62

Симо

преди 4 месеца

Ние сме най-застаряващата нация в Европа,5,6 млн.,от които 800 Хил реално са в частния сектор и плащат за всички останали.Кажете кой ще изкарва БВП,вкл. пари за пенсиите на бъдещите пенсионери?Това са млади хора,сирийци,в работоспособна възраст,и не само,защо де не дойдат,с какво са по-различни от другите бежанци?Млади момчета,силна работна ръка,при добра организация могат да се установят тук и да подпомогнат нацията.А бабите с внучки в Брюксел и Париж,да си ходят при тях!

61

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС се правят на утрепани с тия мигранти особенноно Германия ,на раридаим им вече им писна ,знаете ли че само за Германия е имало над седем хиляди нападение над жени тоест изнасилвания от ромовете от афганистан ,Сирия и други от кол и въже ,тая *** е нужно да бъдат трепани още на границите ,но само си приставете колко са жените за целия ЕС ,има двама виновни за това които се случва това е един мъж с дебели лупи и другия е жена много слаба около 40 кила тия двамата си затварят очите са изнасилени

60

Asasin

преди 4 месеца

Дезинформацията идва от Министерски съвет. Те лъжат българите. В споразумението между България, Румъния и Австрия, по т.3 е посочено, че в рамките на три работни дни трябва да бъдат регистрирани, търсещите "закрила", приоритетно от Афганистан и Сирия. Други страни конкретно не са посочени.

59

Анонимен

преди 4 месеца

онова руско куче от Максуда ла, ла, ла, накрая се Разчитат на такива гръмки факти и лъжи за да си набират агресивни насъскани гласоподаватели.

58

Как Няма

преди 4 месеца

Трябва са приемем да оправят генофонда но и мигрантки също да приемем ;)

57

Бивш канадец

преди 4 месеца

Марк Твен - "Не вярвам на слуховете, докато не бъдат официално опровергани от властта". За повече от век нищо не се е променило...

56

Неутрален

преди 4 месеца

?????? Калин Стоянов, 30.12.2023 - "Днес пристигна първата група от 113 мигранти, експулсирани от Австрия ". Е, щом има първа, ще има и втора, и двадесет и втора.Въпрос - кой лъже?

55

Анонимен

преди 4 месеца

До КокиГузните се оправдават и обясняват, както е в конкретния случай. Австрийският министър в прав текст, ясно и точно заяви условието за връщане на предимно афганистански и сирийски мигранти ( явно са пропищяли от тях), а нашите тука влизат в обяснителен режим. Много жалко, че ни управляват калинки, и ни подписват незавидна участ. Сляпо следват инструкциите на Урсула, и водят антибългарска политика.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Вие направо ме сразихте! Нали преди два-три дни, в същите тези новини, писахте, че едно от условията, които ни поставя Австрия е да приемаме бежанци от Авганистан и Сирия. А сега - дезинформация от вражески страни.

53

Коки

преди 4 месеца

Ако всичко е наред, защо се налага властта да влиза в обяснителен режим?

52

Бисмарк

преди 4 месеца

Никога не вярвайте на една новина, докато не бъде официално отречена от политиците!

51

Анонимен

преди 4 месеца

Ами ние няма да сме в Шенген.

50

Христо Христов

преди 4 месеца

Лъжат.

49

СМЕХ...

преди 4 месеца

..откак бутнаха ПСА , комунистите ги дъни як *** ат лъжи и фейкове по сайтовете и медиите...ха,ха,хахаааааааа.....ГОНИ ГИ СИНДРОМА , НА РАЗДРАЗНЕНОТО ЧЕРВЕНО ПРАВО ЧЕРВО...!!!!

48

Анонимен

преди 4 месеца

За какви фалшиви новини говорите? Самият австрийски министър в прав текст съобщи прием предимно на афганистански и сирийски мигранти като едно от условията за въздушен Шенген. На кого да вярваме. На първоизточника или на преиначени те новини.

47

АЙДЕ ПАК ПО ОПОРКИТЕ

преди 4 месеца

....СЕГА ЗА "МИГРАНТИТЕ"---А , ОТ УТРЕ САМО ЗА СКАКАЛЦИТЕ И БУБОЛЕЧКИТЕ У ХРАНИТЕ ХА,ХА,ХААААААААА......НА СР АХТЕ СЕ ДА ЛЪЖЕТЕ НАРОДА ,БРЕ...!!!

46

Анонимен

преди 4 месеца

Ето повод за импиймънт на Радев.Той е в основата на атаката срещу МС.

45

Тъй, де!

преди 4 месеца

Най-усърден разпространител на фалшивата новина бе Делян Добрев от ГЕРБ. На него му е отредена ролята на лошото ченге, за да може дон Буци да се прави на доброто ченге!

44

Анонимен

преди 4 месеца

Аааа,приемате ги,приемате ги.Щом границата ни е разграден двор,за какво неприемане говорим.

43

До 49,50,51

преди 4 месеца

Пиши на български,бе!Или не знаеш български?