30

Щерю

преди 5 месеца

- Хубавото е, че маските паднаха! Време е целият свят да разбере какви демони има в душите на люцифераните - юдео-ционисти, скрити зад фасадата на "западната демокрация"...

29

Анонимен

преди 5 месеца

Мачкай, Бенджи!

28

Хора

преди 5 месеца

Никой няма право да говори срещу Русия за Украйна ,след като мълчи гузно и гледа касапницата в Газа.

27

Боец

преди 5 месеца

Бой до дупка. Шалваросано-чалмалиите не разбират от дума, но разбират от як пердах. Хак да им е!

26

др0гаре плоскоземи

преди 5 месеца

палестинскитеМелези не ги иска нито една арабска страна....това случайно ли е?

25

Анонимен

преди 5 месеца

Запада описваше ужасите на войната в Украйна, Бучата, военни престъпления срещу цивилни, забраната за бомбардиране на цивилни, Хага. Запада подкрепи същите тези военни престъпления и бомбардировки на цивилни в Газа и оправда Израел. Путин спечели и морално, като разкри Запада като лицемерен, лъжлив, провокативен, разпалващ войни из света. Западните медии мълчат, крият. Няма кървища от Газа. Няма проблем.

24

Военен брокер

преди 5 месеца

Няма преставители на ООН, независими организации и журналисти, защото първо се стреля после се пита кой си. Дали това е реалната цифра може само да гадаем...

23

тъпомер

преди 5 месеца

До ИМА ТЕОРИЯ,аз имам друга теория,че не знаеш нищо за Мадагаскар,и че си роден в един от тунелите.

22

Не е така

преди 5 месеца

До аха: всъщност коментатори като теб са впрегнати от пропагандата. Сорос спонсорира про-палестинските протести. Може да провериш този факт. Както Катар спонсорират университетите им. Евреите като разбраха за какво си дават парите, оттеглиха донациите си и спряха да наемат студенти от тези гнезда на комунисти и джихадисти. Провери и как децата в Газа се "учат" и как прекарват ваканциите си - в тренировъчни лагери с Калашници. Какви мигранти мислиш, че идват в Европа?

21

тъпомер

преди 5 месеца

Оревахте си брадите господа,имало геноцид,що не питате вожда си Ердоган що е геноцид.

20

Dj

преди 5 месеца

При това евреи и араби са една кръв, семити

19

Божил Божилов

преди 5 месеца

Долу кървавите ционистки ръце от народа на Палестина!.Израел не е държава той е банда на терора и смъртта. Рано или късно ще се удави в реката кръв която лее години подред

18

Dj

преди 5 месеца

Все още не е геноцид. От 500 хил нататък

17

Анонимен

преди 5 месеца

Е, путанака само в Мариупол изби над 50 000 цивилни, включително удариха и театъра на който беше написано че има деца. Така, че явно израелците вардят цивилните за разлика от азиатските орди които нахлуха в суверенна държава.

16

аха

преди 5 месеца

Това което е позволено на Израел не е позволено на Русия.....................мда...............всички сме равни, но някои с по-равни!

15

Анонимен

преди 5 месеца

ООН какво изсъска по въпроса?

14

Анонимен

преди 5 месеца

Че то повече от украйнците, бе!!!Май Нетаняху ще завърши на процес в Хага и затвор като Милошевич. ЮАР ще сезира МНС в Хага за израелски геноцид над арабите в Газа.

13

Анонимен

преди 5 месеца

По Бойко Борисово време никой не загиваше в Газа.

12

Логиката решава

преди 5 месеца

В статията пише, че загиналите са 22185, а в заглавието 22000. Това значи, че за днес беге 185 загинали са без значение. Но това означава, че и 2 пъти по 185 също са без значение. Аналогично, по индукция, и 200 по 185 са без значение. Но 200 по 185 е равно на 37000, което е повече от загиналите 22185. Следователно, правим извода, че според днес беге тези загинали са без значение.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Това не е война, а военни и хуманитарни израелски престъпления. Израел не може да обяви война на население, чиято територия незаконно е окупирал. Първо ги окупира, после им обяви война и бомбандира цивилните. Това са толкова много престъпления, че не знам откъде да започна. Надявам се Международният наказателен съд скоро да ги осъди за геноцид и да издаде заповед за арест на Нетаняху.