79

Анонимен

преди 4 месеца

Докато Тръмп е кандидат към Републиканската партия, никой друг, повтарям Н И К О Й няма да има какъвто и да било шанс да спечели републиканската номинация. Кофти е че изборите се манипулират от една сатанистка либерастична третополова клика, която няма да позволи за втори път Тръмп да спечели.

78

Анонимен

преди 4 месеца

Предстоят избори в САЩ, шансът Тръмп да участва и спечели е нулев защото конституцията на САЩ трябва да се спазва. Вие може да си коментирате каквото си искате но върховният закон на САЩ е над всички (в Америка разбира се).

77

Анонимен

преди 4 месеца

Няма да спечели Тръмп, ще сложат Кемала Харис, хем да се продължи про военната политика хем да се продължи подтискането на хетеросексуалния бял мъж. Това ще значи че в следващите 4 години няма да има сериозни ексцесии като Ковид или нови военни зони.

76

Анонимен

преди 4 месеца

Дано да спечели, спре напълно финансирането и по този начин спре войните, че едвам се издържа вече. Когато финансирането спре, всички военнолюбци ще се изпокрият в миши дупки (понеже те работят за заплата, а няма ли пари няма и платена пропаганда от тяхна страна) и ние обикновенните хора ще си върнем нормалния живот.

75

Анонимен

преди 4 месеца

А дано!!

74

Анонимен

преди 4 месеца

Успех на Тръмп!

73

пъпи

преди 4 месеца

До Малко за политика - щатите имат проблем с емиграцията? май не си наясно как работи военновременната икономика и колко е обична в щатите..

72

мъпет

преди 4 месеца

До Orange Man заюо не го направи през първите ччетири години? но си прав, всичко това трябва да стане, само бяла раса, ккк, украйна да се оправя сама, уаспите да грабят женорята за писутата, щатите вън от нато, никаква имиграция, джендърите - химически кастрирани, прав си, арийските американци трябва да господстват

71

Анонимен

преди 4 месеца

А ДАНО

70

Анонимен

преди 4 месеца

Дано спечели , за да има мир .

69

Orange Man

преди 4 месеца

Edit: Мачкай, Дони! Размажи всичкото (д)же(н)дър, ЛБГТ+, БЛМ, АДЛ, Антифа, и т.н., и т.н. Върни двата пола, обяви Critical Race Theory за незаконна расистка пропаганда, минирай южната граница бетер рашките фронта в Украйна, експулсирай всичкото незаконен навлек, не позволявай неамерикански граждани да гласуват, както се готви да го направи сенилния Педо Джо, и, ако не те ликвидират, дръпни тапата на сифона на блатото. По-добре президент (к)ур(в)ар, отколкото президент, който не знае кой е и къде е.

68

Анонимен

преди 4 месеца

2024 дойде. Време

67

Orange Man

преди 4 месеца

Мачкай, Дони! Размажи всичкото ***, ЛБГТ+, БЛМ, АДЛ, Антифа, и т.н., и т.н. Върни двата пола, обяви Critical Race Theory за незаконна расистка пропаганда, минирай южната граница бетер рашките фронта в Украйна, експулсирай всичкото незаконен навлек, не позволявай неамерикански граждани да гласуват, както се готви да го направи сенилния Педо Джо, и, ако не те ликвидират, дръпни тапата на сифона на блатото. По-добре президент ***, отколкото президент, който не знае кой е и къде е.

66

Анонимен

преди 4 месеца

Олеее хорааа ужас ... Точно имае норамлен човек, а на шут,като Слави Трифонов в белия дом и те ПАК! Тези луди хора НЕ СЕ ЛИ НАУЧИХА! То не бяха подигравки с жени, то не бяха ужасяващи туйтове, то не беше опит за сваляне, като нападнаха сградата, не беше, кгоато се питваше да подмени изборите чрез съда ... Олеелеел ... какво ще стане с този свят ...

65

Анонимен

преди 4 месеца

И все пак няма да спечели.

64

Ver allahim

преди 4 месеца

Тръмп ага да стане!!!

63

Анонимен

преди 4 месеца

Да ама вижте новина от флагман Джордж Сорос отмаря на Барбадос с афроамерикански антураж. Кой ли се е съмнявал в това че Сорос обича африкански.......

62

Смехурко

преди 4 месеца

Световната джендерия терепери от страх :-D

61

Анонимен

преди 4 месеца

До Не е ли ясно? - Дажи щатите, които го "баннват", да го банната, иситната е, че там нямаше да спечели.

60

Анонимен

преди 4 месеца

До Анализатор 58 - Само Зелески си го мисли това. Истината е, че лобиатта на големтие корпорации искат тази война, защото се очакват невиждани приходи от нея. Зеленски си вярва, че има "някаква позиция", но истаинта е, че ако решат, утре ще го застреля някои.