51

Така е ..

преди 4 месеца

Правилното заглавие е : Разследвай полицаи заради убийството в Стара Загора.

50

Емо

преди 4 месеца

До Анонимен"Има места, където никой не мрази полицията, капитане, но там ти нямаше да си полицай". Нито Старозагорската групичка хиени. Първото изречение е цитат от роман на Реймънд Чандлър, В КОЙТО ГЛАВНИЯТ ГЕРОЙ Е ЗАДЪРЖАН ОТ КОРУМПИРАН ПОЛИЦАЙ ПО ПОДОЗРЕНИЕ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА.

49

Ангелина

преди 4 месеца

Престъпниците няма как да се "разследват" помежду си .Няма нужда от имитиране на дейност ,на която предварително е написан резултата.

48

Анонимен

преди 4 месеца

Ако бях на местото на полицаите. Обграждам колата на беглеца със служебните автомобили , културно. И провеждам разговор . След което го принуждавам да излезе доброволно. И го арестувам културни

47

Анонимен

преди 4 месеца

До38. В САЩ преди години бе убит *** с множество криминални прояви . Някакъв полицай му бе стъпил на врата. Стана съдебен процес и бе осъден на 18 г.

46

Емо

преди 4 месеца

До Емигрант Ще ти кажа защо бягат обикновените хора от полицията в БГ. 1. Защото са корумпирани и некомпетентни; 2. Защото не им се работи; 3. Защото подхождат враждебно, с обиди и заплахи; 4. Защото видяха какво стана на 16 ноември и под колоните не МС преди 3 години, а наказани няма. Старите опитни ченгета имаха подход и можеха да предотвратят нападение даже от закоравели престъпници, без оръжие и да ги задържат.

45

М0NARCH

преди 4 месеца

Много копейки комунисти болни мозъци и дърти фат маци разправят защо бягал щом бил невинен?!Няма значение!Полицията няма право да го убие от бой!Утре може да сте вие на негово място!Някой *** фат мак може да реши да ви пребие защото не го кефите или защото се е наложило да ви гони и се е изморил.Това не е правова държава а дали е виновен решава съда!Не полицията!или рус0робите!

44

АСАВ

преди 4 месеца

Българския народ се моли на Господ повече милиционерски погребения да има!

43

Вътрешна Сигурност

преди 4 месеца

Оправданието на МВР е че жертвата е виновна щото не носи на бой какъвто не е имало.Отвръщавам се от България!

42

От анонимен 41

преди 4 месеца

Ей Днес.бг., вие не знаете ли, че "МАНГYСТА" е вид животно и няма друго наименование, че го цензурирахте ? Некадърници ! Какви дипломи имате, ако въобще имате такива ?

41

Анонимен

преди 4 месеца

С такъв народ от проsтаци които са защитници на престъпници дереджето ни на бедняци е заслужено, защото "проsт народ - слаба държава" е точното определение за истината ! Тази Пенев беше мутра ! Защо бяга, а не съдейства на полицията ? Интелигентните нации уважават полицията и полицаите имат респект, а ние като "***" мразим законите и полицията !

40

Анонимен

преди 4 месеца

БРАВО НА ПОЛИЦАИТЕ ИМА ОЩЕ МУТРИ ЗА ПРЕБИВАНЕ КОИТО СЕ ПРАВЯТ НА НЕДОСЕГАЕМИ

39

До педеругата-38

преди 4 месеца

И какви ще се случи ако е в Германия?Шест/Седем гавазина ще го пребият до смърт?

38

Алооо "адвокати

преди 4 месеца

на този хрисим "беглец" от полицията, знаете ли какво ще се случи на такъв преследван от полицията в Германия или Англия например ? Вие къде живеете на остров населяван само *** като вас на който полицията трябва да оказва медицинска помощ, а не ред и спазване на закона ? Знаете ли какво е свобода и СЛОБОДИЯ ? Кога ще се научите на цивилизация ?

37

Влаев

преди 4 месеца

До АнонименА за какво е тази полиция?А защо са им дали оръжие?Значи всички престъпници могат да тероризират обикновените хора да не се подчиняват на полицията и когато престъпника пострада роднините им пищят като ощипана Мима?Нека да не спре на полицай в Турция, Гърция или САЩ!А в България изглежда само престъпниците имат права!?!

36

Анонимен

преди 4 месеца

Защо бяга тази "светица" бе, да не е по навик от годините на мутрите ?

35

Анонимен

преди 4 месеца

На клипа се видя, че 6-7 репресанти трошат кола, вадят шофьора и го налагат с каквото могат. Било причиняване на смърт при професионална непредпазливост.

34

Анонимен

преди 4 месеца

Станахме полицейска държава... не забравяйте, че Буци е бил на същото място на предния ден. Комбинацията Калин Стоянов- Бойко Борисов е пагубна за България! Помнете това н ротацията!

33

До Емигрант

преди 4 месеца

Аз пък доколкото разбрах,ти просто едно недъгаво neдерaсmче!

32

Емигрант

преди 4 месеца

Докато защитавате престъпници и обвинявате полицията още дълги години престъпници като Тиквата и Пеевски ще ви правят на маймYни и все по - бедни !