7

Този Който

преди 4 месеца

Спокойно. Новина няма. Има сблъсък между румънски автобус и турски Тир. Има матраци по пътя. От маалата в Бяла вече са мобилизирани за бързото разчистване на платното.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Е колко пъти стават катастрофи на този път за последните няколко години?

5

Георги Илиев Митев

преди 4 месеца

Ашкулсум , машала ! " Бог види и наказва ." и не прощава . Това е участък с най-много катастрофи от Живково време.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Дано се възстановят хората бързо.

3

Веселинъ 7112136860

преди 4 месеца

След интервенцията на австрийските османци бежанци взеха ,че станаха "туристи". За по 72 девственици дошли индийците Сефардски от Афганистан,Филиповци,Сирия и Иран.А бе,тия не знаят ли,че е дошло време безвремийно съд и...че Израел,в който момент,а вече е на прага,възстанови Земята си,ще настане сетният за тях Апокалипсис Сега? Огледала тия нямат ли? Да се огледат поне в щиглеците в наполеонките си.Ще напомня,а реалността докаже.България е Столицата на Израел,а Израел-Столицата на САЩ! А сега?

2

при борово има

преди 4 месеца

стесняване и лек обратен завой с малък наклон и лоша настилка . Чужд шофьор , колкото и да е печен пак ще го блъснат . 9 сега пълнят статистиката . 1 линейка я слагат за 1 болен . ако нямат осигуровки 9 болни слагат в една линейка . както са мигрантите . рейса е застрахован, а в Бяла е лошо . Ще ги возят на друг рейс обратно откъдето са дошли .

1

Анонимен

преди 4 месеца

На всички пострадали от автобуса, които са били без колан, да се отказва плащане от Здравната Каса и сами да си плащат лечението!