62

Анонимен

преди 5 месеца

Ами хубаво ни обяснява нещо открито, което и ние добре виждаме, но никой не дава решение. Т.е. спасението е на самите давещи се, а ние само констатираме особеностите на водоема. Сега всеки е -фил или -фоб и защитава някакъв интерес, но не и български, ако някой може да го дефинира. Моят въпрос към Иво Христов е къде учи синът ти и защо там?

61

Щирлиц

преди 5 месеца

Другарят Христов знае всичко!Дори ,,силите", за които намеква (кои ли са?..) редовно се допитват до него, за да ги осветли относно собствените им намерения.Понеже другарят Христов е от онези 20%,които не са ***.А пък от тези 20% недебили той е на самия връх, заедно с няколко други -- повечето в Русия,има и други,но те са от световния елит/тайната власт/масоните/илюминатите/Билдерберги и пр. конспиратори.Но: нищо не остава скрито от другаря Христов, както и от другарите Дугин и Путин!

60

Анонимен

преди 5 месеца

Този Шенген е гола вода и въздух под налягане.Хайде сега от правителството да си приберат в къщи по няколко мигранта да си ги хранят!Онези където тук пишат за разни русофили,Масква и т.н. също да си взимат по един мигрант!

59

Анонимен

преди 5 месеца

Ние не вярваме на Русофили, а и те не си вярват- лаф да става- нъл тъй перука....а и попейки да валят.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Спомняте ли си, че Някои искаха преди 7-8 години да заселят по 6000 афганистанци около Видин и Калафат, Крайова. Те са същите сега, които управляват с подставени лица в Австрия. Лошото е, че интересите им съвпадат с тези в русията или и там те са контролния орган

57

Анонимен

преди 5 месеца

До Dirk StruanЯвно нищо не си разбрал.

56

Dirk Struan

преди 5 месеца

Къде е Капитан Андреево, бе мозък? Какво отпушване там те гони, като това е граница с Турция? Да не би Турция да е в Шенген? И с какво толкова България не удовлетворявала изисквания за ЕС? На какъв хал са били Испания, Португалия, Гърция, Ирландия като са приети? А Италия с какво се слави? Да не би Италия да е била по-добре много като започва ЕС? Стига с тия комунделски глупотевини!

55

Анонимен

преди 5 месеца

Геополитиката не се свежда до фили и фоби, тя има много по високопоставен, световен замисъл, независещ от интересите на народи и държави, и политиките им, нито симпатиите им. Всичко се прави с определена цел за постигане на редица интереси, но не на отделни правителства и дадени държави с техните интереси/все едно кои са те/, а на определени световни кръгове. Така че и въпросът Шенген за Бг и Румъния зависи от др място и вероятно има др цел....:))

54

Анонимен

преди 5 месеца

Логично. Шенген изисква развита съдебна система, която да допълва търговската и данъчна интеграция. Решаване на фирмени дела в срок.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Има си хас, челичен комунист и русофил да признае позитиви за развитието на България, извършени от некомунисти!

52

Анонимен

преди 5 месеца

Иван Костов му каза, че е фашист.

51

Професора

преди 5 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин- Дерипаска,Милер,Розенберг, Чорни,Авен,Абрамович,Фридман,Векселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.

50

Някой

преди 5 месеца

Аман от професори

49

Анонимен

преди 5 месеца

Абсолютно е прав!

48

Анонимен

преди 5 месеца

Няма значение дали е русофил или русофоб Важното е дали е Българин

47

Анонимен

преди 5 месеца

Да, сигурно световните мощтни фактори на влияние, му се изповядват редовно /на червения професор Иво Христов, какво правят.

46

Анонимен

преди 5 месеца

Русофила Христов обича да се прави на рабирач по геополитика и търси под вола теле, а работата е много елементарни. Еми не сме готови за Шенген, нито пазим граници нито може да се вярва на нашата полиция и митници. А, че е елементарно доказателството е че Косово влезе в Шенген. Но през Косово няма миграционен поток и тамошната полиция слушка западните служби.

45

Анонимен

преди 5 месеца

До 47защо турция и гърция не натискат в нато и ес да бъдем приети)))Турция няма отношение с Шенген, а Гърция никогс не е била против.

44

Делчо Пирински

преди 5 месеца

По далече от Шенген и по далече от Еврозоната е много добре в момента за страната на розите . Влизането в Шенген означава , че част от тези 1000 млади и обучени на военно изкуство араби влизащи всеки ден в България на път за Германия и Франция ще бъдат връщани от големите западни страни за постоянно живеене в България . Еврозоната - влизането в нея означава , че гаранц. фонд от 27 млд.( в БНБ за валутният борд ) ще станат общо достояние и на другите евро-народи .

43

баба мара

преди 5 месеца

защо турция и гърция не натискат в нато и ес да бъдем приети в шенгентехните камиони стоят с дни по границите те са наи заинтересовани