85

путин умря

преди 4 месеца

и това беше единственото, с което не навреди на Русия

84

Анонимен

преди 4 месеца

Без паника, моля ! Всички агресори свършват или в затвора или в земята !

83

Анонимен

преди 4 месеца

ИМОТИТЕ В БУРГАС И ВАРНА СЕ ОБЕЗЦЕНИХА ! ТУРИЗМЪТ ЗАПАДНА ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ ! РИБОЛОВЪТ И ТРАНСПОРТЪТ В ЧЕРНО МОРЕ СА НАРУШЕНИ ! ТОВА Е ПРИНОСЪТ НА КРЕМЪЛ ЗА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА !

82

Анонимен

преди 4 месеца

Не им е лесно на руските фашистчета. Няма да има рубли за ракетки :)

81

Да допълня...

преди 4 месеца

До И. Петров 72 Добре РОСАТОМ е построил две ядрени централи в Турция , но защо му трябваше на Путин тази война ?Изпусна питомното , сега гони дивото. Там долари няма.

80

Ти да видиш..

преди 4 месеца

Всичко върви по План. Путин е доволен от завзетите украински територии.Целта на войната е почти постигната.

79

malgiorno a tutti

преди 4 месеца

Не виждам проблем за гоморашите, индийските (бхаратските) рупии и монголските тугрици са прекрасни конвертируеми валути :). Зимбабвийските долари и те стават (с малко заигравка с броя десетични цифри ляво / дясно от запетаята) :).

78

Ех

преди 4 месеца

Нима не искат рупии а пропадналия долар... Как така?

77

July

преди 4 месеца

До 78: Аржентина все още не се е отказала официално, прочети някой Аржентински вестник в Интернет, ако знаеш езици.

76

July

преди 4 месеца

Не знам какъв им е проблема в Индия, днес бензина е 106 INR, това е около EUR 1.16 не е скъпо.

75

Германец

преди 4 месеца

"Чебурашките имат проблем с рупиите.Не могат да си купят нищо с тях." -- Що бе? Моди му каза на жужака, че може спокойно да ги налива в инфраструктурни проекти в Индия :) Жужака хем нефт дава да индийците, хем и магистрали ще им строи. 4D шах по кремълски :)

74

Анонимен

преди 4 месеца

Индия проблем няма.Чебурашките имат проблем с рупиите.Не могат да си купят нищо с тях.Може да се ползват единствено за тоалетна хартия.Индия получава руски петрол за без пари,преработва го и продава горивата с добра печалба на европейския пазар.За кухорогите остават лозунгите в стил СССР.

73

Анонимен

преди 4 месеца

Аржентина се отказва от Брикс. Брикс се оказа едно нeдоносче с конфликт на интереси. Китайците правят техен си копринен път, индийците свой си нема да стане номера

72

Сомунист

преди 4 месеца

До И. Петров Нещо по-смешно не можа ли да измислиш :) чебурашският университет пълен с един от най-умните народи :) :) :)

71

Алекс

преди 4 месеца

Чебурашките се напълниха с рупии,с които няма какво да си купят.Верно,че са празноглави,но вече се усетиха,че тази търговия е неизгодна за тях.

70

всеки с проблемите

преди 4 месеца

А Кравария няма пари да дава за война на Уруина...

69

И. Петров

преди 4 месеца

До IQ 3.14 Странно е да се нарича Турция "задунайская". В Турция РОСАТОМ построи АЕЦ Акую, като първия реактор вече работи, всеки момент ще пуснат и останалите три. Започнато е строителството на втора руска АЕЦ на Черно море. Над 400 турски младежи завършват московския университет за ядрени технологии. Анадън му. Невежеството не е основание за особена гордост..

68

Русия=Психиатрия

преди 4 месеца

Индия няма проблем с плащането но в тяхната валута както се договориха след санкциите. Проблема на руснаците е, че сеНазобаха с безполезна хартия а пък сиренето е с пари. Ситуацията с Китай е подобна но оттам поне има какво да се внася и засега механизма работи. Вноса на руски петрол носи големи рискове така, че един от стимулите за индийците беше да плащат в рупии. Сега това отпада и съответно индийците като ще се плаща с пари се насочват обратно към Близкия Изток.

67

крундел

преди 4 месеца

др0гаре, новината накратко е следната - рф подарява на индия петролът, щото плащане няма, т.е. без пари е подарък, което е изключително добре, все пак майсторът на стратегиите си знае работата;сега, иранците дали ще направят и те групово самоубийство, както хамас-ците, за да дадат още малко въздух на по-горе споменатият майстор?

66

всеки с проблемите

преди 4 месеца

А Кравария няма пари да дава за война в Уруина...