11

Няма да е спокойта

преди 4 месеца

Кагато угаждаме на Западния фашизъм!!!ВЪН ОТ ТЕЗИ НЕГОДНИ МИШКИ ЕС И САЩ!!! ТЕ СА СИГУРНАТА НИ СМЪРТ НЕ ПУТИН!!!

10

абе

преди 4 месеца

къде се учи астрология , държава , град , село , институт , факултет ? води ли се астрологията наука ? колко години се изучава ? висше или средно образование се води ? кой ги изпитва и оценява , има главен астролог ли ? къде се регистрират получават ли заплата , плащат ли данъци ? е такива едни въпроси ме интересуват .

9

Анонимен

преди 4 месеца

Брей какво лошо има да попитам дали астроложката е дипломирана та *** изтъркахте бе ? Разбира се че трябва да има квалификация и сертификат...само е чудно къде се издават де официално съгласно българското законодателство...Нали всичко трябва да е както трябва. Аз например не се обявявам за доктор без съответни дипломи нали така ?

8

Анонимен

преди 4 месеца

Много общи приказки, които важат за всяка година. Винаги ще има катаклизли и политически промени, които ще рефлещтират върху хората. Алчността ще ни погуби. Особено тази на сащ.

7

зависи

преди 4 месеца

за света ще е поредната трудна година ,на борба,на работа,а за българите ще поредната безгрижна и безоблачна година,в която всеки българин е добави още много милиарди в сметката си,не се вижда промяна на това положение на планетата за съжаление

6

Анонимен

преди 4 месеца

Светът се глобализира и това е хубаво, ще отсее плявата.

5

Хах

преди 4 месеца

Тая към звездите гледа, в кристалната топка се взира, на фасул и леща познава и накрая нейната прогноза за нищо не става!

4

Анонимен

преди 4 месеца

Няма по-голям астролог от Хампарцумян. По цяла нощ гледа по звездите и сутрин се изсипе у някоя телевизия да бръщолеви тъпизми.

3

Анонимен

преди 4 месеца

Руса римлянка гледа на боб и на кафе :)))

2

абе

преди 4 месеца

тази говореща със звездите издава ли касов бон на клиентите след гадаенето ?

1

И без да си астролог

преди 4 месеца

се вижда, че 2024-та ще е годината на големия - (трибуквие) - с тоя псевдо Шенген, повишаването на цената на водата за ЧНГ, падането на дерогацията, предстоящото изнасяне на домакинствата на спотовия пазар за ел-енергия, приемането на еврото... Въобще, дупе да ти е яко, народе!