104

Анонимен

преди 8 месеца

В Бг върлува вековна болест наречена русофилия.За да се отървем от нея трябва да се покажат всички злини, които Русия е причинила на Бг.

103

мамаша

преди 8 месеца

До Руски пилот СЛАВА АЛКОХОЛУ

102

Анонимен

преди 8 месеца

До 113Е трябва Москва да я премериш по-близо до Украйната

101

Анонимен

преди 8 месеца

До 106 Е виждаме украинските там още не е започнала цивилизация кварталите Факултета и Ботев в София

100

Анонимен

преди 8 месеца

До 109 82 ОБМР Да бе други си е да си полуграмотен,ама да се изказваш нали

99

АХМАТ СИЛА

преди 8 месеца

По точно наказателната колония до селото в която са заточени борци за "демокрация "

98

82-ОМБР

преди 8 месеца

Неможачите превзеха ли Авдеевка,или им трябват още 10г. и 200 000 полу човеци

97

СтингърЧо Джавелинов

преди 8 месеца

Нормално е за алкашите да се самоизтребват а после да обвинят Нато,Сащ за това!

96

Руски пилот

преди 8 месеца

Какви са тези бомбардировки в 9 часа? В 9 още сме пияни.

95

Анонимен

преди 8 месеца

Леле видяхте ли кадрите.Та то в това село цивилизацията е спряла преди 100 години.И да не са го бомбили,изглежда като след война.И джуджето вместо да оправи ко4ината си харчи луди пари за бомби и ракети.

94

А Х

преди 8 месеца

То не беше пушене,гърмяне на складове и кораби.Сега навярно всичко идва от водката.Майтапите настрана,но това е голямо насиране-да изтървеш бомба над някое село!И не се хващайте на тия тъпотии,защо всяка ракета и бомба има по 3 контри.Една,която се сваля,когато се закача на самолета.Втора,която електронно се разконтря от пилота при откачането от подкачната точка.Трета,тази,която задейства бомбата в контакт с повърхността,в зависимост от вида боеприпас.Та тия направо са друсали бомби без да знаят

93

ДядоНиколай

преди 8 месеца

Аз не разбирам коя част от селото е тази,в която е паднала бомбата?Всичките къщи са еднакви с външните *** на руснаците.Пътищата също са сякаш са ги буали с артилерията.Торален кло3ет е тая РаССия,а в кло3ета всички знаем какво има.

92

северомакедонец

преди 8 месеца

До Анонимен Ами една руска ракета завчера се поразходи в Полша, и както казват поляците първоначално "се върна в Украйна", после "изчезна от радарите", а накрая "падна неизвестно къде". НАТО имаме боеприпаси за два дена....всичко украинците го издумкаха или руснаците удариха....Само се дуем. Хеле пък ние в БГ....

91

Анонимен

преди 8 месеца

Това са особености на руския национален риболов.

90

Сът

преди 8 месеца

Хахаххаха представете си чуборашниците ,какво оборудване имат е самолетите си,че не знаят че летят още над Русия!? Хаххахахаха. Тез щели да победят Сащ и колективния Запад?!?!

89

АнонимеН

преди 8 месеца

ПЪРВОНАЧАЛНО ИСКАХА ДА НАТОПЯТ УКРАЙНА , ЗА ДА ОПРАВДАЯТ ЗВЕРСТВАТА СИ АМА НЕ ИМ МИНА НОМЕРА СЛЕД КАТО СЕ РАЗБРА, ЧЕ Е НЯМАЛО ЖЕРТВИ!

88

Сата НАТО

преди 8 месеца

"...селото е било разтърсено от взривове..." Е, колко взрива да са? Изтървана ракета, ----//----- Е, колко да са.... има-няма 400 кг хексагон... Изтрило е всичко в радиус 100 м, останалото е напукано и с избити джамове и отнесени покриви. Дъсчените кенневфи ги е издухало като глухарчета...

87

Анонимен

преди 8 месеца

Когато водката е некачествена, винаги стават инциденти.

86

Анонимен

преди 8 месеца

Браво! Следващият път погрешка - Кремъл !!!

85

Лагрестин

преди 8 месеца

Ако някой погрешка бомбардира руски или каквито и да било политици,дори и да е без жертви,те биха ли приели извинения и биха ли оставили грешката без последствия?Това е война,а не правописна грешка и в нея всяко нарушение е престъпление.