме срещу хамас, само русофилнята останахте верни!

36

И двете

преди 4 месеца

страни на Хегеловата диалектика в този случай са толкова отвратителни, че инсценираните сблъсъци между тях по някои въпроси въобще не ме касаят.

35

Христо Христов

преди 4 месеца

Те тва е цветът на САЩ...

34

Анонимен

преди 4 месеца

Те като са я избирали, назначавали дали не са били проучени в детайли научните й трудове? По чисто политически причини я махкат. Евреите извършват геноцид над мюсюлманите, те я питали дали одобрява геноцид над евреите. Сигурен съм, че не одобрява, но да не би да е имала неблагоразумието да каже, че евреите са лоши хора, по академично му де?

33

Анонимен

преди 4 месеца

Харвард е просто марка. Като кока кола. Мислиш си, че е много хубаво пиене, докато просто не опиташ компот от дренки.

32

Един Българин

преди 4 месеца

Еврейството не спря докато професор Гей не подаде оставка. Обвиненията, че не е цитирала правилно? научни източнци в академичните с работи били публкувани анонимно! в консервативно! онлайн здание. Какво безумие! Нима някъде Айнщайн е цитирал Давид Хилберт, Херман Минковски, че дори жена си физичката Милева? Моля, той е евреин, следователно винаги прав, като всеки евреин.

31

Еее

преди 4 месеца

Писна ми от расисти. Тая не е плагиатствала, а си е набрала някои цитати

30

Анонимен

преди 4 месеца

Като видиш *** която е президент, ти става ясно какви низини са достигнали веднъж достойните за уважение университети, като Харвард. За съжаление са в момента.

29

преди 4 месеца

Коя е тая държава Харвард и нейния президент?Нео, харесва ли ти да си безработен и да колекционираш рибки в панелната килия с котката си? Сърпрайс то сее ме?

28

Анонимен

преди 4 месеца

Няма по-тъпо нещо от това да прекалиш с хуманизма и теориите за равенство. Резултатът винаги е плачевен.

27

Нео

преди 4 месеца

Харвард не е това, което беше!

26

До Анонимен 28

преди 4 месеца

Имай впредвид, че почти целия свят ползва инструкциите Harvard referencing, в които много точно е описано как да се цитира, така че да личи приноса на оригиналния автор - едно от първите неща, които ни караха да научим, като учих в частен колеж в Англия. Напимер казваш (Petkov, cited by Borisov in ......)и посочваш статията от която е прочетено. Също така, в зависимост от естеството на писмената работа може да се описва дори как си имал достъп до тази статия, чрез библиотека, уебсайт...и кога.

25

Анонимен

преди 4 месеца

Черен безполов ръб!? Как смеете да искате оставката на ТОВА нещо?

24

Киро

преди 4 месеца

Подава, защото е разбрала какви некадърници,като Киро са завършили.

23

Tенгри яко в Цион

преди 4 месеца

Тук става въпрос за подаване на оставка под въздействие на еврейското лоби, което владее науката, но в науката плагиатството е толкова често срещано явление, че не е истина. Например около 90% от всички науяни титули в България са придобити, вследствие интелектуални кражби на другарчето, асистента или докторанта;))) просто защото си научен ръководител. Така например, една позастаряла вече професорка мене си ме краде теренно и по този начин демонстрира как е станала професор;)))

22

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Ако всички "учени" и "творци" в Република България действаха като този, досега нямаше да има кой да заема тези работните места на асистенти , преподаватели , научни работници,писатели и сатирици (творци) .

21

@@@

преди 4 месеца

Станахме 8 милиарда, а света стройно върви на майната си, гледайки го това чудо

20

Абе

преди 4 месеца

само на мен ли ми се струва, че харвар(д) , по таткопетковски е една ултра, мега, турбо шитня?!

19

Анонимен

преди 4 месеца

Плагиатството се състои в неточна библиография?! Ама вие сериозно?

18

Анонимен

преди 4 месеца

Ааа, ето що Киро и Асен са такива, президент плагиат, ясно е останалите какви са.